Baş parmagımla ısaret parmagımı birlestirmisim he hah hah hahhh haaaaaHayal sinirlarimi aştım
Yok yok o gülme krizi bizdede oluyooDedim totem yapip evrene msj gonderioz ne guluon
Bu isi yaparken gulme krizine giren ilk biziz herlde dedim
Canım ben kendimi hic dinlemiyorum bizim icin belirtiler cok erken bence tek siddetli hissettigim usutmusum ayak kol kaslarım felaket agrıyor bogaz agrımda var ve genizlerim tıkalı kasınıyor grip nezle gibiyimCanim sende herhangi bi degisiklik varmi ben basladim yine kendimi dinlemeye gogsum aciyor ama gecen aylardada aciyodu
Bi an yasadim o durumu sankinim yazarken de kafamin sol ust tarafindan hayal baloncugu acildi ordan gerçekleştiBaş parmagımla ısaret parmagımı birlestirmisim he hah hah hahhh haaaaa
Eksik yazmısım bide detaya gelBi an yasadim o durumu sankinim yazarken de kafamin sol ust tarafindan hayal baloncugu acildi ordan gerçekleşti
Canım yazmamısmıyız seni batın ne zamanKız nana2222 ne yapıyorsun yukarıdan aşağıya duscenbeni de alirmisin listeye benim.güçlü belirtilerim var
Adami baglaYoooo
Baya aydınlık bir odanın icinde hadi kocacım cocuk yapalımın derdindeydim
Hadi itiraf et okurken yaptin dimiEksik yazmısım bide detaya gel
Bas parmagımla ısaret parmagımın UCLARINIIIIII birlestirmisim heeee❤❤❤❤❤
Yoo yapmadım yapmalımıydımHadi itiraf et okurken yaptin dimi
Yok yazmamissiniz beni dislamissiniz kendimi evlatlık gibi hissediyorumCanım yazmamısmıyız seni batın ne zaman
AhahahahahahahYoo yapmadım yapmalımıydım☹
Meraba kızlar 10 aylik bir kizim var ve6 haftalik hamileyim plansiz bir hamilelik oldu kizim cok kucuk korkuyorum çin takvimini uygulayan oldumu doğru mu acaba
Yihaja hahah hahah külkedisi gibi uvey kardeş seniYok yazmamissiniz beni dislamissiniz kendimi evlatlık gibi hissediyorum
Allah bagislasin ama benim de boldigim yokHayırlı olsun canım gozunaydın bizlerde henüz mini mini gebeler var cok erken. Sahsen bilgim yok cin takvimiyle alakalı.
Ciceklerim bilgilendirirmisiniz bayanı❤
Soyleyecekmisin yoksam sopası olan cicegimimi cagırayımYok yazmamissiniz beni dislamissiniz kendimi evlatlık gibi hissediyorum
Kulkedisinin sonunu hatirlatmama gerek yok diye düşünüyorumYihaja hahah hahah külkedisi gibi uvey kardeş seni
bekleseydin bizimle ne olurdukiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?