- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
Kız dediğin o gebelik ne hele de banaBen de hic olmadim ama cok okuduum tecrubelilerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dediğin o gebelik ne hele de banaBen de hic olmadim ama cok okuduum tecrubelilerden
Allhim ikizi de gectm ÜÇÜZ olsun Amin amin aminAsssslllaaa gikim cikmaaazz
Iste senin bu yasadiklrin gebelk belirtsii cnm. Tabi adet belirtileri de olabiler yani. Testin varsa 3 gun kala yap derimKız dediğin o gebelik ne hele de bana
Ben refekatcı istemiyorum ki loriklprik sen yorulma canımSeni de onun yanina refakatci diye attim gitti o zman .kac bebik gelirse gıkıni cikarma
Ayy ağzından bal damlıyor valla var evde hemide 2 tane ama gün gelmeden yapmam sonra duvara tosluyorumIste senin bu yasadiklrin gebelk belirtsii cnm. Tabi adet belirtileri de olabiler yani. Testin varsa 3 gun kala yap derim
Valla dayanabilirsenAyy ağzından bal damlıyor valla var evde hemide 2 tane ama gün gelmeden yapmam sonra duvara tosluyorum
Ama 6 gün var yapsam çıkmaz ki çıkar mı yoksa çıkmaz çıkmaz al işte icimdeki şeytan hemen yap demeye başladıValla dayanabilirsen
Bende iki tane olsa birini muhakkak yaprdm. O yuzden hic almiorm canima tak edene kdar
Insllh cnm. Benm de akntm bi ara sarimsiya döndü. 2 3 gun surdu sonra azaldi.Of ya inşallah gebeliktir bayram şekeri olur bu haber
Sende ne belirtiler var beyaz akıntı da var mı sendeEger bu ay bebkim gelirse. Dollenme belirtileri yasamis olcam. dediklerim burda kalsin yazmdim hic cunku
Canim sende herhangi bi degisiklik varmi ben basladim yine kendimi dinlemeye gogsum aciyor ama gecen aylardada aciyoduGebeyiz gebeyiz
Ama 6 gün var yapsam çıkmaz ki çıkar mı yoksa çıkmaz çıkmaz al işte icimdeki şeytan hemen yap demeye başladı
Ben de oylr kader arkadasimBen de hic olmadim ama cok okuduum tecrubelilerden
Aaa asla yorulmamBen refekatcı istemiyorum ki loriklprik sen yorulma canım
Bende sarı hiç gelmedi ilk gün renksiz kokusuz yoğun akimtiydi dünden beri de beyaz afedersin ama aynı süt gibiInsllh cnm. Benm de akntm bi ara sarimsiya döndü. 2 3 gun surdu sonra azaldi.
Sarimsi da beyaz aknti da belirti aklinda kalsn
Tahmini yum gunlerinde oldu ole ama cok deil.Sende ne belirtiler var beyaz akıntı da var mı sende
Yok canım yok kıyamam sana sen uzan yat kalk keyif yapAaa asla yorulmam
Refakatci sozde kalicak zaten inan ki ben yatarimYok canım yok kıyamam sana sen uzan yat kalk keyif yap
Hamislrden sut gibi diyen de vardi. Insllh vardr da bosa umitlnmyelm.Bende sarı hiç gelmedi ilk gün renksiz kokusuz yoğun akimtiydi dünden beri de beyaz afedersin ama aynı süt gibi