Ayy kiskannnc seniiiNe yani sadece siz demi var bende var ki bende var ki
Yok gülüm daha yumurtlamadim bu ay 11.gunumdeyim ama fazla sancı olduBelki yumurtluosndr tekrr
Gebelik suphesi karantinaAyy kiskannnc seniii
Senin bat in daha yakin. Seni karantinaya alalim gebelik suphesi
Bizim daha cok vaar. Noldu bu kan sekerimize tatli da yiyom hani
Kız allah senin usenmeden yazmış bideSu an los bi ortamda etrafinda mumlar tütsüler degisik degisik kokular odanin ortasinda bağdaş kurrup gozleri kapali ni şekilde iki eli yana acilmis bas parmagi ile isaret parmagininin uçlarını birlestirmis bir sekildee. Hhhoooooommmmmmmmm mmmmmm mmmmmm mmmm gebeeyyiiiimmmmmmmmm gebeeeeyiiiiiiimmmmmm diye doye evrenle iletisimdeN Nana Ana
Benim belirtiler 9gun önce başladı kız hatta bu ay erken olucam sandım ilk 2 gün resmen adet ağrıları çektim sonrası bel bacak şimdide kasık ağrısı ve yoğun beyaz akıntı var anlamadın gittiAyy kiskannnc seniii
Senin bat in daha yakin. Seni karantinaya alalim gebelik suphesi
Bizim daha cok vaar. Noldu bu kan sekerimize tatli da yiyom hani
Hic deme yaa.Ben de onun diisinda bisey yokbekarken goguslerim daha cok agrirdi adetten once
Hayırr ya sizden bana bulasirsa hemen alın beniGebelik suphesi karantinabize de bulassin karantinaya almayak
Bunlar guclu gebelik belirtileri bilion dimiiiBenim belirtiler 9gun önce başladı kız hatta bu ay erken olucam sandım ilk 2 gün resmen adet ağrıları çektim sonrası bel bacak şimdide kasık ağrısı ve yoğun beyaz akıntı var anlamadın gitti
Ben hamile kalsam nefes bile almaya korkarimHayırr ya sizden bana bulasirsa hemen alın beni
Yooo bilmiyorum o ne kiBunlar guclu gebelik belirtileri bilion dimiii
Seni de onun yanina refakatci diye attim gitti o zman .kac bebik gelirse gıkıni cikarmaGebelik suphesi karantinabize de bulassin karantinaya almayak
Hiç deme ya bende öyle olurum kesinnBen hamile kalsam nefes bile almaya korkarim
Asssslllaaa gikim cikmaaazzSeni de onun yanina refakatci diye attim gitti o zman .kac bebik gelirse gıkıni cikarma
Ben de hic olmadim ama cok okuduum tecrubelilerdenGebe olduk da mi bilek
Hii 2.sandm . O zmn yeni yumurtluonYok gülüm daha yumurtlamadim bu ay 11.gunumdeyim ama fazla sancı oldu
Birazdan tekrar test yapmayı düşünüyorum bakalım varmi gelismeHii 2.sandm . O zmn yeni yumurtluon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?