- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Asılamamı olmustu sendede canım
Yok cnm normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asılamamı olmustu sendede canım
Yok yaaaaAma dagilmaddiiiimeminto he
Kız nana 2222 yaz gönder yazıyor sandım tövbe tövbe
Bnm de ilk defa oldu kiiz olsa bi dert olmasa bi dert. Ah napak bizBen de niye olmuyor . Ne kadar duz yasiyorum
Hadi insalllaaahh totemmm Gebeeeeeyiiiimmmmmmmmmmmm . Vurdu gol olduuuuuHeyecan dan çok sabırsızım bu 6 gün oldu 6 yıl saatler geçmiyor
Allh senin top etmeye ama nurtopu gibi bebik veree sesli guldm yaKız nana 2222 yaz gönder yazıyor sandım tövbe tövbe
Benim de basim dönüyor gozum karariyor kalkincaBnm de ilk defa oldu kiiz olsa bi dert olmasa bi dert. Ah napak biz
Gol mü oldu başka bişey mi oldu allah kerimHadi insalllaaahh totemmm Gebeeeeeyiiiimmmmmmmmmmmm . Vurdu gol olduuuuu
Amin amin hemide çok amin hepimize çifter çifter aminAllh senin top etmeye ama nurtopu gibi bebik veree sesli guldm ya
Sonra da futbolcular gibi kolumuzu sallariz oleeeey oleeey diye stadlari costuralmHadi insalllaaahh totemmm Gebeeeeeyiiiimmmmmmmmmmmm . Vurdu gol olduuuuu
Ay valla billa o da var bendeBenim de basim dönüyor gozum karariyor kalkinca
Belki yumurtluosndr tekrrIyi aksamlar kizlar
Yaklaşık 1 saatten fazladır bir ağrım var anlatamam gaz sancısının siddetlisi sanirim corwkotu kurunden oldu yaa anlayamadim uzayan akintimda geldi ama sabahki ovu teatim baya silikti
Su an los bi ortamda etrafinda mumlar tütsüler degisik degisik kokular odanin ortasinda bağdaş kurrup gozleri kapali ni şekilde iki eli yana acilmis bas parmagi ile isaret parmagininin uçlarını birlestirmis bir sekildee. Hhhoooooommmmmmmmm mmmmmm mmmmmm mmmm gebeeyyiiiimmmmmmmmm gebeeeeyiiiiiiimmmmmm diye doye evrenle iletisimde N Nana AnaNana2222 nerdesin ses ver kimbilir hangi evrendesin
Ne yani sadece siz demi var bende var ki bende var kiAy valla billa o da var bende
Ofsayt olmusturGol mü oldu başka bişey mi oldu allah kerim
Allah seni ne etmeye emi ne güldümSu an los bi ortamda etrafinda mumlar tütsüler degisik degisik kokular odanin ortasinda bağdaş kurrup gozleri kapali ni şekilde iki eli yana acilmis bas parmagi ile isaret parmagininin uçlarını birlestirmis bir sekildee. Hhhoooooommmmmmmmm mmmmmm mmmmmm mmmm gebeeyyiiiimmmmmmmmm gebeeeeyiiiiiiimmmmmm diye doye evrenle iletisimde N Nana Ana
Ben de onun diisinda bisey yokbekarken goguslerim daha cok agrirdi adetten onceAy valla billa o da var bende