Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah ya say say bitmiyor deseneBen 5. Daha da var bekar
Vallaha sürüsune bereketHay maşallah ya say say bitmiyor desene
Asılamamı olmustu sendede canımDoktorum 2 gun sonra test yapabilirsin dedi bende yapmicam dedim:) olmazsan bayramdan sonra gel dedi. Direk kese gorsem adet olmayip ne guzel
Olur
Insallah olmustur . Kiz belirti arama derim bence . Çünkü arayinca psikolojik olarak hissederiz insallah seninledir bebegin caaanniimmBana biseyler oluo sanki alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi
Hheeeyyyyyy slm hatun hoşgeldinHey slm hatunlar ben de geldim
Neler var elinde komsuuEli bos gelmedim hemide Yepyeni taze taze belirtiler le geldim
Kız simdi de beyazlar geliyor yok yaa ben hamileyim demiNeler var elinde komsuu
Yok kiiz pek aramiom aslnda.gunduzden beri birden basldi. Sadece memintolarimi mincikliom arada bir.onlrda da yan taraflrinda elleynce kucuk bi agri var o kdr. bugun cam sildm perde falan astm hatta kafam dagilsn az dedimInsallah olmustur . Kiz belirti arama derim bence . Çünkü arayinca psikolojik olarak hissederiz insallah seninledir bebegin caaanniimm
Insllh yaa. Bi gariplk hissediorm kendimde ama bklm hayrlisi olsn. Dun de iliski sirasnda soluma bi agri girdi bicak kesigi gibi. ZorlandimInsallah olmustur . Kiz belirti arama derim bence . Çünkü arayinca psikolojik olarak hissederiz insallah seninledir bebegin caaanniimm
O ağrının aynısı da benim sağ tarafımda 2gundurBana biseyler oluo sanki alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi
Senin bat ne zmndi cnm listemzde yoksnO ağrının aynısı da benim sağ tarafımda 2gundur
Benim de boynum tutulmuş. Acabaaaaaağğ hamile miyimsen GEBEEEEEESSSSIIIIINNNNNN GEBEEEEYIIIZZZZZKiz sıkı giyin ayaklarinlaaan ciplak gezme anaam diikkat kendine bakalim bir sonraki ne renk gelcekheyecanli misinKız simdi de beyazlar geliyor yok yaa ben hamileyim demi
Son 6 gün kaldı ben burda yeniyim bir kaç gün dur kullanıyorum liste derken ne listesiSenin bat ne zmndi cnm listemzde yoksn
Ama dagilmaddiiiimeminto heYok kiiz pek aramiom aslnda.gunduzden beri birden basldi. Sadece memintolarimi mincikliom arada bir.onlrda da yan taraflrinda elleynce kucuk bi agri var o kdr. bugun cam sildm perde falan astm hatta kafam dagilsn az dedim
Ben de niye olmuyor . Ne kadar duz yasiyorumInsllh yaa. Bi gariplk hissediorm kendimde ama bklm hayrlisi olsn. Dun de iliski sirasnda soluma bi agri girdi bicak kesigi gibi. Zorlandim
Heyecan dan çok sabırsızım bu 6 gün oldu 6 yıl saatler geçmiyorBenim de boynum tutulmuş. Acabaaaaaağğ hamile miyimsen GEBEEEEEESSSSIIIIINNNNNN GEBEEEEYIIIZZZZZKiz sıkı giyin ayaklarinlaaan ciplak gezme anaam diikkat kendine bakalim bir sonraki ne renk gelcekheyecanli misin