• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorum 2 gun sonra test yapabilirsin dedi bende yapmicam dedim:) olmazsan bayramdan sonra gel dedi. Direk kese gorsem adet olmayip ne guzel
Olur😀

Bana biseyler oluo sanki 🤔 alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi :dua: :110:
Insallah olmustur . Kiz belirti arama derim bence . Çünkü arayinca psikolojik olarak hissederiz 😍😍😍😍insallah seninledir bebegin caaanniimm

Insallah olmustur . Kiz belirti arama derim bence . Çünkü arayinca psikolojik olarak hissederiz 😍😍😍😍insallah seninledir bebegin caaanniimm
Yok kiiz pek aramiom aslnda.gunduzden beri birden basldi. Sadece memintolarimi mincikliom arada bir.onlrda da yan taraflrinda elleynce kucuk bi agri var o kdr.😁 bugun cam sildm perde falan astm hatta kafam dagilsn az dedim

Insllh yaa. Bi gariplk hissediorm kendimde ama bklm hayrlisi olsn. Dun de iliski sirasnda soluma bi agri girdi bicak kesigi gibi. Zorlandim

Kız simdi de beyazlar geliyor yok yaa ben hamileyim demi 😅😅😅
Benim de boynum tutulmuş. Acabaaaaaağğ hamile miyim😂😂😂🤣🤣sen GEBEEEEEESSSSIIIIINNNNNN GEBEEEEYIIIZZZZZ😂😂😂Kiz sıkı giyin ayaklarinlaaan ciplak gezme anaam diikkat kendine 😂😂bakalim bir sonraki ne renk gelcek😂😂heyecanli misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back