- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Gece de ev arkadaşının koynunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece de ev arkadaşının koynunda
Bu isler beleee
O nası soru laaGecen kaynim diyoe ki yenge sem kadin misin diyecektim daha acilmamis gonca gülüm kiz oglan kizimama diyemedim .guldum grcistirdim
Sanada şunu diyim benim tüm akrabalarımla yakın oturuyorum ama hiç biri derdimi bilmez bitek annem bide burası yani kalabalıkta olsa etrafın anlatamıyosunkiAynen canım bir de zaten burda birbirimize anlatabiliyoruz hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz normalde bu kadar rahat konuşamam ben
Aynen katılıyorum ya ne saçma bir soruO nası soru laa
Akli ermiyor oyle seyleereO nası soru laa
Benim de bi tek iki ablam ve burasi biliyor derdimi . Annemw soyleyemem minoosumin tansiyoni var hep dusunur bizi uzer kendini .Sanada şunu diyim benim tüm akrabalarımla yakın oturuyorum ama hiç biri derdimi bilmez bitek annem bide burası yani kalabalıkta olsa etrafın anlatamıyosunki
Katiliyorum bisey diyemedim guldum sadeceAynen katılıyorum ya ne saçma bir soru
Bir kız kardeşim ya da ablam olsa çok isterdim evlendikten sonra anladım bunu da insana kardeşten öte köy yokmuş gerçektenBenim de bi tek iki ablam ve burasi biliyor derdimi . Annemw soyleyemem minoosumin tansiyoni var hep dusunur bizi uzer kendini .
Aynen oyle derdini onlar dinliyor akil veriyor iyikilerimim basında gelir ikisi de biz 3 kiz 2 erkek kardesiz . En küçükleri benimBir kız kardeşim ya da ablam olsa çok isterdim evlendikten sonra anladım bunu da insana kardeşten öte köy yokmuş gerçekten
Ne güzel Msallah annene 5 çocuğa bak büyüt gerçekten elleri öpülesi o annelerAynen oyle derdini onlar dinliyor akil veriyor iyikilerimim basında gelir ikisi de biz 3 kiz 2 erkek kardesiz . En küçükleri benim
Esim 12 kardesNe güzel Msallah annene 5 çocuğa bak büyüt gerçekten elleri öpülesi o anneler
Abowvv ay ne çoklar kaç elti varEsim 12 kardes
Ben 5. Daha da var bekarAbowvv ay ne çoklar kaç elti var
Belimde garip bi agri var yaa sanki regl olcam gibi sanki deil gibii
Allahtan baska bilen yok ne yazıkki umutsuz olma canım iyi düsün iyi olsunAy amin can yaaa yani bu ay olup olmaması değil mesele çocuk olmazsa korkusu kötü olucağı zamanı bilebilseydik keşke
Sagol canımInsllh cnm. Gecms olsn