• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım bir de zaten burda birbirimize anlatabiliyoruz hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz normalde bu kadar rahat konuşamam ben
Sanada şunu diyim benim tüm akrabalarımla yakın oturuyorum ama hiç biri derdimi bilmez bitek annem bide burası yani kalabalıkta olsa etrafın anlatamıyosunki

Sanada şunu diyim benim tüm akrabalarımla yakın oturuyorum ama hiç biri derdimi bilmez bitek annem bide burası yani kalabalıkta olsa etrafın anlatamıyosunki
Benim de bi tek iki ablam ve burasi biliyor derdimi . Annemw soyleyemem minoosumin tansiyoni var hep dusunur bizi uzer kendini . 😍

Bir kız kardeşim ya da ablam olsa çok isterdim evlendikten sonra anladım bunu da insana kardeşten öte köy yokmuş gerçekten
Aynen oyle derdini onlar dinliyor akil veriyor iyikilerimim basında gelir ikisi de 😘 biz 3 kiz 2 erkek kardesiz . En küçükleri benim 😂

Bugun 2 kere baya kotu deprem hissettim kizlar evde yanlizdim acayio panik oldum hayatımda hiç bu kadar deprem hissetmedim Allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back