yumurtlama zamanı belirtilerin oldumu bebikkVallaha kiz 6. Hisslerimiz kuvvetli
Bosver olmasn ben de burda tek sayilirim.yakinlrim uzak biraz. Kafam rahat burda takiliom mis gibuAynn ne güzel olurdu bir de yaşadığım şehirden uzağım.ben mayıstan beri burdayiz eşimin işi için geldik anlatacak konuşacak kimse yok kafayı yiyorum bazen o yüzden
Ay öldüm gülmekten .. bi de ona diyorum ki cocuk yok ya daha kendimi yeni gelin gibi hissediyorum .Adam haklı
Akintim vardi catlayacagi gun disaedaydim kasigima ani bi agri girdi iki dakika falan sürdü gecti . O kaaaayumurtlama zamanı belirtilerin oldumu bebikk
Hahah bi nevi öyleyizAy öldüm gülmekten .. bi de ona diyorum ki cocuk yok ya daha kendimi yeni gelin gibi hissediyorum .
Dedim totem yapip evrene msj gonderioz ne guluonAhahahahahah su an ben se güldüm
Tebrikler yumurtlamışsınAkintim vardi catlayacagi gun disaedaydim kasigima ani bi agri girdi iki dakika falan sürdü gecti . O kaaaa
Ah bir olaydııBebek olinca evli olduğumu anliycam
O durumda sende haklısın canım öyle de zor böyle deBazen hiç tanıdık olmaması daha güzel yakındakiler hep soruyolar oldumu düşünmüyomusunuz bende uzak bi yerde olmak isterdim
Evet yaa. Ben de kendimi ogrenciymisim gibi hissediorm. Snaki ogrenci evindeym halaBebek olinca evli olduğumu anliycam
İnsanoğluna herşey zor be bacımO durumda sende haklısın canım öyle de zor böyle de
Biz de öyleyiz. Ikimizde de ciddiyet yokDedim totem yapip evrene msj gonderioz ne guluon
Bu isi yaparken gulme krizine giren ilk biziz herlde dedim
Gece de ev arkadaşının koynundaEvet yaa. Ben de kendimi ogrenciymisim gibi hissediorm. Snaki ogrenci evindeym hala
Yanliz hissetme kendiniDedim totem yapip evrene msj gonderioz ne guluon
Bu isi yaparken gulme krizine giren ilk biziz herlde dedim
Gecen kaynim diyoe ki yenge sem kadin misinAh bir olaydıı
Aynen canım bir de zaten burda birbirimize anlatabiliyoruz hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz normalde bu kadar rahat konuşamam benİnsanoğluna herşey zor be bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?