- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Allah caninizi almasinnnYa çok zor erken yapmak 2 günde bir oldu bizde geçen ay bir de askerden gelmişti zaten bittik mahvolduk biz
Ama yapacak birşey yok başlamak lazım içerde sürekli bir aktivasyon lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah caninizi almasinnnYa çok zor erken yapmak 2 günde bir oldu bizde geçen ay bir de askerden gelmişti zaten bittik mahvolduk biz
Ben de dun kandrdim herifi yine kullandim attim kenaraAllah caninizi almasinnn
Bide yapmadan önce hesap kitap yapıyorum Bu aksam olsa yarin olmasa vs böyle cocuk mu olur diye gülüyorum sonradaYa çok zor erken yapmak 2 günde bir oldu bizde geçen ay bir de askerden gelmişti zaten bittik mahvolduk biz
sende az degilsinBen de dun kandrdim herifi yine kullandim attim kenara
İnsallah gebelerdirde telastan unutmuslardır be ciceegiimYapmazlar tabi isin şakası ya da öğrendikleri gibi bebek alisverisine kaptirmislaedir kendilerini
Sahsen dusunmuyorum adetim erkende olabilir cunku bat tarihini bekleyecegim telas yapmadan kısmete bırakarakBat ı 20 olan hamis adaylarim test yapmyi dusunuo musunz bikac gun onceden
Hak etti napam bebik askina feda ettim kendimisende az degilsin
Ya çok zor erken yapmak 2 günde bir oldu bizde geçen ay bir de askerden gelmişti zaten bittik mahvolduk biz
Anldm cnm. Ii yaparsin aslnda. Ben de kendimi tutmya calsiicam da yine de bi sorim dedim yoldaslarimaSahsen dusunmuyorum adetim erkende olabilir cunku bat tarihini bekleyecegim telas yapmadan kısmete bırakarak
E napalim eski gençlik nerdeeee yoruluyor insan bir de ikinci de daha yorgun oluyormuşsun gerçekten ben bunu fark ettimBide yapmadan önce hesap kitap yapıyorum Bu aksam olsa yarin olmasa vs böyle cocuk mu olur diye gülüyorum sonrada
Oyle srtik bundan sonraBen de dun kandrdim herifi yine kullandim attim kenara
Kız bana bi hal çare getirip gitsinBayram da mi yapmasin doohhttuuuurrgitsin kurbanini kessin alnina da kanini sürsün.
dinlen sen de kiiiiizzzzzKız bana bi hal çare getirip gitsin
Araştırdım ama bi türlü anlamamıştımYumurtlama adetin 20.gününden sonra olursa ve döllenme o sırada gerçekleşirse o geç döllenme canım. Internette araştırırsan daha detaylı yazılı.
Ole valla. Dedim ovu testi aldrtmadin bana. Sartlari kabul ettin hic yorgunm deme bana vurdum kirbaci vurdum kirbaciOyle srtik bundan sonra
Durmak yok ama ovulasyon testi kullanmicam bu aydinlen sen de kiiiiizzzzz
veeyyy adami napmisin yazik onalara da kizzOle valla. Dedim ovu testi aldrtmadin bana. Sartlari kabul ettin hic yorgunm deme bana vurdum kirbaci vurdum kirbaci
Peff inşallah gerek kalmaz hamiş olurımdaBayram giriyor ya araya birde tatili varsa dr efendi hazretlerimizin normaldir canım