Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anldm cnm. Ii yaparsin aslnda. Ben de kendimi tutmya calsiicam da yine de bi sorim dedim yoldaslarima
Tut valla tatlım zaten klima carptı herhalde usutmusum dk bası tuvalet ıhtiyacım var cok kafayı bebege yoramıyorum suanda herseyin bası saglık yinede insallah bizimledir meleklerimiz

İnsallah guzelim yaaaaaa ay insallah burdan herkes mutlu mesut ayrılsın bu ay gebe kalamayanlarda onumuzdeki ay hepsi birden gebe kaalsınn insalllaaahhh amin amin amin
Ay amin can yaaa yani bu ay olup olmaması değil mesele çocuk olmazsa korkusu kötü olucağı zamanı bilebilseydik keşke

Kızlar yarın adetimin 5. Günü yumurtalıkların gelişip gelişmediğini doktor ultrasonda görebilirmi

Aynn ne güzel olurdu bir de yaşadığım şehirden uzağım.ben mayıstan beri burdayiz eşimin işi için geldik anlatacak konuşacak kimse yok kafayı yiyorum bazen o yüzden
Bazen hiç tanıdık olmaması daha güzel yakındakiler hep soruyolar oldumu düşünmüyomusunuz bende uzak bi yerde olmak isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…