Tut valla tatlım zaten klima carptı herhalde usutmusum dk bası tuvalet ıhtiyacım var cok kafayı bebege yoramıyorum suanda herseyin bası saglık yinede insallah bizimledir meleklerimizAnldm cnm. Ii yaparsin aslnda. Ben de kendimi tutmya calsiicam da yine de bi sorim dedim yoldaslarima
6. Hissine güven beline kuvveettDurmak yokama ovulasyon testi kullanmicam bu ay
Yakin olaydik keyfimz kacmazdi hic. Iki gobecik atardik stres uzuntu kalmzdiKizlar bir kac gundur cok keyifsizdim iyi geldiniz bana gerçekten sağolun
İnsallah guzelim yaaaaaa ay insallah burdan herkes mutlu mesut ayrılsın bu ay gebe kalamayanlarda onumuzdeki ay hepsi birden gebe kaalsınn insalllaaahhh amin amin aminPeff inşallah gerek kalmaz hamiş olurımda
He kız 2 aydır aynı günlere denk geliyo zaten çatladımı çatlicakmı streside cabası kendime başıma anlarım :)6. Hissine güven beline kuvveett
Yazik mazik deil inan ki bana ne.veeyyy adami napmisin yazik onalara da kizz
Biz kadinlarin sezgilerine inanirimHe kız 2 aydır aynı günlere denk geliyo zaten çatladımı çatlicakmı streside cabası kendime başıma anlarım :)
Insllh cnm. Gecms olsnTut valla tatlım zaten klima carptı herhalde usutmusum dk bası tuvalet ıhtiyacım var cok kafayı bebege yoramıyorum suanda herseyin bası saglık yinede insallah bizimledir meleklerimiz
Ay amin can yaaa yani bu ay olup olmaması değil mesele çocuk olmazsa korkusu kötü olucağı zamanı bilebilseydik keşkeİnsallah guzelim yaaaaaa ay insallah burdan herkes mutlu mesut ayrılsın bu ay gebe kalamayanlarda onumuzdeki ay hepsi birden gebe kaalsınn insalllaaahhh amin amin amin
Ne kadar ekmek o kadar köfteYazik mazik deil inan ki bana ne.anasi laf ediosa caliscak oglu da
YessssBiz kadinlarin sezgilerine inanirim
Aynn ne güzel olurdu bir de yaşadığım şehirden uzağım.ben mayıstan beri burdayiz eşimin işi için geldik anlatacak konuşacak kimse yok kafayı yiyorum bazen o yüzdenYakin olaydik keyfimz kacmazdi hic. Iki gobecik atardik stres uzuntu kalmzdi
Aynn oleeNe kadar ekmek o kadar köfte
Bazen hiç tanıdık olmaması daha güzel yakındakiler hep soruyolar oldumu düşünmüyomusunuz bende uzak bi yerde olmak isterdimAynn ne güzel olurdu bir de yaşadığım şehirden uzağım.ben mayıstan beri burdayiz eşimin işi için geldik anlatacak konuşacak kimse yok kafayı yiyorum bazen o yüzden
Vallaha kiz 6. Hisslerimiz kuvvetliYessss
Bizim gibi olmusAy kizlllaarr dün gece yazisiyorduk bu topikten ya eşimde goz ucuyla bakti .vee ne dedi biliyonuz mu HEPINIZ DELIRMIŞSINIZ
Adam haklıAy kizlllaarr dün gece yazisiyorduk bu topikten ya eşimde goz ucuyla bakti .vee ne dedi biliyonuz mu HEPINIZ DELIRMIŞSINIZ
Ahahahahahah su an ben se güldümAynn olee
Dun bide calisirken gulmekten yarildik yaa . Totemi soleyip durdum gebeyim gebeym diye . Ne diosn dedi bziimksii . Anlattim burayi iste sasip kaldi. Ikmzde gule gule bi hal olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?