- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
Kim ki onlarAcaba hamile olduklarini ogrendiler de telefondan radyasyon almayalim diye telefondan uzaklasmaya mi karae verdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ki onlarAcaba hamile olduklarini ogrendiler de telefondan radyasyon almayalim diye telefondan uzaklasmaya mi karae verdiler
Bi bilsemKim ki onlar
Yazılısın tatlım senBenimde var 26 agustos eklerseniz
Bakalım yarın polip i alıcak doktor somrada tedaviye başlarız dedi eylül ayında neden uzatıyorki anlamıyorumPolikistik over degilmi canım bahsettigimiz benimki ileri derecede degildi hatta ilk baslarda bende cok korkmustum cevremde bu kisti oldugu halde gebe olanlarıda gorunce icim rahatladı tedavisi olmaz olurmu dogum kontrol hapı veriyorlar gecmesi icin doktorlar bende kullanmıstım birara suan cok sukur hic birsey yok canım
Bilmiyorum ki coregimm 6kisinin 5inden ses yokAcaba hamile olduklarini ogrendiler de telefondan radyasyon almayalim diye telefondan uzaklasmaya mi karae verdiler
Cnm yaa ins sende de vardır bu ay bebisKim ki onlar
Bayram da mi yapmasin doohhttuuuurrgitsin kurbanini kessin alnina da kanini sürsün.Bakalım yarın polip i alıcak doktor somrada tedaviye başlarız dedi eylül ayında neden uzatıyorki anlamıyorum
Geç döllenme ne kız
Bayram giriyor ya araya birde tatili varsa dr efendi hazretlerimizin normaldir canımBakalım yarın polip i alıcak doktor somrada tedaviye başlarız dedi eylül ayında neden uzatıyorki anlamıyorum
Ya biz kisnlkaniriz diye bize mi haber vermiyorlar kafamda deli sorularBilmiyorum ki coregimm 6kisinin 5inden ses yok☹
Goremedim de afedersin cnmYazılısın tatlım sen
Grcmis olsunnBen saçma sapan bir sekilde düştüm kızlar ve başımı çok fena çarptım. Beyin tomografisi ve kalcamda ağrı olduğu için de röntgen çektiler. Umarım gebelik yoktur diye dua ediyorum şimdi de. Çok sinirim bozuk.
Bu grubun listesindekilere yakıstıramam ben tatlım onu yapmaz benim ciceklerimYa biz kisnlkaniriz diye bize mi haber vermiyorlar kafamda deli sorular
Bilmiyorum ki canim ya regl bekliyorum bende anlamadim bu ay bana ne olduCnm yaa ins sende de vardır bu ay bebis
Test kullaniyorum bende biturlu catlamadi illa koyu bekliyo sinirlendim
Aa. Ne güzel, gönlün temizmiş bak niyetlere göre Allah nasibini gönderiyor o minik umuda hepimiziN ihtiyacı var.. Böyle senin gibi tmz kalpli ❤ insanlar için çok seviniyorum bir de hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun duaya devam edin anne duası kabul olan en makbul duaymış canım
Ben saçma sapan bir sekilde düştüm kızlar ve başımı çok fena çarptım. Beyin tomografisi ve kalcamda ağrı olduğu için de röntgen çektiler. Umarım gebelik yoktur diye dua ediyorum şimdi de. Çok sinirim bozuk.
Yapmazlar tabi isin şakası ya da öğrendikleri gibi bebek alisverisine kaptirmislaedir kendileriniBu grubun listesindekilere yakıstıramam ben tatlım onu yapmaz benim ciceklerim
Kız ne bilim bide catlarsa adam sikilmasin falan diyorumBilmiyorum ki canim ya regl bekliyorum bende anlamadim bu ay bana ne oldu
Çatlar canım sakin ol sen bu arada boş geçirme bayrama hazırlık olsun
Ya çok zor erken yapmak 2 günde bir oldu bizde geçen ay bir de askerden gelmişti zaten bittik mahvolduk bizKız ne bilim bide catlarsa adam sikilmasin falan diyorum