• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polikistik over degilmi canım bahsettigimiz benimki ileri derecede degildi hatta ilk baslarda bende cok korkmustum cevremde bu kisti oldugu halde gebe olanlarıda gorunce icim rahatladı tedavisi olmaz olurmu dogum kontrol hapı veriyorlar gecmesi icin doktorlar bende kullanmıstım birara suan cok sukur hic birsey yok canım
Bakalım yarın polip i alıcak doktor somrada tedaviye başlarız dedi eylül ayında neden uzatıyorki anlamıyorum

Ben saçma sapan bir sekilde düştüm kızlar ve başımı çok fena çarptım. Beyin tomografisi ve kalcamda ağrı olduğu için de röntgen çektiler. Umarım gebelik yoktur diye dua ediyorum şimdi de. :( Çok sinirim bozuk.

Aa. Ne güzel, gönlün temizmiş bak niyetlere göre Allah nasibini gönderiyor o minik umuda hepimiziN ihtiyacı var.. Böyle senin gibi tmz kalpli ❤ insanlar için çok seviniyorum bir de hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun duaya devam edin anne duası kabul olan en makbul duaymış canım 💕😍

Anne olmak isteyen ve bunun için çok uğraşan kimsenin içinde kötülük barındırabileceğini sanmıyorum canım, sizlerde olacaksınız inşallah 🤲

Ben saçma sapan bir sekilde düştüm kızlar ve başımı çok fena çarptım. Beyin tomografisi ve kalcamda ağrı olduğu için de röntgen çektiler. Umarım gebelik yoktur diye dua ediyorum şimdi de. :( Çok sinirim bozuk.

Geçmiş olsun canım 😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back