- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Gizli takipcinizim cicegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizli takipcinizim cicegim
Canım birşey sorabilirmiyim reglin kaç gün geçin de kan testi yaptırdınSen ovünü biliyormusun peki ? Çünkü ben aynı zaman'da 2inci bir @CinnetNur vakasıyım adetten 1 hafta önce yumurtluyormuşum ve bunu bilmiyordum.
Ben bu ay ovulaston tsti kullandim ilk defa cift cizgi gordum . Degerlendirdim ama umudum yok
ismink vrrmek istemeyen gizli takipcimiz sinsirelllaa uzaktan izleGizli takipcinizim cicegim
Ahahahah simdi boyle seylee okuyunca da insan umutlaniyor yine de umudum yok desek deBenim umudum vardı sanki idrar testlerim negatif çıkmıştı. Hayırlısı canim.
Canım birşey sorabilirmiyim reglin kaç gün geçin de kan testi yaptırdın
O bi hataydi oraya renk katip ciktikÖdün kopmasın coregimmmm ben sen degilim
bogazım cok kotu ofya uzme beniismink vrrmek istemeyen gizli takipcimiz sinsirelllaa uzaktan izle
Hatanın farkında olmana cok sevindimO bi hataydi oraya renk katip ciktik
Ahahahah simdi boyle seylee okuyunca da insan umutlaniyor yine de umudum yok desek de
Gecmis olsun tuzlu ilik su yap gargara yap onunlan rahatlatiyor mikrobu kiriyor . Bem cok bademcik cekiyorum . Bu kiş aldiricam ölüyorum resmenbogazım cok kotu ofya☹ uzme beni
Farkindayim da caktirmiyotumHatanın farkında olmana cok sevindim
Eşim de benim belirtilerim geçmeyince geç döllenme diye tutturdu da ben reglime 4 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.1 cıktı o virgülden sonraki 1 den bile umutlandı göğüslerim de normale dönmeyince hala iddaa ediyor bakalim hayirlisi2 ağustos ve civarı olmam gerekiyordu, yumurtlamadan 10.günü gecikmemin 5. Günü çıktı canım ve sadece kan tahlilinde.
Ben de istiyorum aynisindanInanmıyorsan profil mesajlarıma bak yazmıştım kan vermeye gidiyorum ama hiç umudum yok diye
Eşim de benim belirtilerim geçmeyince geç döllenme diye tutturdu da ben reglime 4 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.1 cıktı o virgülden sonraki 1 den bile umutlandı göğüslerim de normale dönmeyince hala iddaa ediyor bakalim hayirlisi
Ben de istiyorum aynisindan
Insallahhhhhdusunmek istemiyorum süprizi kacmasin sipaninAmiin sürpriz bir bebişin olsun inşallah