- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yap kiz alan almis arrik bu saatten sonra formunu koruma daha simdi sarelle ekmek yedimYazarken bile canım istedi şeytan kalk yap diyor saatte baktım yapma otur diyor
Bnm beyazdi canmYa of benim bu ağrılar adet mi bebis mişimdi de belim sızlıyor ya hamile olanlar illa sarı akıntı mi olacak renksiz akıntı olmuyor mu yaa
Kiz benim form koruma derdim yok aksine alma derdim var yiyorum ama almıyorumYap kiz alan almis arrik bu saatten sonra formunu koruma daha simdi sarelle ekmek yedim
Benimde bogazım agrıyo yutkunurken boyleee ama klimaya baglıyorum insallah bizi sadırtır zıpırlarımız helloo der bunların hepsini biz yaptık siz ne sandınız
Aa cidden mi e sarı sumuksu falan diyorlar bende kokusuz yoğun akıntı var ve bel agrisiBnm beyazdi canm
Ben de yemiyorum ama aliyorum vallaha ki,zKiz benim form koruma derdim yok aksine alma derdim var yiyorum ama almıyorum
Insallah gulum gercekten cok zor surecler gebelik beklerken kırmızıları gorup baskalarının hamilelik haberini almak bekledigin istedigin anda olmaması istemeyenlerin hamile kalması insan degisik duygular yasıyor. Bu ay tum negatifleri attım ustumden biryanım olacak bir yanım olmayacak diyor olmasa bile genc gosteriyorum problem yok diyorum kilo almicam diorum bahaneler filen isteAminn canım inşallah çok ağladığın adet olduğunda boğazım düğümlendiği oluyordu bez reklamında bile bebek görünce içim gidiyordu benmde bigun bebeğim olcakmi anne olabilcekmiyim diye çok üzüldüğüm olmuştur ama sonra silkenip kendime gelmisim yinede RABBİM sabır veriyor RABBİM olanları bağışlasın isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sen aldığın kiloları bana ver ben alırımBen de yemiyorum ama aliyorum vallaha ki,z
Canım benim iki hamileligimdede hiç dikkat çekecek bi akintim olmadi hiç belirtim yoktu hatta olmayan aylarda bütün belirtileri yaşadım ama o ay hiç bişey yoktu adet sancısı vardı şimdi oldum olcam gibiydim bu şancı normalmiş 7 8 haftaya kadar devam ettiYa of benim bu ağrılar adet mi bebis mişimdi de belim sızlıyor ya hamile olanlar illa sarı akıntı mi olacak renksiz akıntı olmuyor mu yaa
Yok cnm bnm yogun beyazdi farklilik gosteriyor olabilir sari enfeksiyon olunca olmuyor mu yaAa cidden mi e sarı sumuksu falan diyorlar bende kokusuz yoğun akıntı var ve bel agrisi
Hele hele kendini avutmalaraaaInsallah gulum gercekten cok zor surecler gebelik beklerken kırmızıları gorup baskalarının hamilelik haberini almak bekledigin istedigin anda olmaması istemeyenlerin hamile kalması insan degisik duygular yasıyor. Bu ay tum negatifleri attım ustumden biryanım olacak bir yanım olmayacak diyor olmasa bile genc gosteriyorum problem yok diyorum kilo almicam diorum bahaneler filen iste
Rabbim hayırlıysa zamanı hemen simde versin hic hayırlı olmayacaksa ben beklerim canım benim
Benim adete 9 gün kala başladı hatta erken adet olucam sandım adet sancısı gibi ama biraz daha hafif sancılar belim ve bacaklarım çok ağrıdı iki gün dur de yoğun akıntı var renksiz kokusuz anlamadım gittiCanım benim iki hamileligimdede hiç dikkat çekecek bi akintim olmadi hiç belirtim yoktu hatta olmayan aylarda bütün belirtileri yaşadım ama o ay hiç bişey yoktu adet sancısı vardı şimdi oldum olcam gibiydim bu şancı normalmiş 7 8 haftaya kadar devam etti
Yum gunum dundu bitisi. bugun bianda grip gibi olmazki olurmu hadi canımHamile olundugunda grip veya soguk alginligi olur dikkate elin derim
Çoğu kişi sarı diyor bende deli gibi bakıp duruyorum sarı falan değil şeffaf beyaz bilindik akıntı varYok cnm bnm yogun beyazdi farklilik gosteriyor olabilir sari enfeksiyon olunca olmuyor mu ya
Bnde iste iki haftadir agir soguk alginligi gecirdim de o yuzden antibiyotik ictimYum gunum dundu bitisi. bugun bianda grip gibi olmazki olurmu hadi canım
Belki sarıdır sana psikoljik olarak oyle gözüküyordurÇoğu kişi sarı diyor bende deli gibi bakıp duruyorum sarı falan değil şeffaf beyaz bilindik akıntı var
Aynen canım bende öyle kendimi oyalamaya çalıştım bir ara ama olmadi aslında benimde vermem gereken kilocuklarimInsallah gulum gercekten cok zor surecler gebelik beklerken kırmızıları gorup baskalarının hamilelik haberini almak bekledigin istedigin anda olmaması istemeyenlerin hamile kalması insan degisik duygular yasıyor. Bu ay tum negatifleri attım ustumden biryanım olacak bir yanım olmayacak diyor olmasa bile genc gosteriyorum problem yok diyorum kilo almicam diorum bahaneler filen iste
Rabbim hayırlıysa zamanı hemen simde versin hic hayırlı olmayacaksa ben beklerim canım benim
63 . Boyumda 1.60Kilon kaç sorulmazmis ama surda kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?