• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2296630 Kız hiç bilmiyoruz hcg gebelikmiş tsh değil 😂😂😂 oda gerçekten yüksek değer aralığının üstünde canım ya nasıl geçcek bu zaman 😂😂
Ayy yavrum hamilesin sen o zamann bende bakıyorum hcg yoktu en ustteymis meger yaa❤️ Doktorunu arayıp sorsana en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım diye normal kan testinin sonucunuda soylesene bu sonuc nedir hocam diye😤🙈 ay ben catladım suan meraktan sen nasıl duruyosunnn🤦‍♀️🤣🤣❤️❤️😇 geldi beybim yaa oyh masallah🤲

Eki Görüntüle 2296630 Kız hiç bilmiyoruz hcg gebelikmiş tsh değil 😂😂😂 oda gerçekten yüksek değer aralığının üstünde canım ya nasıl geçcek bu zaman 😂😂
Hcg 5üstü gebelik diye biliyorum seninki 14 yaa hemen ara doktorunu uyguladıgı tedaviden dolayı hcg yükselebilirmi diye sor hadi hadi😤🤣🤣

Merhaba, beni de yazın listeye. :D Batım 12 Ağustos. Karın içinde yaygın endometriozis odaklarım yapisikliklarim ve sol yumurtaligimda nur topu gibi 4'5cm çikolata kistim var. Geçtiğimiz iki ay visanne kullandım kist için ama tansiyonumu yükseltince bırakmak zorunda kaldım 30 temmuzda. Ayın ikisinden beri regl sancısı, ara ara gelen kahverengi akıntı ve gaz sorunları yaşıyorum. Tüm bunlara rağmen, bir umut, beni de yazın be.
Tekrar merhaba.

Ayy yavrum hamilesin sen o zamann bende bakıyorum hcg yoktu en ustteymis meger yaa❤ Doktorunu arayıp sorsana en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım diye normal kan testinin sonucunuda soylesene bu sonuc nedir hocam diye😤🙈 ay ben catladım suan meraktan sen nasıl duruyosunnn🤦‍♀️🤣🤣❤❤😇 geldi beybim yaa oyh masallah🤲
Yarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten 😂😂😂 eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım 😂😂 ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye 😏😏

Yarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten 😂😂😂 eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım 😂😂 ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye 😏😏
Cnm mrb ins gebelik başlangıcıdır
Iğne olalı ne kadar oldu 14 gün suruyo o iğnenin etkisi ve hcg hormonu var var o ignede

Cnm mrb ins gebelik başlangıcıdır
Iğne olalı ne kadar oldu 14 gün suruyo o iğnenin etkisi ve hcg hormonu var var o ignede
Şaka gibi sanırım onun etkisi 😂😂 7 gün oldu canım iğne olalı 2 gün sonra bidaha gidip kan verecem o zaman 14 ün üstüne çıkmışsa hamile mi oluyorum sahada çoğalır mı yani iğnenin etkisiyle yoksa azalır mı

Hhheeeeeehhhh bayan kuruntu🙃🙃 kiz ne kuruntu yapiyorsun kendine 🤗🤗🤗etkisi metkisi degil sus agzina vur iki tane 🤭😂

Hhheeeeeehhhh bayan kuruntu🙃🙃 kiz ne kuruntu yapiyorsun kendine 🤗🤗🤗etkisi metkisi degil sus agzina vur iki tane 🤭😂
😂😂😂 nerde okursam öyle yazıyordu çok okumakta iyi değil anacım 😂😂 şimdiden gebe moduna girdim zaten full yatış :KK71:neden zaman geçmiyor gibi beklemek ne zormuş yahuuu 😂😂

Şaka gibi sanırım onun etkisi 😂😂 7 gün oldu canım iğne olalı 2 gün sonra bidaha gidip kan verecem o zaman 14 ün üstüne çıkmışsa hamile mi oluyorum sahada çoğalır mı yani iğnenin etkisiyle yoksa azalır mı
Değerde artış olursa gebeliktir cnm
Ignenin etkisi gun gectikce duser
Bende tedavi süresince dr yasaklamisti test yapmayı ignenin etkisi yaniltacagi icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back