- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Hcg ye bakıyorlarmış tatlım tsh değil hcg gebelik hormonuymuş gerçektende yüksek hayırlısı olsun çokta uçmayayım çakılmam ani olabilirKız demekki var şansın içini rahat tut beybi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hcg ye bakıyorlarmış tatlım tsh değil hcg gebelik hormonuymuş gerçektende yüksek hayırlısı olsun çokta uçmayayım çakılmam ani olabilirKız demekki var şansın içini rahat tut beybi :)
Ayy yavrum hamilesin sen o zamann bende bakıyorum hcg yoktu en ustteymis meger yaa Doktorunu arayıp sorsana en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım diye normal kan testinin sonucunuda soylesene bu sonuc nedir hocam diye ay ben catladım suan meraktan sen nasıl duruyosunnn geldi beybim yaa oyh masallahEki Görüntüle 2296630 Kız hiç bilmiyoruz hcg gebelikmiş tsh değil oda gerçekten yüksek değer aralığının üstünde canım ya nasıl geçcek bu zaman
Kiz vallaha ya pesinden kosmak istiyorumBebisli kocisli gunler gostersinde cocuklarımızla tatile gidelim insallah❤
Hcg 5üstü gebelik diye biliyorum seninki 14 yaa hemen ara doktorunu uyguladıgı tedaviden dolayı hcg yükselebilirmi diye sor hadi hadiEki Görüntüle 2296630 Kız hiç bilmiyoruz hcg gebelikmiş tsh değil oda gerçekten yüksek değer aralığının üstünde canım ya nasıl geçcek bu zaman
Kosucaz yavrum insallah belki yarındanda yakındır gebeligimizi ogrenmemiz belkide bidahaki ay ikizlere gebe kalacagız allah cok buyuk yavrum yaKiz vallaha ya pesinden kosmak istiyorum
Ikizlerr olsun saglikli olsunKosucaz yavrum insallah belki yarındanda yakındır gebeligimizi ogrenmemiz belkide bidahaki ay ikizlere gebe kalacagız allah cok buyuk yavrum ya❤
Pek umudum yok ama inşallahSakin oyle dusunme poliple hamilelikte risk var aldir kafan rahat olur en azindan insallah sonrasinda hemen hamile kalirsin canim
Kıızzz benimde bat 19 ve benimde 5 gün önce yumurtlamam olduEn üstte tsh yazıyorya canım o işte 2.13 çıkmış ondan öyle söyledi sanırım inşallah kuzum ya 19 bat tarihim 5 gün önce aşılama oldu tatlım daha var
Guzel dusunelim guzel olsun insallahPek umudum yok ama inşallah
Yarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diyeAyy yavrum hamilesin sen o zamann bende bakıyorum hcg yoktu en ustteymis meger yaa❤ Doktorunu arayıp sorsana en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım diye normal kan testinin sonucunuda soylesene bu sonuc nedir hocam diye ay ben catladım suan meraktan sen nasıl duruyosunnn❤❤ geldi beybim yaa oyh masallah
Doktorumun teli yok ki bende kuzum olsa şimdi arar yada Msj atardımHcg 5üstü gebelik diye biliyorum seninki 14 yaa hemen ara doktorunu uyguladıgı tedaviden dolayı hcg yükselebilirmi diye sor hadi hadi
He kız günlerimiz aynıymış aynı gün tutturmuşuzdur belki keşke hepimizin tutarKıızzz benimde bat 19 ve benimde 5 gün önce yumurtlamam oldu
Cnm mrb ins gebelik başlangıcıdırYarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye
Amiin inşallahGuzel dusunelim guzel olsun insallah
Şaka gibi sanırım onun etkisi 7 gün oldu canım iğne olalı 2 gün sonra bidaha gidip kan verecem o zaman 14 ün üstüne çıkmışsa hamile mi oluyorum sahada çoğalır mı yani iğnenin etkisiyle yoksa azalır mıCnm mrb ins gebelik başlangıcıdır
Iğne olalı ne kadar oldu 14 gün suruyo o iğnenin etkisi ve hcg hormonu var var o ignede
Hhheeeeeehhhh bayan kuruntu kiz ne kuruntu yapiyorsun kendine etkisi metkisi degil sus agzina vur iki taneYarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye
nerde okursam öyle yazıyordu çok okumakta iyi değil anacım şimdiden gebe moduna girdim zaten full yatış neden zaman geçmiyor gibi beklemek ne zormuş yahuuuHhheeeeeehhhh bayan kuruntu kiz ne kuruntu yapiyorsun kendine etkisi metkisi degil sus agzina vur iki tane
Değerde artış olursa gebeliktir cnmŞaka gibi sanırım onun etkisi 7 gün oldu canım iğne olalı 2 gün sonra bidaha gidip kan verecem o zaman 14 ün üstüne çıkmışsa hamile mi oluyorum sahada çoğalır mı yani iğnenin etkisiyle yoksa azalır mı