- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Olsun yine de emin olmak icin iyi yapmissin almak icinInşallah sende işe yaramistir bendede tabi ama ben bu akintimi hep takip ediyordum yumurtlama günü olarak kabul edip ona göre degerlendiriyorduk yani o akintidan tam 15 16 gün sonra adet oluyorum bu testi denemem aslında emin olmaktı öylede oldu aslında biraz boşuna
okadar almış oldum
Canım benım 105₺ dediğim otirvelle.65 liraya aldık biz önceki ay chorriomon du ismi
İnşâllah cnm gözüm şimdiden yolda kocişim Bi gelseO gün bu gün değerlendir
13 cnm bugünBeklenen gunadetinden sonra kacinci gun pik oldu
Bisey daha sorabilir miiyim ? Normalde de mi 13 . Gun yumurtlardin yani13 cnm bugün
Elazığ 1 buçuk saat bize canım neresi acaba önerdiğinEğer elazığa yakından bende önerebilirim.
Canım iğne vurulmadınmıCanım bnde pko yok ama iki ay klomen kullanımdan dolayı kist oldu dün soğan suyuna ve hayıt yaprağına başladım sonra da aslana pençesine başlayacam inşaAllah pkolarda soğan suyunun çok işe yaradığını okumuştum
Ay canım korktum sende kist olmuş gerçi benim daha ne yapılacağı belli değilde klomen düşünüyodumCanım klomen verdiğindeadette başlıyorsun yumurtlama gününü hesaplayıp seni çağırıyor bayramdan sonraya denk gelir mi
Muhtemelen gelir canım adetimin son günü bayramın ilk günü e bayram tatilide 5 gün tam bayram bitiyo hapta bitiyoCanım klomen verdiğindeadette başlıyorsun yumurtlama gününü hesaplayıp seni çağırıyor bayramdan sonraya denk gelir mi
Kuzu ovuda 2. Kez yumurtlama yakaladım digeride 12. Gündü 2 ay daha yapmostım test onlarda hiç yakalayamadım çok koyulaşmadı doktor kontrolu dede 14. Gün olmustu 1 2 gün oynadı yani hepBisey daha sorabilir miiyim ? Normalde de mi 13 . Gun yumurtlardin yani
Boylece en azindan emin oldun Hangi gun oldugunu .. hadi insallaaaahhhhhhhhhhhKuzu ovuda 2. Kez yumurtlama yakaladım digeride 12. Gündü 2 ay daha yapmostım test onlarda hiç yakalayamadım çok koyulaşmadı doktor kontrolu dede 14. Gün olmustu 1 2 gün oynadı yani hep
Kuzu koyu oldugu gün ve sonraki 3 gün degerlendiin diyorlar ben sadecee bugunu degerlendir bilirim yarın yolcuyum inşallah tutar ya ne olur Allah ımBoylece en azindan emin oldun Hangi gun oldugunu .. hadi insallaaaahhhhhhhhhhh
Cnm çatlatma ignesi yapıyor o yan etkileri ama inşallah bebiştirAh kızlaaaaaaaar sol tarafım agrıyo adet olck gbi agrıyo . Bat 20 sinde ama . Akıntım basladı krem rengi sıvı ne olck bilmiyorum. 1 inde iğnemi olmustum yumurtalarım çoktan çatlamıstır. 1/2 sinde .
İğneyi oldugum gün yaptı evet . İkinci kez yumurtalarım çatlıyo olabilir mi acaba ? Ona göre değerlendiriymCnm çatlatma ignesi yapıyor o yan etkileri ama inşallah bebiştir
Cnm bu konuda bilgim yok 2. Yumurtlama olur mu bilmiyorum ama igne vuruldugum ay bnmde akıntım devam etti ignenin yan etkisi oluyor regl gelene kadar tüm gebelik belirtilerini yaşadım foss çıktı meger igne yapıyormuş kolay degil hormon veriyorlar okadarİğneyi oldugum gün yaptı evet . İkinci kez yumurtalarım çatlıyo olabilir mi acaba ? Ona göre değerlendiriym
Hadi insallahhh tutar zaten sperm 3 gun canli kalıyormuş rahim icerisindeKuzu koyu oldugu gün ve sonraki 3 gün degerlendiin diyorlar ben sadecee bugunu degerlendir bilirim yarın yolcuyum inşallah tutar ya ne olur Allah ım
Sorma bitirdi beni hayatım boyunca yemediğim yemeği yiyorum 2/3 gündür deli gibi ağzım durmuyorCnm bu konuda bilgim yok 2. Yumurtlama olur mu bilmiyorum ama igne vuruldugum ay bnmde akıntım devam etti ignenin yan etkisi oluyor regl gelene kadar tüm gebelik belirtilerini yaşadım foss çıktı meger igne yapıyormuş kolay degil hormon veriyorlar okadar
İnşâllah kuzu ya nasip bakalımHadi insallahhh tutar zaten sperm 3 gun canli kalıyormuş rahim icerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?