Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun yine de emin olmak icin iyi yapmissin almak icin

Canım iğne vurulmadınmı

Canım klomen verdiğindeadette başlıyorsun yumurtlama gününü hesaplayıp seni çağırıyor bayramdan sonraya denk gelir mi
Ay canım korktum sende kist olmuş gerçi benim daha ne yapılacağı belli değilde klomen düşünüyodum

Canım klomen verdiğindeadette başlıyorsun yumurtlama gününü hesaplayıp seni çağırıyor bayramdan sonraya denk gelir mi
Muhtemelen gelir canım adetimin son günü bayramın ilk günü e bayram tatilide 5 gün tam bayram bitiyo hapta bitiyo

Bisey daha sorabilir miiyim ? Normalde de mi 13 . Gun yumurtlardin yani
Kuzu ovuda 2. Kez yumurtlama yakaladım digeride 12. Gündü 2 ay daha yapmostım test onlarda hiç yakalayamadım çok koyulaşmadı doktor kontrolu dede 14. Gün olmustu 1 2 gün oynadı yani hep

Kuzu ovuda 2. Kez yumurtlama yakaladım digeride 12. Gündü 2 ay daha yapmostım test onlarda hiç yakalayamadım çok koyulaşmadı doktor kontrolu dede 14. Gün olmustu 1 2 gün oynadı yani hep
Boylece en azindan emin oldun Hangi gun oldugunu .. hadi insallaaaahhhhhhhhhhh

Ah kızlaaaaaaaar sol tarafım agrıyo adet olck gbi agrıyo . Bat 20 sinde ama . Akıntım basladı krem rengi sıvı ne olck bilmiyorum. 1 inde iğnemi olmustum yumurtalarım çoktan çatlamıstır. 1/2 sinde .

Ah kızlaaaaaaaar sol tarafım agrıyo adet olck gbi agrıyo . Bat 20 sinde ama . Akıntım basladı krem rengi sıvı ne olck bilmiyorum. 1 inde iğnemi olmustum yumurtalarım çoktan çatlamıstır. 1/2 sinde .
Cnm çatlatma ignesi yapıyor o yan etkileri ama inşallah bebiştir

İğneyi oldugum gün yaptı evet . İkinci kez yumurtalarım çatlıyo olabilir mi acaba ? Ona göre değerlendiriym
Cnm bu konuda bilgim yok 2. Yumurtlama olur mu bilmiyorum ama igne vuruldugum ay bnmde akıntım devam etti ignenin yan etkisi oluyor regl gelene kadar tüm gebelik belirtilerini yaşadım foss çıktı meger igne yapıyormuş kolay degil hormon veriyorlar okadar

Sorma bitirdi beni hayatım boyunca yemediğim yemeği yiyorum 2/3 gündür deli gibi ağzım durmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…