Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 30 yaşındayım şuanda. 27imde öğrendim. Ve inan her yolu denedim geçmiyor bu illet. Ilişki ağrılı olunca hiç yapasım da gelmiyordu. Ama çocuk istiyordum (Nasıl olacaksa).. tüp bebek için başvurdum onda bile doktor tavsiye etmedi kist varken bebek gelişemez kistin yanında dedi. Once alalim sonra kendiliginden olur dedi ama henüz olmadı o da. Bu ay bekliyorum bat yarın

Kist varken doğal yolla hamile kalmak ne yazıkki çok çok düşük bir iht. Kalınsa bile gelişmezmiş. Aldırmak en iyisi . bende hiç bir belirtisi yoktu ne sancı ne ağrı hiç bişeyyy

Olur mu normal yolla hamile kalan da var nu kistle tüp bebek yapıp tutan da var

Kist varken doğal yolla hamile kalmak ne yazıkki çok çok düşük bir iht. Kalınsa bile gelişmezmiş. Aldırmak en iyisi . bende hiç bir belirtisi yoktu ne sancı ne ağrı hiç bişeyyy
Ya ben çok güvendiğim Bi doktorumla konuştum çok var hamile kalan gelişen sağlıklı doğum yapan ümitsiz olmayalım. Aldırınca da tekrar oluşabiliyo bu kist

Ya ben çok güvendiğim Bi doktorumla konuştum çok var hamile kalan gelişen sağlıklı doğum yapan ümitsiz olmayalım. Aldırınca da tekrar oluşabiliyo bu kist
Evet ne yazıkki evlenene kadar doğum kntrl kullndm olusmasın diye. Benım kistim cok buyuktu dr bu iekidlde doğal kalamazsın ddi .

Evet ne yazıkki evlenene kadar doğum kntrl kullndm olusmasın diye. Benım kistim cok buyuktu dr bu iekidlde doğal kalamazsın ddi .
Büyükse olabilir cnm inş tekrar oluşmaz da hemen hamile kalır bebekleirmizlr kavuşuruz

Olur mu normal yolla hamile kalan da var nu kistle tüp bebek yapıp tutan da var
Tutan var tabiki ama benim büyüktü. 7.5 cm olunca nasıl gelişsin bebek. Zaten her ay onunla birlikte büyüyecekti. Sizin küçük demek ki.. benimde küçükken tedaviye gerek yok böyle olur önemli değil dediler ama düzenli olarak büyüdü benimki

3 buçuk cm cnm benim. Doktorum engel olur olmadığını zamanla görcez dedi ama bende Bi ay daha deneyip başlıcam tedaviye şmidlik hayıt kullanıyorum

Kızlar bu ay günleri degerlendirmistim bata daha var 15 Ağu. Belirti falan yok ama bi rüya gördum test yapıyorum 2 tane çizgi çıkıyor nasıl. Mutlu oluyorum havalara uçuyorum. Rabbim cümlemize gercegini nasip eylesin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…