Bende 30 yaşındayım şuanda. 27imde öğrendim. Ve inan her yolu denedim geçmiyor bu illet. Ilişki ağrılı olunca hiç yapasım da gelmiyordu. Ama çocuk istiyordum (Nasıl olacaksa).. tüp bebek için başvurdum onda bile doktor tavsiye etmedi kist varken bebek gelişemez kistin yanında dedi. Once alalim sonra kendiliginden olur dedi ama henüz olmadı o da. Bu ay bekliyorum bat yarınBen 18 yaşımda bu kistin olduğunu öğrendim cnm 30 yaşındayım boyutunda Bi değişme yok aynı ama dediğin gibi adet zamanlarında yumurtlama zamanlarında ilişkide gerçekten sıkıntı yaşıyorum hele adet günleri 3 4 gün mahbolıuorum Bi yere çıkmak istemiyorum.
Kist varken doğal yolla hamile kalmak ne yazıkki çok çok düşük bir iht. Kalınsa bile gelişmezmiş. Aldırmak en iyisi .Bende 30 yaşındayım şuanda. 27imde öğrendim. Ve inan her yolu denedim geçmiyor bu illet. Ilişki ağrılı olunca hiç yapasım da gelmiyordu. Ama çocuk istiyordum (Nasıl olacaksa).. tüp bebek için başvurdum onda bile doktor tavsiye etmedi kist varken bebek gelişemez kistin yanında dedi. Once alalim sonra kendiliginden olur dedi ama henüz olmadı o da. Bu ay bekliyorum bat yarın
Ne zaman alındı cnm seninBende vardı alındı canım laparoskopi ile. 10 cm hemde yumruk kadar..
Cahile laf da anlatamiyorsun . Anlamiyor çünkü nato kafa nato mermer
Geçen seneNe zaman alındı cnm senin
Olur mu normal yolla hamile kalan da var nu kistle tüp bebek yapıp tutan da varBende 30 yaşındayım şuanda. 27imde öğrendim. Ve inan her yolu denedim geçmiyor bu illet. Ilişki ağrılı olunca hiç yapasım da gelmiyordu. Ama çocuk istiyordum (Nasıl olacaksa).. tüp bebek için başvurdum onda bile doktor tavsiye etmedi kist varken bebek gelişemez kistin yanında dedi. Once alalim sonra kendiliginden olur dedi ama henüz olmadı o da. Bu ay bekliyorum bat yarın
Ya ben çok güvendiğim Bi doktorumla konuştum çok var hamile kalan gelişen sağlıklı doğum yapan ümitsiz olmayalım. Aldırınca da tekrar oluşabiliyo bu kistKist varken doğal yolla hamile kalmak ne yazıkki çok çok düşük bir iht. Kalınsa bile gelişmezmiş. Aldırmak en iyisi .bende hiç bir belirtisi yoktu ne sancı ne ağrı hiç bişeyyy
Evet ne yazıkki evlenene kadar doğum kntrl kullndm olusmasın diye. Benım kistim cok buyuktu dr bu iekidlde doğal kalamazsın ddi .Ya ben çok güvendiğim Bi doktorumla konuştum çok var hamile kalan gelişen sağlıklı doğum yapan ümitsiz olmayalım. Aldırınca da tekrar oluşabiliyo bu kist
Büyükse olabilir cnm inş tekrar oluşmaz da hemen hamile kalır bebekleirmizlr kavuşuruzEvet ne yazıkki evlenene kadar doğum kntrl kullndm olusmasın diye. Benım kistim cok buyuktu dr bu iekidlde doğal kalamazsın ddi .
İnş cnm. Klomene basladım bu ay sonuc bekliyorumBüyükse olabilir cnm inş tekrar oluşmaz da hemen hamile kalır bebekleirmizlr kavuşuruz
Tutan var tabiki ama benim büyüktü. 7.5 cm olunca nasıl gelişsin bebek. Zaten her ay onunla birlikte büyüyecekti. Sizin küçük demek ki.. benimde küçükken tedaviye gerek yok böyle olur önemli değil dediler ama düzenli olarak büyüdü benimkiOlur mu normal yolla hamile kalan da var nu kistle tüp bebek yapıp tutan da var
Bat ne zaman canımİnş cnm. Klomene basladım bu ay sonuc bekliyorum
Yap tabi birde akşama doğru işim bitmiş her yerim deterjan kokuyor duştan çıkmışım mumumu yakmışım bi kahve yapmışım oooh misValla özendim bende yapıym da içyim
Oh valla dha ne olsunnnnnYap tabi birde akşama doğru işim bitmiş her yerim deterjan kokuyor duştan çıkmışım mumumu yakmışım bi kahve yapmışım oooh mis
3 buçuk cm cnm benim. Doktorum engel olur olmadığını zamanla görcez dedi ama bende Bi ay daha deneyip başlıcam tedaviye şmidlik hayıt kullanıyorumTutan var tabiki ama benim büyüktü. 7.5 cm olunca nasıl gelişsin bebek. Zaten her ay onunla birlikte büyüyecekti. Sizin küçük demek ki.. benimde küçükken tedaviye gerek yok böyle olur önemli değil dediler ama düzenli olarak büyüdü benimki
Bir sonraki aya inşallah canım hayırlısı olsunBen de kırmızıları gördüm
Yapmamlütfen benimde bir sene oldu inan her seferinde kendimizi yıpratıyoruz yeni aya bismillah diyeceğizKızlar ben adet oldum hiç iyi değilim
Ben deama tek tesellim adetimin gecikmemesi gecikme daha kötü olurdumheraldeYa ben nerdeyse emindim biliyomusun resmen ters köşe oldum artık belirtilere falanda inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?