Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim hap seklındeydı hepsı canım yumurtlama olunca catlamasını bekledık ilk defa olusunca bakalım bu ay olmassa catlatma ıgnesıne gecıcek galıba
Ay inşallah olur yaa e peki adet görüyomusun çatlamada sorun varsa

Ay evet zaten benide stres yapan bunlar tüm tanıdıklar hamiş her gelen sıra sende diyo
Bu toplulugun sorulari bitmeeezzz . Yaparsin neden erken yaptin yapmazsın neden yaptin . Sonra ikinci ne zaman geliyorlar .bitmiyor sorulari . Cok meraklilar .

ılaçsız adet olamıyorum canım ben hıc olmuyorum ılac kullanmassam
Bende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana

Bende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Verir kuzum. Banada aynı sekilde verdi pko var ama yok dencek kdar az ddi. Klomen içn erken ama fln... dedi ben ısrar ettm nolur hızlandıralım dedim verdi

Aynen öyle insanı strese sokan dış etkenler zaten

Valla artık susmucam dedim eşime bebek konusuyla ilgili sıranın kalbini kırcam dedim çünkü bıktım artık

ilk defa mı gidiceksın tedavı olarak
Evet canım duphaston vermişti bana zaten her ihtimale karşı adet oluyorum çünkü 3. Gün gel bakalım dedi belkide tedaviye gerek kalmaz falan dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…