aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnInsallllaaaahh inanıyorum olucak
Ay inşallah olur yaa e peki adet görüyomusun çatlamada sorun varsabenim hap seklındeydı hepsı canım yumurtlama olunca catlamasını bekledık ilk defa olusunca bakalım bu ay olmassa catlatma ıgnesıne gecıcek galıba
Bu toplulugun sorulari bitmeeezzz . Yaparsin neden erken yaptin yapmazsın neden yaptin . Sonra ikinci ne zaman geliyorlar .bitmiyor sorulari . Cok meraklilar .Ay evet zaten benide stres yapan bunlar tüm tanıdıklar hamiş her gelen sıra sende diyo
inşşalah bebıs ıcındırBen
ben de akıntı oluyo ama nedir neden kaynaklanıyor bilemiyorum
Cahile laf da anlatamiyorsun . Anlamiyor çünkü nato kafa nato mermerAynen öyle canım. Cahillik çok zor
Valla yaa bıktım bazen diyorum keşke beni kimse tanımasaBu toplulugun sorulari bitmeeezzz . Yaparsin neden erken yaptin yapmazsın neden yaptin . Sonra ikinci ne zaman geliyorlar .bitmiyor sorulari . Cok meraklilar .
Ozellikle esimin ailesi tarafiValla yaa bıktım bazen diyorum keşke beni kimse tanımasa
ılaçsız adet olamıyorum canım ben hıc olmuyorum ılac kullanmassamAy inşallah olur yaa e peki adet görüyomusun çatlamada sorun varsa
O yelekleri kendi giysinOzellikle esimin ailesi tarafiilk evlendigim zamanalrda kaynanam hep bebek yelegi orerdi koyardi dolabıma zarf atiyordu .
İş atmışOzellikle esimin ailesi tarafiilk evlendigim zamanalrda kaynanam hep bebek yelegi orerdi koyardi dolabıma zarf atiyordu .
Bende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi banaılaçsız adet olamıyorum canım ben hıc olmuyorum ılac kullanmassam
ilk defa mı gidiceksın tedavı olarakBende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Bende de pko var ama hormonlar adet düzenim normal nasıl pko anlamadımBende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Verir kuzum. Banada aynı sekilde verdi pko var ama yok dencek kdar az ddi. Klomen içn erken ama fln... dedi ben ısrar ettm nolur hızlandıralım dedim verdiBende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Bendede var pko ama dr yok dencek kadar az ddi. Herseym normal adetim 1 gün dahi şaşmaZBende de pko var ama hormonlar adet düzenim normal nasıl pko anlamadım
Aynen öyle insanı strese sokan dış etkenler zatenBenim de oyle kayinlarin arar yok mu gelinde biseyler . Kaynanam söyler sunun cocugu var . Benim yanimda telefonla konusurken bilerek sorar onun kac cocugu var bunun kac cpcugu var . Eltim 5. Ye hamile dogurmak uzere dilinden dusurmuyor .ay bunlar insani daha da cok strese sokuyorlar . Bunlarin agzini buzemiyoruz
Heh benimki de çok hafifmiş amh değerine baktırdın mı hiçBendede var pko ama dr yok dencek kadar az ddi. Herseym normal adetim 1 gün dahi şaşmaZ
Valla artık susmucam dedim eşime bebek konusuyla ilgili sıranın kalbini kırcam dedim çünkü bıktım artıkGün
Günaydın canım boşver sen ya onları etrafta konuşan çok olur salla gitsin ben olsam derim Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak Allah’ın işine mi karışıyorsun da bana onu bunu anlatıyorsunuz diye lafımı esirgemem yani kimse kusura bakmasın değil kaynana kayınbaba kendi anne ablama bile beni üzerlerse lafımı söylerim
Evet canım duphaston vermişti bana zaten her ihtimale karşı adet oluyorum çünkü 3. Gün gel bakalım dedi belkide tedaviye gerek kalmaz falan dediilk defa mı gidiceksın tedavı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?