Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar. Dünden beri hiç kafam yerinde değil patavatsız Bi kaynanam var bebek istediğimizi bile bile her hamile kalanı anlatıyor bize yok doğurmuş yok hamile kalmış şimdi de görümcem hamileymiş 2.ye artık bayramda herkes üzerimize gelicek.. Eşime dedim yeter artık annenle konuş ben duymak zorunda değilim kim hamile kalmış akarabalarınızdan.

Benim de oyle kayinlarin arar yok mu gelinde biseyler . Kaynanam söyler sunun cocugu var . Benim yanimda telefonla konusurken bilerek sorar onun kac cocugu var bunun kac cpcugu var . Eltim 5. Ye hamile dogurmak uzere dilinden dusurmuyor .ay bunlar insani daha da cok strese sokuyorlar . Bunlarin agzini buzemiyoruz

Gün
Günaydın canım boşver sen ya onları etrafta konuşan çok olur salla gitsin ben olsam derim Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak Allah’ın işine mi karışıyorsun da bana onu bunu anlatıyorsunuz diye lafımı esirgemem yani kimse kusura bakmasın değil kaynana kayınbaba kendi anne ablama bile beni üzerlerse lafımı söylerim

Konuşup dursunlar siz dinlemeyin sallayın

Ay evet zaten benide stres yapan bunlar tüm tanıdıklar hamiş her gelen sıra sende diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…