- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Sizin sorun neydi olmama sebebibende piki gördükten 11 gün sonra test yapmayı denıycem benim pik 1 ağustostu
Bence olur yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkabiliyormuş ama garanti olsun diye ben 15 veya 16 sında yapacam11 12 ağustos gbi acaba belli olur mu kı o zamana
yumurtlayamıyorum bende bu ay baya ilaçla 1 tane oldu günde 3 klomen 1 femara ileSizin sorun neydi olmama sebebi
insalllah yaaa hberleşelimBence olur yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkabiliyormuş ama garanti olsun diye ben 15 veya 16 sında yapacam
Hadi insallah sonuc guzel olur bu ay fazla beklemezsinizyumurtlayamıyorum bende bu ay baya ilaçla 1 tane oldu günde 3 klomen 1 femara ile
Aynen canım ben yaptığımda sonucu muhakkak yazacam burayainsalllah yaaa hberleşelim
Benim de oyle kayinlarin arar yok mu gelinde biseyler . Kaynanam söyler sunun cocugu var . Benim yanimda telefonla konusurken bilerek sorar onun kac cocugu var bunun kac cpcugu var . Eltim 5. Ye hamile dogurmak uzere dilinden dusurmuyor .ay bunlar insani daha da cok strese sokuyorlar . Bunlarin agzini buzemiyoruzGünaydın kızlar. Dünden beri hiç kafam yerinde değil patavatsız Bi kaynanam var bebek istediğimizi bile bile her hamile kalanı anlatıyor bize yok doğurmuş yok hamile kalmış şimdi de görümcem hamileymiş 2.ye artık bayramda herkes üzerimize gelicek.. Eşime dedim yeter artık annenle konuş ben duymak zorunda değilim kim hamile kalmış akarabalarınızdan.
Günaydın canım boşver sen ya onları etrafta konuşan çok olur salla gitsin ben olsam derim Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak Allah’ın işine mi karışıyorsun da bana onu bunu anlatıyorsunuz diye lafımı esirgemem yani kimse kusura bakmasın değil kaynana kayınbaba kendi anne ablama bile beni üzerlerse lafımı söylerimGünaydın kızlar. Dünden beri hiç kafam yerinde değil patavatsız Bi kaynanam var bebek istediğimizi bile bile her hamile kalanı anlatıyor bize yok doğurmuş yok hamile kalmış şimdi de görümcem hamileymiş 2.ye artık bayramda herkes üzerimize gelicek.. Eşime dedim yeter artık annenle konuş ben duymak zorunda değilim kim hamile kalmış akarabalarınızdan.
Konuşup dursunlar siz dinlemeyin sallayınBenim de oyle kayinlarin arar yok mu gelinde biseyler . Kaynanam söyler sunun cocugu var . Benim yanimda telefonla konusurken bilerek sorar onun kac cocugu var bunun kac cpcugu var . Eltim 5. Ye hamile dogurmak uzere dilinden dusurmuyor .ay bunlar insani daha da cok strese sokuyorlar . Bunlarin agzini buzemiyoruz
inşalllah yaaaa 1 tanesi güzel gelişti ama bakalım 12 agustos gbi test yapcamHadi insallah sonuc guzel olur bu ay fazla beklemezsiniz
Klomen hap mı canım kullandıktan sonra aşılamamı oluyoryumurtlayamıyorum bende bu ay baya ilaçla 1 tane oldu günde 3 klomen 1 femara ile
ben de akıntı oluyo ama nedir neden kaynaklanıyor bilemiyorumdöllenme olursa herkeste belirti olarak akıntı olcak dıye bısey var mı kızlar
Ben dinlemiyorum artik ilk evlendigim zamanlar cok takardim ama su an bos konuşuyorlar. Cocuk olunca bile ikincisini soruo dururlar . Cahiiillllleerrr kisacaKonuşup dursunlar siz dinlemeyin sallayın
Ay evet zaten benide stres yapan bunlar tüm tanıdıklar hamiş her gelen sıra sende diyoBenim de oyle kayinlarin arar yok mu gelinde biseyler . Kaynanam söyler sunun cocugu var . Benim yanimda telefonla konusurken bilerek sorar onun kac cocugu var bunun kac cpcugu var . Eltim 5. Ye hamile dogurmak uzere dilinden dusurmuyor .ay bunlar insani daha da cok strese sokuyorlar . Bunlarin agzini buzemiyoruz
Insallllaaaahh inanıyorum olucakinşalllah yaaaa 1 tanesi güzel gelişti ama bakalım 12 agustos gbi test yapcam
Aynen öyle canım. Cahillik çok zorBen dinlemiyorum artik ilk evlendigim zamanlar cok takardim ama su an bos konuşuyorlar. Cocuk olunca bile ikincisini soruo dururlar . Cahiiillllleerrr kisaca
benim hap seklındeydı hepsı canım yumurtlama olunca catlamasını bekledık ilk defa olusunca bakalım bu ay olmassa catlatma ıgnesıne gecıcek galıbaKlomen hap mı canım kullandıktan sonra aşılamamı oluyor
Senin yumurtlamanda sorun yok dimi canım kontrol oldunmuInsallllaaaahh inanıyorum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?