- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bebek olunca da bunu duymayalim sakin ayy geceleri uyumuyor .1 ay deliksiz uyumak istiyorum dersinNe biliyim kızlar keşke 1 ay uyusam hafızam silinse kafamdan atsam artık mümkün olmayan şeyler istiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek olunca da bunu duymayalim sakin ayy geceleri uyumuyor .1 ay deliksiz uyumak istiyorum dersinNe biliyim kızlar keşke 1 ay uyusam hafızam silinse kafamdan atsam artık mümkün olmayan şeyler istiyorum :)
Tabikii kendimede kızıyorum bak ne derleri olan insanlar var haksızlık etme diyorum... umarım senin olur canım umarım Allah kimseye bu kötü hissi yaşatmasınAllah daha buyuk dert vermesin ben de oyleydi bir iki aydir hoc takmiyorum kafama olmayacagini da biliyorum bu ay ama üzülmüyorum
Olsunda ben herşeye razıyım :)Bebek olunca da bunu duymayalim sakin ayy geceleri uyumuyor .1 ay deliksiz uyumak istiyorum dersin
Cok tesekkur ederim olucak elbette hepimizin . Demekki nasip degilmis . Yavas yavas ilmek ilmek hazırlıyordur Yuce Rabbiimm bizler icin sabrimizin sonundaki selamet icin bu kadar beklemenin meyvesi daha tatli olurTabikii kendimede kızıyorum bak ne derleri olan insanlar var haksızlık etme diyorum... umarım senin olur canım umarım Allah kimseye bu kötü hissi yaşatmasın
Malesef canim insllah gelecek ay bebis seninle olurİşte beni düşündüren ben adette böyle belirtiler yaşamam yoksa bunlar adet belirtisiyle aynı
Ya deli gibi anne olmak istiyorum ama korkuyorum gün geçtikçe artık sanki olacakmışım gibi korkular sardı içimi
Tabii canim 1 ay 2 ay 3 ay ooooo uykusuz gecelerr welcomeOlsunda ben herşeye razıyım :)
Malesefoyle canimBenim de yok ama üzülmüyorum . Üzülünce daha cabuk gebe kalamiyoruz Allaha dua etmekten tedavi gormekten baska bir caremiz yok
O yuzzzden moral bozmaya da gerek yok biz mi istedik olmamasini nasip allah boyle uygun gormusse bu bizim sinavimiz bu sinavdan geçebilmek icinnn de SABR lazim . Yikilmakla bosey olmazMalesefoyle canim
Insllah yaaa bakalim qinsllah tutmustur tutsun artikE hadi hayırlısı inşallah tutmuştur
Bence de sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımInsllah yaaa bakalim qinsllah tutmustur tutsun artik
Amiiin inşallahCok tesekkur ederim olucak elbette hepimizin . Demekki nasip degilmis . Yavas yavas ilmek ilmek hazırlıyordur Yuce Rabbiimm bizler icin sabrimizin sonundaki selamet icin bu kadar beklemenin meyvesi daha tatli olur
Ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederimKorkuya kapılmayalım bu ay olmazsa öteki aylara bakalım..
Rabbim bilir hayırlısını.. Çok şükür, en azından sağlıklı her kadın gibi yumurta üreten bir vücuda sahibiz bir de yumurtası olmayanlar hastalığı eşinin rahatsızlığı olanları düşünün. İsteyecegiZ yani Allah kısmet ederse olacak bunun dışında bizim yapabileceklerimiz sınırlı. İnanarak çok dua edicez. Sabredeceğiz. Allah sabredenlerle beraberdir.
Sanırım moral depolamaya d ihtiyacımız olabilir, ben de çok istiyorum anne olmak ama ne bileyim hayatta herşey her an kontrol edilemiyor ki.. Hayata olumlu bakarsak, elimizde olmayan birtakım fizyolojik veya biyolojik olaylara bağ kurmadan yaşamayı seversek bi de kendi dengemizi kendimiz kurarsak herşeyin mümkün olabileceğine kolaylaşacağına inanıyorum..
Ömür geçiyor bir yandan kendinizi iyi hissettiren aktivitelere yönlenebilmek lazım diye düşünüyorum. Sonucta insan psikolojik olarak güçlü olduğunda zihin ve beden koordinasyonu sağlayacaktır. Umarım hepimizin dualarına yaradanım hayırlı şekilde icabet eder..
11 12 ağustos gbi acaba belli olur mu kı o zamanaBence de sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Hahahaha dayanacayıkkTabii canim 1 ay 2 ay 3 ay ooooo uykusuz gecelerr welcome
Kiizzz dunyanin sonu degil yaAmiiin inşallah
sizin süreciniz nedir suan bat mı bekliyorsunzO yuzzzden moral bozmaya da gerek yok biz mi istedik olmamasini nasip allah boyle uygun gormusse bu bizim sinavimiz bu sinavdan geçebilmek icinnn de SABR lazim . Yikilmakla bosey olmaz
Ben de oyle diyorum gikim cikmaz diyorum ama ben cok nazliyimHahahaha dayanacayıkk
Ben bat 20 agustos . Ovulasyon deniyorum piki gordum bir gun önce bu ay olmazsa asilama olmayi planliyoruz . O ay da tutmazsa bi ay ara verip tekrar asilama olana kadar inatla devamsizin süreciniz nedir suan bat mı bekliyorsunz
bende piki gördükten 11 gün sonra test yapmayı denıycem benim pik 1 ağustostuBen bat 20 agustos . Ovulasyon deniyorum piki gordum bir gun önce bu ay olmazsa asilama olmayi planliyoruz . O ay da tutmazsa bi ay ara verip tekrar asilama olana kadar inatla devam