• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ki ben adet zamanı bile ağrı çeken biri değilim olduğum günü hafif karnım ağırır ovu testide yapıyodum 2 aydır ikisinde de pik olduğu günleri değerlendirdim
o belirtiler işte adet belirtisiyle aynı ya ınsan hamıleliğe cekıyor dopal olarak benımde 2 gun pik yaptı bakalım

Evet kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ki ben adet zamanı bile ağrı çeken biri değilim olduğum günü hafif karnım ağırır ovu testide yapıyodum 2 aydır ikisinde de pik olduğu günleri değerlendirdim
Canım zaten belirtilere kesinlikle bakmamak lazım ben kızıma hamileyken sadece bel ağrım oldu o da biraz ev işi felan yaptığım zaman onun dışında ne batma ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey oldu demem o ki belirtiler yanıltıyor sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi beklemekten başka çaremiz Yok belirti aradığımız zaman kafayı yiyoruz nerdeyse

Evet canım haklısın gerçekten zor yaşamayan bilmez seni çok iyi anlıyorum ama kafaya taktıkça stres yaptıkça hiç olmaz ben yaşadım biliyorum ben stres yaptım geçen ay bu defa regl de gecikti onun da psikolojisi kötü düşünsene test yapıyorsun negatif normal adet zamanın geçiyor bir daha yapıyorsun yine negatif bu defa da diyorsun acaba adet gecikti gebelik yoksa regl niye olmuyor diye bir sürü saçma şeyler düşünmeye başlıyorsun😞 o yüzden sen hayırlısını iste en azından regl oldun önüne bakacan Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman nasip edecek🙏🙏🙏 Allahtan umut kesilmez ol der oluverir sen istemekten de vazgeçme umudunu yitirmekten de👍🤗🤗
Ya deli gibi anne olmak istiyorum ama korkuyorum gün geçtikçe artık sanki olacakmışım gibi korkular sardı içimi

Canım zaten belirtilere kesinlikle bakmamak lazım ben kızıma hamileyken sadece bel ağrım oldu o da biraz ev işi felan yaptığım zaman onun dışında ne batma ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey oldu demem o ki belirtiler yanıltıyor sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi beklemekten başka çaremiz Yok belirti aradığımız zaman kafayı yiyoruz nerdeyse
Evet artık belirtilere asla önem vermicem çünkü bunu bu ay anladım

o belirtiler işte adet belirtisiyle aynı ya ınsan hamıleliğe cekıyor dopal olarak benımde 2 gun pik yaptı bakalım
İşte beni düşündüren ben adette böyle belirtiler yaşamam yoksa bunlar adet belirtisiyle aynı

Ya deli gibi anne olmak istiyorum ama korkuyorum gün geçtikçe artık sanki olacakmışım gibi korkular sardı içimi
Hayır korkunun ecele faydası Yok çok düşünme dinleme kendini biraz oluruna bırak bizim bi akrabanın kafaya taktıkça istedikçe olmuyordu evliliğinden sekiz ay geçti olmadı sonra bi baktı bi ay regl geçmiş hem de bir hafta sonra test yaptı pozitif şu an hamile🙏🙏🙏 inşallah bizde yaşayacaz İnan çok dua ediyorum isteyen herkes için her namazımda❤️

Hayır korkunun ecele faydası Yok çok düşünme dinleme kendini biraz oluruna bırak bizim bi akrabanın kafaya taktıkça istedikçe olmuyordu evliliğinden sekiz ay geçti olmadı sonra bi baktı bi ay regl geçmiş hem de bir hafta sonra test yaptı pozitif şu an hamile🙏🙏🙏 inşallah bizde yaşayacaz İnan çok dua ediyorum isteyen herkes için her namazımda❤
Benim dün evliliğimin 1. Yıl dönümüydü ve ilk yıldönümümde büyük hayal kırıklığı yaşadım

Uzulme ya üzülünce eline bisey geçmez sadexe kendini yipratirsin oyle 💜direncli ol yikilmak yok
Ya öyle bişeyki elinde değil insanın keşme elimde olsa üzülmesem takmasam hiç ama beynime yerleşti artık ne yazıkki

Benim dün evliliğimin 1. Yıl dönümüydü ve ilk yıldönümümde büyük hayal kırıklığı yaşadım
Ben de mayista ayni hayal kirikligi ile girdim 1. Yil dönümüne . Dedim ki bebek olursa o gun ona supriz yaoicam en buyuk hediye o olur demistim . Ama ne yazikki olmadi. Bi beklenti icinde olunca körü körüne biseye baglaninca olacakmis gibi dusunuyoruz ya da kesin oldu gibi dusunuyoruz . O yuzden olmayinca hayal kırıklığına ugruyoruz 🙃

Canım nasip olunca gerçekten oluyor senin demekki zamanı var olumsuz kötü düşünüp üzülüp yıpratma kendini😞 bu arada sağlıklı mutlu huzurlu ve bebikli :emir_bebek: yıllarınız olsun inşallah🙏🙏🙏😍😍😍

Ya öyle bişeyki elinde değil insanın keşme elimde olsa üzülmesem takmasam hiç ama beynime yerleşti artık ne yazıkki
Allah daha buyuk dert vermesin 💜 ben de oyleydi bir iki aydir hoc takmiyorum kafama olmayacagini da biliyorum bu ay ama üzülmüyorum 💜

Ben de mayista ayni hayal kirikligi ile girdim 1. Yil dönümüne . Dedim ki bebek olursa o gun ona supriz yaoicam en buyuk hediye o olur demistim . Ama ne yazikki olmadi. Bi beklenti icinde olunca körü körüne biseye baglaninca olacakmis gibi dusunuyoruz ya da kesin oldu gibi dusunuyoruz . O yuzden olmayinca hayal kırıklığına ugruyoruz 🙃
Canım nasip olunca gerçekten oluyor senin demekki zamanı var olumsuz kötü düşünüp üzülüp yıpratma kendini😞 bu arada sağlıklı mutlu huzurlu ve bebikli :emir_bebek: yıllarınız olsun inşallah🙏🙏🙏😍😍😍
Ne biliyim kızlar keşke 1 ay uyusam hafızam silinse kafamdan atsam artık mümkün olmayan şeyler istiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back