Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olsun canım üzülme en azından adetin geç gelmedi inşallah bir sonraki aya olacak
Ya artık umudum azaldı gerçekten bunu söylemek istemiyorum ama 5 aydır her regl da yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam Rabbim yıllarca bekleyenlerin yardımcısı olsun çok zor

Ya artık umudum azaldı gerçekten bunu söylemek istemiyorum ama 5 aydır her regl da yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam Rabbim yıllarca bekleyenlerin yardımcısı olsun çok zor
Evet canım haklısın gerçekten zor yaşamayan bilmez seni çok iyi anlıyorum ama kafaya taktıkça stres yaptıkça hiç olmaz ben yaşadım biliyorum ben stres yaptım geçen ay bu defa regl de gecikti onun da psikolojisi kötü düşünsene test yapıyorsun negatif normal adet zamanın geçiyor bir daha yapıyorsun yine negatif bu defa da diyorsun acaba adet gecikti gebelik yoksa regl niye olmuyor diye bir sürü saçma şeyler düşünmeye başlıyorsun o yüzden sen hayırlısını iste en azından regl oldun önüne bakacan Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman nasip edecek Allahtan umut kesilmez ol der oluverir sen istemekten de vazgeçme umudunu yitirmekten de

ne belirtilerin olmuştu canım kasık batması felan mı
Evet kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ki ben adet zamanı bile ağrı çeken biri değilim olduğum günü hafif karnım ağırır ovu testide yapıyodum 2 aydır ikisinde de pik olduğu günleri değerlendirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…