Benim de 15 iay benimde 15 ağustos bat günler geçmiyorrrrr
sizin yumurtlama ne zamandı canımBenim de 15 i
Benim takvime göre 31 Temmuz’u gösteriyordu senin ne zamansizin yumurtlama ne zamandı canım
ben ovulasyon testiyle 31 temmuz ve 1 ağustostu 2 ağustosda catladıBenim takvime göre 31 Temmuz’u gösteriyordu senin ne zaman
nasip değilmiş canım inşallah gelecek aya olurKızlar ben adet oldum hiç iyi değilim
Hayırlısı olsun canım üzülme en azından adetin geç gelmedi inşallah bir sonraki aya olacakKızlar ben adet oldum hiç iyi değilim
öyle tabi nasip yoktu demekki Rabbim hepimize dayanma gücü versin yeterki ama bu süreç gerçekten yıpratıcıymış stres yapmamak mümkün değilnasip değilmiş canım inşallah gelecek aya olur
Benim de 31 gösteriyordu ovu kullanmadım ben iki günde bir yapmaya çalıştım 30 31 ve 2 sinde yaptım olmuş mudur acababen ovulasyon testiyle 31 temmuz ve 1 ağustostu 2 ağustosda catladı
aynen süre. cok zor geciyor benimde ümidim yok bu aydan nedense hayırlısı olsunöyle tabi nasip yoktu demekki Rabbim hepimize dayanma gücü versin yeterki ama bu süreç gerçekten yıpratıcıymış stres yapmamak mümkün değil
Ya artık umudum azaldı gerçekten bunu söylemek istemiyorum ama 5 aydır her regl da yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam Rabbim yıllarca bekleyenlerin yardımcısı olsun çok zorHayırlısı olsun canım üzülme en azından adetin geç gelmedi inşallah bir sonraki aya olacak
Ya ben nerdeyse emindim biliyomusun resmen ters köşe oldum artık belirtilere falanda inanmıyorumaynen süre. cok zor geciyor benimde ümidim yok bu aydan nedense hayırlısı olsun
Hiç belli olmaz canım tek ilişkiyle kalan çok umarım hamilesindirBenim de 31 gösteriyordu ovu kullanmadım ben iki günde bir yapmaya çalıştım 30 31 ve 2 sinde yaptım olmuş mudur acaba
ne belirtilerin olmuştu canım kasık batması felan mıYa ben nerdeyse emindim biliyomusun resmen ters köşe oldum artık belirtilere falanda inanmıyorum
Evet canım haklısın gerçekten zor yaşamayan bilmez seni çok iyi anlıyorum ama kafaya taktıkça stres yaptıkça hiç olmaz ben yaşadım biliyorum ben stres yaptım geçen ay bu defa regl de gecikti onun da psikolojisi kötü düşünsene test yapıyorsun negatif normal adet zamanın geçiyor bir daha yapıyorsun yine negatif bu defa da diyorsun acaba adet gecikti gebelik yoksa regl niye olmuyor diye bir sürü saçma şeyler düşünmeye başlıyorsunYa artık umudum azaldı gerçekten bunu söylemek istemiyorum ama 5 aydır her regl da yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam Rabbim yıllarca bekleyenlerin yardımcısı olsun çok zor
Umarım canım hayırlısı olmasa da bir sonraki ay devam pes etmek YokHiç belli olmaz canım tek ilişkiyle kalan çok umarım hamilesindir
inşallah tutmuştur rahime yerlesme zamanı bıle gelse acaba belirti vercek mi diye bakınıyorum tutmussa tabi inşşşşşşşşBenim de 31 gösteriyordu ovu kullanmadım ben iki günde bir yapmaya çalıştım 30 31 ve 2 sinde yaptım olmuş mudur acaba
Evet kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ki ben adet zamanı bile ağrı çeken biri değilim olduğum günü hafif karnım ağırır ovu testide yapıyodum 2 aydır ikisinde de pik olduğu günleri değerlendirdimne belirtilerin olmuştu canım kasık batması felan mı
İnşallah canıminşallah tutmuştur rahime yerlesme zamanı bıle gelse acaba belirti vercek mi diye bakınıyorum tutmussa tabi inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?