2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben bu sabah bir aksiyon yaşadım resmen. Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ordan çıkıp pazara ugrayayim hemen basindan dedim ayy gitmez olaydım. Baktım pazar bomboş neyse birkac şey aldım çıktım tam pazarın başında artık hangi ev bilmiyorum bir kavrulmuş soğan kokusu bana orda bi öğürme geldi 😫😫
Tam pazarın çıkışında sağda merdivenler var oraya çöktüm , tansiyonum da düştü heralde, benim gözler karardı dedim bayilacam.
Zabıtalar vardı tam orda beni gorduler hanımefendi iyi misiniz dedi biri, Allah rızası için beni eve götürür musunuz dedim hamileyim ben, şuan hic iyi değilim.
Hastaneye götürelim dediler , yok dedim beni eve götürün yeter. Allah razı olsun hemen arabayla bıraktılar eve posetlerimi de taşıdılar. Ben bir daha asla tek başıma dışarı çıkamam onu anladim evde iyimişim ben ya ,dışarda resmen bayiliyodum😣

Çok geçmiş olsun canım ya. Normalde de nefret ediyorum o kokuya bide hamileyken ekstra geliyor ya ne çektiğini anlıyorum. Neyseki görmüşler zabıtalar. Bence de tek çıkmamak lazım

Canım sabahtan beri sanki ağrı değilde tuhaf bişey var vajinada mı yoksa iç bacak kasımı onu bile kestiremiyorum. Ben fitil kullanıyorum progesteron hormonu için. Dün gece bi zorlandım küççücük fitili koymak için. Kuruluk mu var acaba ondan mı diyorum.
Kuruluk yapabilir canim bide vücutta genel olarak heryer genisledigi için kaslardanda kaynaklanıyor olabilir rüyana takilma birsey yoktur rahat ol 😘

Denedim kendimi, bulantım var, halsizim diye yattıkça daha kötü oluyorum. Yatak beni içine çekiyo sanki kalkamıyorum. Bulantım bi süre sonra artmaya başlıyo. Kalkıp yavaş yavaş dolanıyorum, sanki o daha iyi geliyo 🤷🏻‍♀️ Bulantı var diye sık sık atıştırmaktan çok kilo alıcam 😬 ilk hamileliğimde fazla kilo almamıştım, çok rahattım. Fıldır fıldır yürüyodum, son hafta halılarıma varana kadar sildim o kadar rahattım. Bundan korkuyorum 😬

Kızlar ben bu sabah bir aksiyon yaşadım resmen. Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ordan çıkıp pazara ugrayayim hemen basindan dedim ayy gitmez olaydım. Baktım pazar bomboş neyse birkac şey aldım çıktım tam pazarın başında artık hangi ev bilmiyorum bir kavrulmuş soğan kokusu bana orda bi öğürme geldi 😫😫
Tam pazarın çıkışında sağda merdivenler var oraya çöktüm , tansiyonum da düştü heralde, benim gözler karardı dedim bayilacam.
Zabıtalar vardı tam orda beni gorduler hanımefendi iyi misiniz dedi biri, Allah rızası için beni eve götürür musunuz dedim hamileyim ben, şuan hic iyi değilim.
Hastaneye götürelim dediler , yok dedim beni eve götürün yeter. Allah razı olsun hemen arabayla bıraktılar eve posetlerimi de taşıdılar. Ben bir daha asla tek başıma dışarı çıkamam onu anladim evde iyimişim ben ya ,dışarda resmen bayiliyodum😣
Ay çıkma tekbasina canim bende bugün biraz mahalleyi dolanayim dedim yemek kokusu değildi ama parfüm konusuydu ögürdüm bende bir köşede sonra zar zor eve gittim uzakta değildim allahtan bu dönemde çıkmamak daha iyi en güzeli ev yatak lavabo😩

Kızlar bu mide bulantısı ula nasıl baş ediyorsunuz yiyip içemiyorum bişey hazırlayamıyorum.eczayıya danışıp ilaç alsam diyorum nasıl gecicek yoksa
Prilam dr diye bi ilaç kullanıyorum canım kullanan bir kaç arkadaş daha var doktoruna danışarak alabilirsin gerçekten etkili

İyi ki onlara rastlamışsın,geçmiş olsun cnm.

Prilam dr diye bi ilaç kullanıyorum canım kullanan bir kaç arkadaş daha var doktoruna danışarak alabilirsin gerçekten etkili
Dün söyledim doktora gittiğimde olur normal psikolojik falan dedi ilaç sonucta ben cok kötü olmadıkça vermem dedi.ama çok kötü daha nasıl olunuyor ki.aradım demin ulamasadm yine o yüzden kendim alayım madem dedim.prilam tamamdır tesekkur ediyorum:KK52:

Dün söyledim doktora gittiğimde olur normal psikolojik falan dedi ilaç sonucta ben cok kötü olmadıkça vermem dedi.ama çok kötü daha nasıl olunuyor ki.aradım demin ulamasadm yine o yüzden kendim alayım madem dedim.prilam tamamdır tesekkur ediyorum:KK52:
Çok kötüden kastı hastanelik olmak mı acaba 😂 bi gün bi hafta gibi geçiyor bizde biliyoruz normal olduğunu ama napalım bu ilaçlar zaten sadece hamilelere özel ve bulantı için üretilmiş her doktorun tavrı farklı herhalde

Bugün bende gittim kesemizi gördük Rahime tutunmuş güzel görünüyor dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi.salgından dolayı geç gelin diyorlar .
Nasıl dayancam 10 gün :)
Ilk başta tam 4 kere gittim ben 2 ay içinde dayanamayip🙈🙈 seni anlıyorum. Dikkatini başka şeylere verip unutunca hamileligini geçiyor. Merak etme. Işte dizi, kitap, ev temizliği yemek.. vs...

Ama biz de insanız be. İçerde neler oluyor bilemiyoruz o yüzden hep endişe içindeyiz 😔
Keşke şu bilim adamları zararsız evde kendimiz bakabileceğimiz bi ultrason cihazı icat etse 😔
Keske 24 saat ona bakardik neguzel olurdu vallaaa

Canm varya yaşamış gibi oldum okurken ay allah o zabıtalardan razı olsun. Sende çıkma ne diye çkıyosn. Ben çöp atmaya bile çıkmıyorm eşine aldırsan olmazmı

Artık yatmaktan heryerim ağrıyor arada gelip geçse dayanılır diyorum ama uyandıgım andan itibaren başlıyor uyuyana kadar..cubuk kraker leblebi vs artık hiç fayda etmiyor.bir de oruç tutmayı düşünüyordum nasıl tutacakmışım acaba.arkadsımla konuştuk ona bi hap vermiş doktoru en son çare ondan alıcam :KK43:
Suan hapa saldirmak istemiyorum istfra etmiyorum etsem anca ama geçer dio.kimisi bakalim

Sanırım herkeste kasik ağrıları var bende dahil normal adet tarihim bu günler o yüzden ağrılarım var normalden bi tık fazla

Bende yok canım. Ama idrarımın rengi bulanıklaştı ondan endişe eidyorm bende
su icmeye ozen goster cnm aynı sıkıntı bendede var ama ben su içemiyorum midem almıyor yemek yiyorum fakat su içemiyorum susuz dolanıyorum kana kana su içmeyi özledim bu sabah uyandım nasıl susamışım ıctım ama gerı cktı :(

Kızlar merhaba 7+4 hamileyim . Başından beri hafif lekelenmem vardı iğne ilaç kullanıyorum . Bulantılar mahvetti beni hiç bşe yiyemiyorum doktor ilaç verdi biraz onunla düzeliyorum . Açlıktan da çok halsizim ama midem almıyor su içsem çıkarıyorum . Hele gündüz uyuduysam uyandıysam kabusa dönüyor kendime gelemiyorum . Belim Karnın çok ağrıyor vajinam sızlıyor sanki 😔 var mı benim gibi olan ikiz gebelik bu arada

O pek ise yaramıyor eczacının söylediği, bende kullanıyorum döktürün bana gece yatmadan iki tane iç dedi bir gün böyle dene eğer hala devam ederse gece yatmadan iki tane iç ertesi gün bir tane şeklinde iç dedi ben şimdilik sadece gece iki adet içiyorum iyi geliyor
Bende bugün öyle yapayım sağol canim

Kızlar merhaba 7+4 hamileyim . Başından beri hafif lekelenmem vardı iğne ilaç kullanıyorum . Bulantılar mahvetti beni hiç bşe yiyemiyorum doktor ilaç verdi biraz onunla düzeliyorum . Açlıktan da çok halsizim ama midem almıyor su içsem çıkarıyorum . Hele gündüz uyuduysam uyandıysam kabusa dönüyor kendime gelemiyorum . Belim Karnın çok ağrıyor vajinam sızlıyor sanki 😔 var mı benim gibi olan ikiz gebelik bu arada
Ben varım canım benimkilerde ikiz.ben artık dayanamayıp ilaç kullanıyorum ona rağmen bulanıyor.sen kaç haftaliksin

Günaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak. :KK42:
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil :KK42:
Hayırlı olur inşallah canım.iyiymis yorumlarda üzme kendini

Back