Kızlar ben bu sabah bir aksiyon yaşadım resmen. Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ordan çıkıp pazara ugrayayim hemen basindan dedim ayy gitmez olaydım. Baktım pazar bomboş neyse birkac şey aldım çıktım tam pazarın başında artık hangi ev bilmiyorum bir kavrulmuş soğan kokusu bana orda bi öğürme geldi
Tam pazarın çıkışında sağda merdivenler var oraya çöktüm , tansiyonum da düştü heralde, benim gözler karardı dedim bayilacam.
Zabıtalar vardı tam orda beni gorduler hanımefendi iyi misiniz dedi biri, Allah rızası için beni eve götürür musunuz dedim hamileyim ben, şuan hic iyi değilim.
Hastaneye götürelim dediler , yok dedim beni eve götürün yeter. Allah razı olsun hemen arabayla bıraktılar eve posetlerimi de taşıdılar. Ben bir daha asla tek başıma dışarı çıkamam onu anladim evde iyimişim ben ya ,dışarda resmen bayiliyodum![]()
Çok geçmiş olsun canım ya. Normalde de nefret ediyorum o kokuya bide hamileyken ekstra geliyor ya ne çektiğini anlıyorum. Neyseki görmüşler zabıtalar. Bence de tek çıkmamak lazım