2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen galiba hastanelik olmamı beklicek çaresizlikten almak zorunda kalıyoruz işte şu an eşim almaya çıktı bile inşallh fayda eder :KK36:

Ben varım canım benimkilerde ikiz.ben artık dayanamayıp ilaç kullanıyorum ona rağmen bulanıyor.sen kaç haftaliksin
7+4 ün canım vajinama karnıma kramplar giriyor belim sırtım ağrıdı yatmaktan artık 😔 dün ilaca direndim ama artık kusmaktan altımdan leke geldi zorlanmaktan sanırım 😔 sende kanama leke oldu mu hiç canım

7+4 ün canım vajinama karnıma kramplar giriyor belim sırtım ağrıdı yatmaktan artık 😔 dün ilaca direndim ama artık kusmaktan altımdan leke geldi zorlanmaktan sanırım 😔 sende kanama leke oldu mu hiç canım
Evet oldu korkup doktora gittim doktor normal dedi o zaman öğrendik ikiz olduğunu.tek yumurta benim seninkiler nasil

Evet oldu korkup doktora gittim doktor normal dedi o zaman öğrendik ikiz olduğunu.tek yumurta benim seninkiler nasil
Çift yumurta canım başından beri lekeliyor benim iğne ilaç kullanıp dinleniyorum . Banyo yapmaya bile korkuyorum bşe olacak leke gelecek diye. Tüp bebekle hamile kaldım çünkü zor oldu biraz .

Kesenin gelişimi için napabilirsin demedi mi? Çok şükür kalp atışını duymuşsun endişelenme. Kanam alanından dolayı da ihtiyaçların dışında kalkma yat inşallah geçer 🤲
Valla bisi demedi yapilabilecek herseyi yapiyoruz dedi. Burda okudum bir cok kisi fazla su icerek buyutmus keseyi bende oyle yapayim bari bubara cidden su icemiyorum cubku

Kızlar ben bu sabah bir aksiyon yaşadım resmen. Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ordan çıkıp pazara ugrayayim hemen basindan dedim ayy gitmez olaydım. Baktım pazar bomboş neyse birkac şey aldım çıktım tam pazarın başında artık hangi ev bilmiyorum bir kavrulmuş soğan kokusu bana orda bi öğürme geldi 😫😫
Tam pazarın çıkışında sağda merdivenler var oraya çöktüm , tansiyonum da düştü heralde, benim gözler karardı dedim bayilacam.
Zabıtalar vardı tam orda beni gorduler hanımefendi iyi misiniz dedi biri, Allah rızası için beni eve götürür musunuz dedim hamileyim ben, şuan hic iyi değilim.
Hastaneye götürelim dediler , yok dedim beni eve götürün yeter. Allah razı olsun hemen arabayla bıraktılar eve posetlerimi de taşıdılar. Ben bir daha asla tek başıma dışarı çıkamam onu anladim evde iyimişim ben ya ,dışarda resmen bayiliyodum😣
Ayy canım benim dikkat et kendine

Kuruluk yapabilir canim bide vücutta genel olarak heryer genisledigi için kaslardanda kaynaklanıyor olabilir rüyana takilma birsey yoktur rahat ol 😘

Umarım öyledir canım. Bugün çok halsizim sürekli uyku halindeyim. İyiydim kaç gündür. Başım da ağrımaya başladı 😔 uyuyım en iyisi ben

su icmeye ozen goster cnm aynı sıkıntı bendede var ama ben su içemiyorum midem almıyor yemek yiyorum fakat su içemiyorum susuz dolanıyorum kana kana su içmeyi özledim bu sabah uyandım nasıl susamışım ıctım ama gerı cktı :(
Doktorum bana bugün içebilirsen 3 -4 litre iç idrarın temizlensin dedi.biraz idrarda iltahap cıktı. Suyunuzu ihmal etmeyin. Yudum yudum içmeye calisin

Bende yok canım. Ama idrarımın rengi bulanıklaştı ondan endişe eidyorm bende
Bol su içmen lazım canım. Bi yerde okudum o kadar su içmeliyiz ve o kadar sık idrara çıkmalıyız ki idrarımızın renginin sarı olmaması lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonuna sebep olabiliyor. Çok su iç

Çok geçmiş olsun canım ya. Normalde de nefret ediyorum o kokuya bide hamileyken ekstra geliyor ya ne çektiğini anlıyorum. Neyseki görmüşler zabıtalar. Bence de tek çıkmamak lazım
Ay çıkma tekbasina canim bende bugün biraz mahalleyi dolanayim dedim yemek kokusu değildi ama parfüm konusuydu ögürdüm bende bir köşede sonra zar zor eve gittim uzakta değildim allahtan bu dönemde çıkmamak daha iyi en güzeli ev yatak lavabo😩

Çok sağolun kızlar , yok daha cikmiycam tek başıma bugun korktum gerçekten.

Valla bisi demedi yapilabilecek herseyi yapiyoruz dedi. Burda okudum bir cok kisi fazla su icerek buyutmus keseyi bende oyle yapayim bari bubara cidden su icemiyorum cubku
Kız ben de su diyecektim tuttum kendimi. Evet bence de su keseyi güzel geliştirir. Çok içmen lazım hatta bizim içtiyimizden de çok. 3lt içmelisin bence

Çift yumurta canım başından beri lekeliyor benim iğne ilaç kullanıp dinleniyorum . Banyo yapmaya bile korkuyorum bşe olacak leke gelecek diye. Tüp bebekle hamile kaldım çünkü zor oldu biraz .
Anladım canım rabbim kolaylık versin.gecicek inşallah bu günler.benim doktorum prillam dr verdi.ondan atıyorum bir tane 1 tanede oğlum var eğer atmazsam ilaç oğlumla hiç ilgilenwmiyorum

Canm varya yaşamış gibi oldum okurken ay allah o zabıtalardan razı olsun. Sende çıkma ne diye çkıyosn. Ben çöp atmaya bile çıkmıyorm eşine aldırsan olmazmı
Canım ben 15 Mart'ta aşılamami oldum ve o günden beri doktor kontrolüm haricinde dışarı adımımı atmadım inan hep evdeyim. Alışverişi,pazarı hep eşim yapıyor zaten iş dönüşünde. Bu sabah sağlık ocağına gitmem lazımdı kan verdim. Sabah erken kimsecikler yokken azıcık pazara giriyim dedim zaten evime de yakın. Birden öyle fena olunca neye ugradigimi şaşırdım. Evet Allah razı olsun hemen yardımcı oldular, bıraktılar eve posetlerimi bile taşıdılar Rabbim onları korusun.

Bol su içmen lazım canım. Bi yerde okudum o kadar su içmeliyiz ve o kadar sık idrara çıkmalıyız ki idrarımızın renginin sarı olmaması lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonuna sebep olabiliyor. Çok su iç
nasil iccem. susuzlktan oluyorm icince midem kalkio

nasil iccem. susuzlktan oluyorm icince midem kalkio
Günün bazı saatleri dene. Bak bakalım hangi saatlerde içeniliyorsun. Ben uyandığımda içebiliyorum. Öğlen içemiyorum hemen midem bulanıyor. Akşam yemeğinden sonra da eh işte bakıyor duruma. Ama benim için en iyi zaman sabah.

Anladım canım rabbim kolaylık versin.gecicek inşallah bu günler.benim doktorum prillam dr verdi.ondan atıyorum bir tane 1 tanede oğlum var eğer atmazsam ilaç oğlumla hiç ilgilenwmiyorum
Dramamine verdi bana da o biraz işe yarıyor sanki . Su bile içemiyorum 😔 nasıl olacak inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri halsizlik karın bel ağrısı başladı bir de bu günlerde . Sen de var mı

Back