2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dramamine verdi bana da o biraz işe yarıyor sanki . Su bile içemiyorum 😔 nasıl olacak inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri halsizlik karın bel ağrısı başladı bir de bu günlerde . Sen de var mı
Bana zofer vermisti sonra şimdi dramamine değiştirdi daha denemedim ama etkili diye okudum insallah ise yarar zofer bende cok etki etmedi.

Ohooo canım kimseye güven yok bu devirde. Ne arkadaşı be. İyiki kocan gelmiş daha kötü şeyler olabilirdi. Ben küçüktüm 14-15 yaşlarında. Gecenin 3ünde kapımız kırılacak gibi çalıyordu. Hepimiz ayaklandık. Bizim yaşadığımız yer de aile sokağı gibi sokakta sadece akrabalar yaşıyoruz bahçeli evdi. Neyse babam koştu kapıya açar açmaz ayakları yalın üstü başı toz toprak içinde bir kadın attı kendini içeri. Kardeşim yalvarırım yardım et peşimdeler falan. Bide korkudan dili tutmuyordu. Neyse annem su falan getirdi oturttular bahçede sakinleş anlat bakalım noluyor diye. Kızı iş arkadaşı evine çağırıyor fenalaştım yalnızım yardım et diye. Bu da koşup geliyor hemen. İçerde 3-4 adam bunu bekliyormuş. Kız meseleyi anlar anlamaz atmış kendini dışarı koşmuş tüm kapıları çalmış açan olmamış. Benim babam da hep 4te uyuyor uyanıkmış ondan bakmış kapıya. Sese tüm akrabalarım toplaştılar tabi. Adamlar da kapımıza dayanmıştı. Polis çağırdılar olay bitti. Kız kurtulmasaydı ordan nolurdu kim bilir.
Güvenme canım kimseye. Dolu böyle insanlar.
neler warmis yaa babandan allah razi olsun tek hatam herkesi kendim gibi saniyorum ya hic beklemezdim ondan bunu esim gelince kiz bi sinirlendi zaten gitme falan dedi azarladim kizi sen kimsin de karisiyosun ewli barkli insanim dedim wallahi artik kokrkar oldum ya

Canım çok çok iyi tanımadan kimsenin evine gitme bence Allah korusun çok kötü niyeti insanlqr var bir de tam virüs zamanı hiç tekin değil.

Misafir diye yazınca öyle sandım canim, senin iyiliğin için söylemiştim çok dikkat etmeliyiz bizler özellikle Allah korusun hepimizi inşallah 💜
😪😪hic arkadasim yoktu bende sewiniyodum bi arkadasim oldu diye insanlar nasilda kotu niyetliymis ne kotuler warmis yüklü kadina bile yan gozle bakiliyomus

Bana zofer vermisti sonra şimdi dramamine değiştirdi daha denemedim ama etkili diye okudum insallah ise yarar zofer bende cok etki etmedi.
Canım halsizlik uyku yapıyormuş ama bende hiç biri olmadı uykuyla çok aram yoktu gündüz falan da uyku yapmadı bende hiç. İlacı aldıktan 1 saat sonra falan biraz rahatlatıyor o ara bşe yersem yiyorum yoksa yok su bile içemiyorum .

Bol su içmen lazım canım. Bi yerde okudum o kadar su içmeliyiz ve o kadar sık idrara çıkmalıyız ki idrarımızın renginin sarı olmaması lazımmış. İdrar yolu enfeksiyonuna sebep olabiliyor. Çok su iç
dun nerdeyse hic su icmedim yemekte yiyememistim bu sabah afedesin ama kirmizi isedim hemen kahwalti su falan duzenlemeye calistim ama cok vijdan azabi cektim 🙈

Benim de öyle canım.. ilk sağlıksız hamilelikte göğüs ağrısından başka ağrım yoktu midem hiç bulanmıyordu. Herhalde ben böyle hamile oluyorum diye düşünüyordum. Sağlıksızmış meğer. O yüzden şimdi bulantım geçince korkuyorum doğal olarak
Önceki hamileliğimde bende öyleydim sadece çok uyuyordum başka hiç bi belirtim yoktu arkadaşa diyordum boş gebelikmi ben bişey hissetmiyorum diye sonrada zaten düşük yaptım
Bulantı bir nevi velinimet birazda günlük yaşantımızı olumsuz etkiliyor o da zora sokuyor
Oğluma hamileyken sadece acıkınca midem bulanırdı
Şimdi açken de tokken de bulanıyor

Kızlar ya az önce 9 kg ağırlığında bebek kaldırdım lucğaımdaydı o an anneeside yoktu ağlayınca ayağa kalktım sonrada içime kurt düştü bir şet olur mu diye. İlki düşğk ve şimdide risk var dedi doktor vicdanım sızlıyor nasıl kalktın diye. İnternete de hep riski olanlar ağır kaldırmasın diyor. Her şey Allahtan Allah korur elbet ama vicdan yaptım çok 😔Geldim uzanıyorum şimdi ama çok korktum

Ay sinirlerim gerildi acayip ip tig falan almaya ciktim sokmuyorlar igne ipligin oldugu yerlere disarda beklemen lazim bide icerde o kadar insan var diye cikmasaydim keske hic

Kızlar belirtim yoktu zaten saglıksızmış,düşük yaptım vb yazıyorsunuz ya ben cok korkuyorum o zaman😥😥😥😥
Korkma hayatm benm etrafımda valla ben kusuyorum ölüyorum bitiyorum dediğimde aa o ne öle ben çok rahattım hamilelik hayatmın engüzel Dönemiydi diyip beni bozan bisürü insn var:D

Kız ben de su diyecektim tuttum kendimi. Evet bence de su keseyi güzel geliştirir. Çok içmen lazım hatta bizim içtiyimizden de çok. 3lt içmelisin bence
Evet adet tarihime gore 7+6 görünüyor ama kese ve embriyo boyutuna gore 6+6 gorunuyor bakalim artik su iccem gari icim dışıma cikana kadar 😂

Ülke34 hastaneye gidecekti sesi çıkmadı ne oldu acaba İnş kötü bişey yoktur

Şuan okadar sinirlerim bozuk ki. Hamileyim d,ye evden çalşıyorum. Bankacıyım. İçerdeki tüm stok iznimi kullandırıcalarmış ben bunca sene izinlerimden biriktirip doğuma ayırdım. Napıcam şimdi ya

Şuan okadar sinirlerim bozuk ki. Hamileyim d,ye evden çalşıyorum. Bankacıyım. İçerdeki tüm stok iznimi kullandırıcalarmış ben bunca sene izinlerimden biriktirip doğuma ayırdım. Napıcam şimdi ya
Canım ben de bankacıyım kamu bankasında çalışıyorum ve banada bütün yıllık iznimi kullandırdılar hemde 22 gün birikmişim vardı,ardından idari izin vermeye başladılar ben de cok sinirliyim itiraz edecegim.

Hatta bir arkadaşım kusuyorum dediğimde böle şey duymadm insanın bebeğinden midesimi bulanır diye saçma bir yorumda bile bulundu inan:d
Ay buna çok güldüm hiç bu açıdan bakmamıştım 😂😂😂 demek benim bebegim anneci olacak bana kıyamıyor midemi bulandırmıyor 😂 kesin erkek kesin😂😂

Back