Kesenin gelişimi için napabilirsin demedi mi? Çok şükür kalp atışını duymuşsun endişelenme. Kanam alanından dolayı da ihtiyaçların dışında kalkma yat inşallah geçerKesenin yaninda kanama alani var.Kalp atisini duydum gordum cok sukur ama kese haftasina gore kucuk kalmis gelismemis dedi 2 hafta sonra belli olur dedivarmi boyle birsey yasayan ?
Al benden de o kadr ne yemek ypbiliyorum ne midem kaldırıyor.dayanalıcak gibi değilKizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum
Aaaaaa buda cok.az insan gormekk icin can atıyorBizde almanyada anormal bir durum olmadikca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar diye okudum. Üstüne para verince yapiyorlarmis güya
Normalde hergun 1 cuz.okurdum yok kafami tutamiyorum yattim uzandim.simdiiAl benden de o kadr ne yemek ypbiliyorum ne midem kaldırıyor.dayanalıcak gibi değil
Ben oğlumu almanyada doğurdum bi cok kontrolümüde orda yaptirdim aynen dediğin gibi 3 kez. Fazlası için ayriyeten para ödüyorsun 3 te az bence ya..Bizde almanyada anormal bir durum olmadikca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar diye okudum. Üstüne para verince yapiyorlarmis güya
Inşallah öyledir canım ben biraz buyuttum kafamda.nprmalde seninle aynı 7 aralık tahmini doğum benim deOlabiliyo canım cihazdan cihaza doktordan doktora değişiyor
Inşallah canimTakma hic bi hafta griden giden bi bakmissim 1 hafta önceden gidiyor miniklerimiz
Üzülme canım benim oğlum 2 hafta geriden gidiyordu sonra öyle bir toparladı ki ilk başlarda öyle oluyor geriden gidiyor olabiliyor ilerki zamanda normale dönüyor o Endiselenme.Inşallah canim
Ama biz de insanız be. İçerde neler oluyor bilemiyoruz o yüzden hep endişe içindeyizTabiki artik aydan aya cagircaklar kuzum ultrasona girmekte cok iyi degil bazi doktorlar kalp atisini erken die dinletmiyorlar bileee
Sagol cnm aklımda olsun su ortlık bıraz duzelsın dogum ıcın netlestırıcem de malum durumlar eldekıyle yetindiriyor@Seutabrnbrr kızlar selam ben de kırklareliliyim orda yasamıyorum ama, kuzenim luleburgazda medikentte ahmet beye gidiyordu sonra orayı pandemi hastanesi yaptılar sanırım bir nefese gecmiş ali naci çelik’e. Ama edirneye özel muayenehaneye gidebilirseniz de Cenk bey varmıs, fakulteyle de baglantılı calısıyormus. Aklınızda olsun.
Artık yatmaktan heryerim ağrıyor arada gelip geçse dayanılır diyorum ama uyandıgım andan itibaren başlıyor uyuyana kadar..cubuk kraker leblebi vs artık hiç fayda etmiyor.bir de oruç tutmayı düşünüyordum nasıl tutacakmışım acaba.arkadsımla konuştuk ona bi hap vermiş doktoru en son çare ondan alıcamNormalde hergun 1 cuz.okurdum yok kafami tutamiyorum yattim uzandim.simdii
Canım doktor bana bir gıda takviyesi verdi ilaç değil ama içinde folik asit, kalsiyum, B6 ve B12 var. Tamamen kesmedi ama azalttı bulantıyı.Kızlar bu mide bulantısı ula nasıl baş ediyorsunuz yiyip içemiyorum bişey hazırlayamıyorum.eczayıya danışıp ilaç alsam diyorum nasıl gecicek yoksa
Canım eğer bebek iyiyse, doktorun da bir sorun yok diyorsa hiç endişelenme.Kızlar selam.bugun doktora gittim 8+3 olmam gerekiyor ama 7+2 dedi sonra ben 8 olması gerekiyordu deyince ölçümlere göre değişiyor bak şu açıdan ölçersek 8+1 çıkıyor dedi.baska bir şehire gittiğimiz için özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim. Biraz endiselendim bilgisi olan var mi
Gözün aydın canimKızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziranB6 başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.
Bende de uyku hâli çok varKizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum
Bugün bende gittim kesemizi gördük Rahime tutunmuş güzel görünüyor dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi.salgından dolayı geç gelin diyorlar .Kızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziran başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.
Ben oğlumu almanyada doğurdum bi cok kontrolümüde orda yaptirdim aynen dediğin gibi 3 kez. Fazlası için ayriyeten para ödüyorsun 3 te az bence ya..
Bende öyle birsey yok canim ama karnım çok kasiliyor benimde ara ara gaz sıkışması gibi değişik bir agrim var vajinanin üstlerinde tuhaf..Kızlar vajina ağrısı yaşayanınız var mı? Acaba normal mi?
Hadi yaa Inşallah canım ya inşallah kafaya takmasam bi rahat olabilsem inşallahÜzülme canım benim oğlum 2 hafta geriden gidiyordu sonra öyle bir toparladı ki ilk başlarda öyle oluyor geriden gidiyor olabiliyor ilerki zamanda normale dönüyor o Endiselenme.
Canım sabahtan beri sanki ağrı değilde tuhaf bişey var vajinada mı yoksa iç bacak kasımı onu bile kestiremiyorum. Ben fitil kullanıyorum progesteron hormonu için. Dün gece bi zorlandım küççücük fitili koymak için. Kuruluk mu var acaba ondan mı diyorum.Bende öyle birsey yok canim ama karnım çok kasiliyor benimde ara ara gaz sıkışması gibi değişik bir agrim var vajinanin üstlerinde tuhaf..
Evet canım bebek iyi dedi şükür❤Canım doktor bana bir gıda takviyesi verdi ilaç değil ama içinde folik asit, kalsiyum, B6 ve B12 var. Tamamen kesmedi ama azalttı bulantıyı.
Canım eğer bebek iyiyse, doktorun da bir sorun yok diyorsa hiç endişelenme.
Gözün aydın canim
Bende de uyku hâli çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?