2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kesenin yaninda kanama alani var.Kalp atisini duydum gordum cok sukur ama kese haftasina gore kucuk kalmis gelismemis dedi 2 hafta sonra belli olur dedi varmi boyle birsey yasayan ?
Kesenin gelişimi için napabilirsin demedi mi? Çok şükür kalp atışını duymuşsun endişelenme. Kanam alanından dolayı da ihtiyaçların dışında kalkma yat inşallah geçer

Kizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum
Al benden de o kadr ne yemek ypbiliyorum ne midem kaldırıyor.dayanalıcak gibi değil

Tabiki artik aydan aya cagircaklar kuzum ultrasona girmekte cok iyi degil bazi doktorlar kalp atisini erken die dinletmiyorlar bileee
Ama biz de insanız be. İçerde neler oluyor bilemiyoruz o yüzden hep endişe içindeyiz
Keşke şu bilim adamları zararsız evde kendimiz bakabileceğimiz bi ultrason cihazı icat etse

Sagol cnm aklımda olsun su ortlık bıraz duzelsın dogum ıcın netlestırıcem de malum durumlar eldekıyle yetindiriyor

Normalde hergun 1 cuz.okurdum yok kafami tutamiyorum yattim uzandim.simdii
Artık yatmaktan heryerim ağrıyor arada gelip geçse dayanılır diyorum ama uyandıgım andan itibaren başlıyor uyuyana kadar..cubuk kraker leblebi vs artık hiç fayda etmiyor.bir de oruç tutmayı düşünüyordum nasıl tutacakmışım acaba.arkadsımla konuştuk ona bi hap vermiş doktoru en son çare ondan alıcam

Kızlar bu mide bulantısı ula nasıl baş ediyorsunuz yiyip içemiyorum bişey hazırlayamıyorum.eczayıya danışıp ilaç alsam diyorum nasıl gecicek yoksa
Canım doktor bana bir gıda takviyesi verdi ilaç değil ama içinde folik asit, kalsiyum, B6 ve B12 var. Tamamen kesmedi ama azalttı bulantıyı.
Canım eğer bebek iyiyse, doktorun da bir sorun yok diyorsa hiç endişelenme.
Gözün aydın canim
Kizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum
Bende de uyku hâli çok var

Bugün bende gittim kesemizi gördük Rahime tutunmuş güzel görünüyor dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi.salgından dolayı geç gelin diyorlar .
Nasıl dayancam 10 gün :)

Kızlar vajina ağrısı yaşayanınız var mı? Acaba normal mi?

Ben oğlumu almanyada doğurdum bi cok kontrolümüde orda yaptirdim aynen dediğin gibi 3 kez. Fazlası için ayriyeten para ödüyorsun 3 te az bence ya..

Hayirlisi bakalim benim bir daha ki randevum 9+5 de olacak orda sorarim doktoruma hayirlisi ile insallah hepimiz alacagiz kucagimiza

Üzülme canım benim oğlum 2 hafta geriden gidiyordu sonra öyle bir toparladı ki ilk başlarda öyle oluyor geriden gidiyor olabiliyor ilerki zamanda normale dönüyor o Endiselenme.
Hadi yaa Inşallah canım ya inşallah kafaya takmasam bi rahat olabilsem inşallah

Bende öyle birsey yok canim ama karnım çok kasiliyor benimde ara ara gaz sıkışması gibi değişik bir agrim var vajinanin üstlerinde tuhaf..
Canım sabahtan beri sanki ağrı değilde tuhaf bişey var vajinada mı yoksa iç bacak kasımı onu bile kestiremiyorum. Ben fitil kullanıyorum progesteron hormonu için. Dün gece bi zorlandım küççücük fitili koymak için. Kuruluk mu var acaba ondan mı diyorum.

Kızlar ben bu sabah bir aksiyon yaşadım resmen. Sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ordan çıkıp pazara ugrayayim hemen basindan dedim ayy gitmez olaydım. Baktım pazar bomboş neyse birkac şey aldım çıktım tam pazarın başında artık hangi ev bilmiyorum bir kavrulmuş soğan kokusu bana orda bi öğürme geldi
Tam pazarın çıkışında sağda merdivenler var oraya çöktüm , tansiyonum da düştü heralde, benim gözler karardı dedim bayilacam.
Zabıtalar vardı tam orda beni gorduler hanımefendi iyi misiniz dedi biri, Allah rızası için beni eve götürür musunuz dedim hamileyim ben, şuan hic iyi değilim.
Hastaneye götürelim dediler , yok dedim beni eve götürün yeter. Allah razı olsun hemen arabayla bıraktılar eve posetlerimi de taşıdılar. Ben bir daha asla tek başıma dışarı çıkamam onu anladim evde iyimişim ben ya ,dışarda resmen bayiliyodum

Evet canım bebek iyi dedi şükür❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…