2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Senin süreç sıkıntılı kuzum biliyosun hiçbirşey yapma dinlen yemek falanda hazırlama yardımcı olacak kimse yokmu
Evde tektim bugün hastaneden kaynanam gile geldim burda kalacağım artık

Allah yardımcın olsun bol bol dinlen

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğini sana bağışlasın inşallah

Bende de yok çok fazla belirti içime kurt düştü 3 hafta var doktora gitmeye

Yat dinlen canm yorma kendini gecicek bu günler Allah'ın izniyle

Canm merkezde de var devlet hastanesi yeni güzel de ama kalabalık , benim zaten tam hangi şehirde doğum yapacağım da belli değil

Korkma canim benimde kese etrafi kanamali ilk ogrenince bende stres yaptim ama burda bi cok kiside mevcutmus doktor hap verdi cok sukur lekelenmem yok dedigi gibi bol su ic mumkun oldugun sola yatacakmissin hep de yatmamak lazimmis kan akisini saglamak icin evde biraz olsun yuruyorum yoksa bende wc yemek haric kalkmiyorum o igne cok etkili zaten hemen yok olur

Kızlar prillam dr nin içeriğinde yatmadan önce 2 tane diyor.eczaci sabah akşam demiş hangisini uygulayacagim
O pek ise yaramıyor eczacının söylediği, bende kullanıyorum döktürün bana gece yatmadan iki tane iç dedi bir gün böyle dene eğer hala devam ederse gece yatmadan iki tane iç ertesi gün bir tane şeklinde iç dedi ben şimdilik sadece gece iki adet içiyorum iyi geliyor

Kızlar prillam dr den memnun musunuz.doktorum bu ilacı yazdı bana bugün kullanmaya basliycam
Ben cok memnunum gece yatmadan iki tane içiyorum ertesi gün normal bir gün geçiriyorum geçen bi gün içmeyeceğim dedim belki kusmam geçmiştir dedim mahvoldum etkisi cok güzelmiş bundan sonra bırakmam yoksa günlük hayatım mahvoluyorum

sozlesmede 2 ay deneme sureci wardi hamilelikle ilgili bisey warmiydi bilmiyorum cok tesekkur ederim canim bakicam artik bi caresine ya

hmmm nasip olurda dogarsa dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum kendim buyutmek istiyorum ama daha dogum olmadan isten cikarsam ewde patlarimmmm

koskoca istanbuldayim 1 tane arkadasim yok herkes cikarci olmus sizde olmasaniz kafayi yerim heralde dun sabah isten cikmistim gececiydim oglene kadar uyuyup sonea arkasasimla buluscaktik oglen oldu ben kalktim hazirlandim kizda ses yok aradim mesj attim acmadi aksam donus yapti uyumusum dedi neyse tmm dedim 6 da yanina gittim ama karnim acti biseyler yicektik 6 da bulustuk aksam saat 20.30 hala siparis wermedi esim deliye döndu bu saate kadar nerdesin diye bende kotulestim acliktan midem bulaniyodu kiz hala israr ediyodu gitme siparis wrrcez doye bide gondermiyo cok israr ediyo enson esim geldi yuru gidiyoz dedi dustum pesine gittim kizin derdi biarkadasiyla arami yapmakmis yemin ederim ben artik hic kimseye guwenmiyorum bu bana yapilirmiydi ya ewe geldim su saate kadar baygin gibi uyumusum tee dun sabahki ekmek arasiyla duruyorum el insaf yaa

Benim de sabah coktu aksama doğru geçti. Aynı tedirginliği ben de yasadim bir yandan da bulantım yok diye rahatimm. Böyle düşün
Evet aslında rahat olmam gerekiyor gereksiz yera evham yapıyorum ki zaten yazdığımdan sonra hemen geri geldi

Ben bugün 8+3 oldum canım ama 7 lerde benimde fena bulaniyordu ki dünde dediğim gibi son anda bulandı çok çıkaran biri değilim Allah yardımcın olsun

Bende de yok çok fazla belirti içime kurt düştü 3 hafta var doktora gitmeye
Aynen canım insan bi fena oluyor benimde 12 gün var ama dün bi telaş ettim eşimde daha ben demeden sağolsun dedi 12 gün var ama istersen gidelim diye bende o kadarına gerek yok gibi düşündüm sonradan zaten içim dışıma cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…