2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canim haklisin ac kalınca oluyor bende akşam yemekten sonra yarim elma yemiştim öylesine bulantidan değil 2 saat sonra ne olduğunu anlamadım kendimi lavaboda buldum bu kez cıktı da sonra kafamı kaldırdım aynada dedim kendime al sen misin bulanmıyor diyen diye ama şükrettim bu duruma

Canım bende de bugün akşama kadar olmadı dediğin gibi kusma değil sadece bulantı oluyordu ama burada söylendikten sonra fenalardaydım bulandı ve cıktı bile.. demekki ara ara öyle oluyor sende de baslar yarın kaç haftalık senin

Bugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde

☹☹☹☹ allahim sen koru su mubarek günlerde bebeklerimizi saglicakla kucaklarimiza almamizi nasip et cok dikkatli ol canim cokkkkkkk hic kalkma lawobadan lawobaya kalk

Allah korusun bol bol dinlen,inşallah su mübarek günlerde Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar , inşallah sağ salim aliriz kucağımıza

Senin süreç sıkıntılı kuzum biliyosun hiçbirşey yapma dinlen yemek falanda hazırlama yardımcı olacak kimse yokmu

Maşallah kızlar şunu bilinki çok şanslısınız.mide bulantısı o kadar kötü ki ben her gün ağlıyorum allahım sabır ver diyorum

Ayy canım benim çok geçmiş olsun.niye olmuş ki o kadar

Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine bol bol dinlen
Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun

Kasiklarim agriyor benimde normalde adet gunum bu gunler o yuzden olabilirmi hafif hafif girio ama agrio gene☹

Bende mide bulantısından ve iştahsızlıktan muzdaribim
Birde akıntım çok oluyor
Acaba kanamamı başladı diye hemen kontrol ediyorum
Korku da olunca tedirgin oluyorum

Benim de sabah coktu aksama doğru geçti. Aynı tedirginliği ben de yasadim bir yandan da bulantım yok diye rahatimm. Böyle düşün

ay ciddi misin bende az önce bir kase çekirdek yedim o kadar midem bulandı ki heryer yemek koktu sanki. Bir duş alayım dedim duştan çıktım öğürmekten helak oldum bütün çekirdekler çıktı 7+6 dayım

Devlete tuncer beye gidiyorum canım , arada yoğun oluyor ama cok memnunum. Özel olarak tavsiye edebileceğim biri yok. virüs açısından buraya gelmeni tavsiye ederim edirne kalabalık ve yoğun
Kızlar ben İstanbul'dayım ama aslen Trakyaliyim anneanneme, dedem Babaeski Devlet Hastanesi'ne çok yakın oturuyor. O hastaneyi genelde beğeniyorlar ben de birkaç kez gitmiştim temiz ve sakin bir hastaneydi belki orayı tercih edebilirsiniz diyecektim ama uzak mı size bilemiyorum tabii.
Canım sen Azerbaycan'da mi oturuyordun, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama oralarda virüs azaldı mı, iftara misafir kabul etmek bana riskli geldi açıkçası ben anneme, kayinvalideme bile 45gun oldu gitmiyorum, onlar da gelmiyor.
Canım çok çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah.
Bende mide bulantısından ve iştahsızlıktan muzdaribim
Birde akıntım çok oluyor
Acaba kanamamı başladı diye hemen kontrol ediyorum
Korku da olunca tedirgin oluyorum
Benim de akıntım çok oluyor. Bir de ben progesteronu vajinal jel olarak alıyorum onun bir kismi geri akıyor onun da etkisi var.

Maşallah kızlar şunu bilinki çok şanslısınız.mide bulantısı o kadar kötü ki ben her gün ağlıyorum allahım sabır ver diyorum
İlk hamlileliğim çok kusmalı geçti sabah aç karnına safra çıkarırdım. Şimdi de bulantım var ana kusma ilk defa bu gece oldu. Dünden beri pek bulantım yok diyordum ama çıkardım az önce. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor ve yorucu. Şimdi belki de daha güçlü olmaya çalışıyorum kızım etkilenmesin diye

Çok geçmiş olsun inşallah devamı gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…