- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Çok güzelmiş canimHanımlar bende 2 numaram için abisinin beşiğini kurdurdum bakımları olucak cinsiyete göre süsler yenilenecek bu beşik oğlum hariç 2 çocuk daha büyüttü şimdi 4 olucak Allah'ın izniyle
Bende bir aya tiksinirim sanirimBende herseyi yedim ay su iyi su iyi ama ceviz ve kefir yiyemiyorum midem bulaniyor derken bileeee
6-7 ayliga kadar kullandım canm benim oğlum biraz canlıydı korktum yüksek olduğu için park besige geçmiştikBenim de geçen gün aklıma geldi profiline baktım banlais maesef. İnsaallah bebeği ile ilgili problem yoktur.
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Canım kendine eziyet etme ilaç verdiyse doktorun kullan. İnşallah şifa olur
Ayy çok tatlıymışben de geçen gün düşündüm ilk aylar için yatak odasına böyle birşey alabilirim diye. Bunu ilk bebeğinde kaç aylığa kadar kullandın canım.
Sabahları oluyor ama çok fazla değil 3 gün önce kotuydum içeyim dedim ama uyku yapıyor demişlerdi diye icemedim oğlum var uyurum diye korktum o şekilde dayandımBulantın olmuyor mu canım çok sanslisin
2 kızım var ilk düşük ondan hemen sonra bana iğne vurdular daha sonra gebeliklerimde dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam 26da vurdular kalp atışları için gittikten sonra ara verebilirsiniz bu açıdanBen bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heralde
Daha güzelleri sizin olsun ,Birde doğuma doğru süsleyip paylaşırımÇok güzelmiş canim
Programın ne canim
Normalmiş canım. Adet gününe denk geldiğinde adet ağrıları gibi ağrılar olabiliyor. Ağrın olduğunda yat hemenAl benden de o kadar kızlar ya bel kasık ağrısı oldu bugün benim de korktum bi normaldir inşallah ya
Benim doktorum gece yatarken 2 tane gündüz de eğer çok bulanmaya devam ederse 1 tane dediKızlar prillam dr nin içeriğinde yatmadan önce 2 tane diyor.eczaci sabah akşam demiş hangisini uygulayacagim
Ben yaşadım canım çok acı. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasınevet benimde birkac defa konustugm oldu burdan. ilk gebeligim kimyasaldi ben onda bile daha cok basinda olmasina ragmen cok kotu olmustum. bu aciyi dusunmek bile istemiyorum. allah yardimcisi olsun bu mubarek gunde
Amin canımBen yaşadım canım çok acı. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın
Pekmezi yarim limonla bir bardak suya karistir. Benim demir bu şekilde baya arttı normal e döndüBende bugün pekmez aldırttım, demir ilaçlarının bana faydası olmuyor doktorum dahiliye ile bu konuyu tekrar görüş dedi umarım pekmez yeterli olur
Yatmadan önce 2 tane canım doktorum o şekilde kullanmamı söylediKızlar prillam dr nin içeriğinde yatmadan önce 2 tane diyor.eczaci sabah akşam demiş hangisini uygulayacagim
Ben debu gecebaslayacagim aynu ilacaYatmadan önce 2 tane canım doktorum o şekilde kullanmamı söyledi
Ya ne güzelBen nasıl farketmemişimlüleburgazdayım bende
Bana çok çok iyi geldi normal yeme içme düzenime kavuştum inşallah size de iyi gelirBen debu gecebaslayacagim aynu ilaca
Saol canım cevabın icinBenim doktorum gece yatarken 2 tane gündüz de eğer çok bulanmaya devam ederse 1 tane dedi
Kacinci haftadasın canım bulantıların azalmış olabilirKızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaaNormalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?