- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Canım bilemedim ama kiz gibiCinsiyet tahmini eder misiniz
Benimde aklımda ismini hatırlayamadım bir türlü
Vallaaa blmiyorumki nerede meraklandim bak.simdi iyiceBenimde aklıma geldi acaba bir terslik mi var
Hicbir tahminde bulunamadımS.a cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar 3 aylık olduk
Evett karnım belli cnmHicbir tahminde bulunamadımama içinden kız geçti. 3 aylık karnın belli oluyor mu?
Ceza yemiş galiba diğer açtığı konuda yazmışlar@Gunewim arkadasimiz nerdeee ????
Kuzum nerde konu acmis ben goremiyorum sayfasina giremiyorum beni etiketlesene orayaCeza yemiş galiba diğer açtığı konuda yazmışlar
Ben bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heraldeKan uyuşmazlığı varsa hamileyken ve doğumdan sonra da bebeğin kan grubu anneyle aynı değilse tekrar iğne vurulması gerekiyor. Bende var kan uyuşmazlığı doğumdan sonra vuruldum ama şimdi hamileliğimde de 26.hafta falan yanlış hatırlamıyorsam tekrar vuurlmam gerek
Bugün de kan uyusmazligi icin kan verdim doktorum uyusmazlikta sknti yo6l dedi aradi ilk haftalarda da bisiler yapiolar herhlde canımBen bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heralde
Merhaba canim cok şükür sende duymussun bende duydum nekdrliksin sen suanMerhaba güzel anneler bugün kalp atışını duyduk çok farklı bir his şükürler olsun.:))mide bulantım çok oluyor yazamıyorum fazla ilaç da vermiyor normal bunlar dedi.yatıyorum devamlı sizde durumlar nasıl
O zaman ben bi sağlık ocağına gidiyim ebeye sorarım Bi hafta geçince doktora giderim canımBugün de kan uyusmazligi icin kan verdim doktorum uyusmazlikta sknti yo6l dedi aradi ilk haftalarda da bisiler yapiolar herhlde canım
Güzel haberlerini bekliyorum bende çarşamba gidicem insallahSalı gidecem canım ay valla doktor kesenin içinde bi nokta gosterdi bebek burda hayatın baslangıcı nokta diye ondan rahatladm
Tamam canim bendede var cunku uyusmazlik.doktor surekli bundan test yapıyor kan uyusmazligi testin temiz dedi blmiyom vallaO zaman ben bi sağlık ocağına gidiyim ebeye sorarım Bi hafta geçince doktora giderim canım
Evet cok şükür duyduk fasulyemizin kalbini cok tesekkurler teyzesiseniseviyorum- cnm gözün aydın olsun duymussun mınıgın kalbını
bana da yazdı doktorum henüz hıc kullanmadımKızlar prillam dr den memnun musunuz.doktorum bu ilacı yazdı bana bugün kullanmaya basliycam
6hAfta 2 gün diye düşünüyorum söylemedi doktor ben de unutmuşum sormayı :) ultrason fotosundan anlasılır mu kiMerhaba canim cok şükür sende duymussun bende duydum nekdrliksin sen suan
Oğlumda ilk haftalarda Bi şey yapmamışlardı. Kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapılacak demişti doktor. İlk gebelikte Bi sorun olmuyo sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahTamam canim bendede var cunku uyusmazlik.doktor surekli bundan test yapıyor kan uyusmazligi testin temiz dedi blmiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?