arkadaşlar merhaba, herkese sağlıklı keyifli bir hamilelik diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz meleklerimizi insallah.
benim aklıma takılan bir konu var içim pek rahat değil.
son adet tarihin 18 mart, adet tarihime göre 6+0 gözüküyoruz. 20 nisan günü test yaptım, reglim 1 gün gecikmişti, pozitif cıktı, sonra hastaneye gittik beta hcg 133 cıktı, ultrasonda bişi gözükmedi. doktor 1 hafta sonra gelin dedi.
27 nisan yani geçtiğimiz pazartesi tekrar gittik, ultrasonda keseyi gördük 7 mm olarak ölçtü doktor içinde oluşum var dedi ama biz bişi göremedik tabi. Kan testi yapcaz mı diye sorunca da geçen haftaki görüntüne göre kese gelişimi iyi gerek yok kan testine haftaya tekrar gel o zaman yaparız kan testini dedi. kalp atışını da duyarız büyük ihtimal dedi.
şimdi ben internetten bakıyorum 6+0da ultrason görüntüleri keseler cok daha büyük benimki cok kücük geldi 7 mm olarak, geç döllenme olmuş olsa bile neden kan testi istemedi, sonuçta artışıma düzgün mü diye bakması gerekmez miydi, kese günde 1mm büyüyormuş benimki 9 mmdir şu an tahminen, biraz geriden mi geliyorum sizce benimle yakın günleri olan var mı acaba
gögüslerim cok şiş ve hassas, ve sürekli regl benzeri kramlarım oluyor onun dışında bir belirtim yok,
içim hiç rahat değil