- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
Sagolasin canim ❤Maaşallah, gözünüz aydın canım.
Canım benim görüşüm; doktorun eğer bir problem yok diyorsa lütfen internetten vs araştırma yapıp kendinize evham yapmayın boşu boşuna. Bu hem kendinize, hem de bebeğinize zarar. Ben önceki gebeliğimde hep internetten baktım, çeşit çeşit doktor dinledim vs ama olacağın önüne geçilmiyor bebeklerimin gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bu kez kendimi biraz daha rahat tutmaya çalışıyorum , doktorumun tavsiyelerine uyuyorum o kadar.
Canım benim, bunun ne demek olduğunu bilirim... 4 sene önce ikiz bebeklerimi kaybettim. Rabbim yeniden bir bebek nasip edecektir inşaallah. Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun.
Canim ultrason resmin varsa atarmisin bende iki gun once gordum kesemi 5+3 um yeni olusum dedi de kac mm oldugu nerde yaziyo cozemedimarkadaşlar merhaba, herkese sağlıklı keyifli bir hamilelik diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz meleklerimizi insallah.
benim aklıma takılan bir konu var içim pek rahat değil.
son adet tarihin 18 mart, adet tarihime göre 6+0 gözüküyoruz. 20 nisan günü test yaptım, reglim 1 gün gecikmişti, pozitif cıktı, sonra hastaneye gittik beta hcg 133 cıktı, ultrasonda bişi gözükmedi. doktor 1 hafta sonra gelin dedi.
27 nisan yani geçtiğimiz pazartesi tekrar gittik, ultrasonda keseyi gördük 7 mm olarak ölçtü doktor içinde oluşum var dedi ama biz bişi göremedik tabi. Kan testi yapcaz mı diye sorunca da geçen haftaki görüntüne göre kese gelişimi iyi gerek yok kan testine haftaya tekrar gel o zaman yaparız kan testini dedi. kalp atışını da duyarız büyük ihtimal dedi.
şimdi ben internetten bakıyorum 6+0da ultrason görüntüleri keseler cok daha büyük benimki cok kücük geldi 7 mm olarak, geç döllenme olmuş olsa bile neden kan testi istemedi, sonuçta artışıma düzgün mü diye bakması gerekmez miydi, kese günde 1mm büyüyormuş benimki 9 mmdir şu an tahminen, biraz geriden mi geliyorum sizce benimle yakın günleri olan var mı acaba
gögüslerim cok şiş ve hassas, ve sürekli regl benzeri kramlarım oluyor onun dışında bir belirtim yok,
içim hiç rahat değil
Canım ne diyeceğimi ne yazacagimi bilemedim inan çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin Rabbim kendine iyi bak sendeArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Mayıs sonu ense boyun ölçüm olacakAramızda 4 gun var senle ayni gisioz hep kntrollwre bidaha nezaman gdceksn canim sukur bgun bende duydum❤
Insalllah bi sknti olmadan onuda atlatiriz bende haziran basi gidicemMayıs sonu ense boyun ölçüm olacak
Ben daha yeniyim 5 haftalıkBi testim var Bi kaç gün sonra yapıyım diye bekliyorum
Ilk gebeliğim ama.kan uyuşmazlığımz var surekli takip ediyor doktorumHanımlar ikinci gebeliği olup kan uyuşmazlığı olan var mı?
Seni cok iyi anliyorum. Herseyin hayirlisi... bu cektiginiz sıkıntılar inaniyorum ki daha guzel haberlere hazirlik.. rabbim icindeki yangini ferahliga kavusturur bir an once insallahArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Ohhh çok şükür kızzKizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
Cok şükür rabbim cumlemiz saglicakla kavusalim yavrularımıza insalllaaaahhhOhhh çok şükür kızzsenin yerine ben rahatladım yaa heyecanın bana da geçiyordu. Çok şükür. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlk gebelikte 28. Haftada test yapılmıştı galiba. 2 gebelikte nasıl oluyor bilemiyorum. Doktora gitmedim aklıma takıldıIlk gebeliğim ama.kan uyuşmazlığımz var surekli takip ediyor doktorum
Canim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamisti
Doktora gittigimden beri benden kan aliyor uyusmazlik icin blmiyorum ben hic canimİlk gebelikte 28. Haftada test yapılmıştı galiba. 2 gebelikte nasıl oluyor bilemiyorum. Doktora gitmedim aklıma takıldı
Canım ne diyosun? Of yaa yıkıldım resmenArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Ciddimisin ya çok üzgünüm şuanArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?