2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sagolasin canim ❤

Canim ultrason resmin varsa atarmisin bende iki gun once gordum kesemi 5+3 um yeni olusum dedi de kac mm oldugu nerde yaziyo cozemedim

Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Canım ne diyeceğimi ne yazacagimi bilemedim inan çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin Rabbim kendine iyi bak sende

Kürtaj olacağım bugün.
Seni cok iyi anliyorum. Herseyin hayirlisi... bu cektiginiz sıkıntılar inaniyorum ki daha guzel haberlere hazirlik.. rabbim icindeki yangini ferahliga kavusturur bir an once insallah

Kizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
Ohhh çok şükür kızz senin yerine ben rahatladım yaa heyecanın bana da geçiyordu. Çok şükür. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ohhh çok şükür kızz senin yerine ben rahatladım yaa heyecanın bana da geçiyordu. Çok şükür. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok şükür rabbim cumlemiz saglicakla kavusalim yavrularımıza insalllaaaahhh

Kızlar merhaba nasipse bende Aralık annesi olacağım bir olgum var çok şükür bi tane düşügüm oldu psıkolojik olarak bu düşük beni çok etkiledi ozaman erken doktora gittim vajinal ultrasyondan gördü doktor bebeği rahmim ters olduğunu söyledi ondan Karından ultrasyonla birazdaha geç görülür dedi bebeğin ve benim kanamam oldu ondan sonra kaybettim bebeğimi şimdi acele etmek istemiyorum aynı seyleri yasamakdan korkuyorum batım 4 gün geçti evde idrar testi yaptım her gecen gün koyulaştı kan vermeye 1 hafta sonra gidicem doktora ne zaman giderim bilmiyorum acaba folik aside baslasammı

Canim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamisti

Kız aynı gündeymişizzzz inşallah güzel haberlerle döneriz

Kürtaj olacağım bugün.
Canım ne diyosun? Of yaa yıkıldım resmen ne diyeceğimi bilmiyorum inanki.

Kızlar hepiniz çok iyisiniz. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ilk hamileliğimde bunun gibi bir topikteydim. Kürtaj diyor doktorlar falan üzüntümü endişemi paylaşmak istedim. Gaddar insanlar biz hamileyiz etkileniyoruz bu grupta böyle olumsuz paylaşımlar görmek istemiyoruz dediler. Acımı 2katına çıkardılar. Neyse haklısınız deyip ayrıldım ordan. Şimdi bu dayanışmayı görünce o gaddarlar aklıma geldi. Bide anne olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…