2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...
İnşallah bu bebek gerçekten iyi gelir cnm 🤲🏻

miyaww__ miyaww__ benim toxo testim negatif doktor yavru kedilerden uzak dur dedi bizimki 1 yasinda zamaninda da yaptiriyoruz asilarini çiğ et kesinlikle vermiyoruz yas mama arada veriyoruz dedim tamam o zaman dedi.
Simdi benim bağışıklığım yok mu yani ?

merhaba,toksop. İgg negatif ise bağışıklığınız yok manasına geliyor. Bir de kediden hariç, iyi yıkanmamış yeşillikler de problem oluyor onlara da dikkat et lütfen. Sirkeli suda beklet. Bir de et ürünleri sucuktur salamdır bunları dikkatli ve iyi pişmiş tüketmelisin. Kediden hariç bu konular da var. Tokso igm negatif ise de, şuan vücudunda bu virüs yok demektir.Bağışıklık için g’ye bakılıyor.
Benim kayınpeder aksine ismini vermek istemiyor 😂 biz de kocamın dedesinin ismini koycaz. Anlattıklarına göre tam adam gibi adammış. Eşim inşallah ismine çeker diye onun adını koymak istiyor. Bide annesine jest olsun istiyor 😍🤗
Elfida ismi güzel ama anlamlı isim koymak lazım. Sonra yavrucak büyüdüğünde demesin bu ne 😂
İnşallah çeker canım çekiyor diyorlar hep. O sebeple kimin adını verdiğinize dikkat edin falan diye okumuştum. Adam gibi adamsa mis gibi insallah nasip olur 😍
Elfida konusunda da bize kalsa koyucaz da yarın öbür gün çocuk kalkar siz koya koya bunu mu koydunuz bana dese, verilecek cevap yok. 😀😀😀
Bizde ilk bebeğin herşeyini kız tarafın ailesi alıyore 😍

Abooo. 😀😀😀

Herkese günaydınnn. Hazırlanıyorum ufaktan, 10dan sonra doktora gideceğim hayırlısıyla. 😊
Günaydın 😊 hayirli haberler alman dilegiyle insallah. Yesillikleri bekletiyorum et konusunda da artik yakana kadar pisiriyorum desem yeridir 😊 kedi konusunda da bir problem yok 😊 bilmedigim icin sordum o yuzden 💕

Günaydın 😊 hayirli haberler alman dilegiyle insallah. Yesillikleri bekletiyorum et konusunda da artik yakana kadar pisiriyorum desem yeridir 😊 kedi konusunda da bir problem yok 😊 bilmedigim icin sordum o yuzden 💕

İnşallah. 🤲🏻
Dikkatli olursak hiçbir problemimiz olmaz Allah’ın izniyle. 😍💕

Şimdi daha çok merak ettim 🙈
Allahım gece ne çok uyuyorum, kızımdan bile erken uyuyorum 😀
Yazdık özelden meraklı anne seni 😝 şaka bi yana ben de öyleyim çatlarım birşeyi öğrenmesem 😂
Ben gece 3te uyudum sabah 9da kalktım 😂

Amin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...
Gözlerim dolu dolu okudum. İnşallah bebeğine Rabbim uzun ömürler verir. O zaman erkek bebek olucak inşallah. En doğrusunu Rabbim bilir tabi.
Valla acınız büyük. Rabbim sabır versin. Unutmayacaksın unutulmaz bu acı. Ama evladınla oyalanırsın inşallah kafan dağılır bi nebze

Gözlerim dolu dolu okudum. İnşallah bebeğine Rabbim uzun ömürler verir. O zaman erkek bebek olucak inşallah. En doğrusunu Rabbim bilir tabi.
Valla acınız büyük. Rabbim sabır versin. Unutmayacaksın unutulmaz bu acı. Ama evladınla oyalanırsın inşallah kafan dağılır bi nebze
Aynen oyle daha cok bunun icin istiyorum zaten amin insalla kuzum 😊

merhaba,toksop. İgg negatif ise bağışıklığınız yok manasına geliyor. Bir de kediden hariç, iyi yıkanmamış yeşillikler de problem oluyor onlara da dikkat et lütfen. Sirkeli suda beklet. Bir de et ürünleri sucuktur salamdır bunları dikkatli ve iyi pişmiş tüketmelisin. Kediden hariç bu konular da var. Tokso igm negatif ise de, şuan vücudunda bu virüs yok demektir.Bağışıklık için g’ye bakılıyor.

İnşallah çeker canım çekiyor diyorlar hep. O sebeple kimin adını verdiğinize dikkat edin falan diye okumuştum. Adam gibi adamsa mis gibi insallah nasip olur 😍
Elfida konusunda da bize kalsa koyucaz da yarın öbür gün çocuk kalkar siz koya koya bunu mu koydunuz bana dese, verilecek cevap yok. 😀😀😀

Abooo. 😀😀😀

Evet çok şey duyuyorum dedeyle ilgili bu aileden. İnşallah çeker ismine 😍
E tabi dicek çocuk. Benim adım Nermin. İsmimi seviyorum hep bizimkilere iyiki bu ismi koymuşsunuz diyorum. 🤗

Evet eşya giyecek bebek arabası falan herşeyi kız tarafı alıyor. Kocam dedi annenlere söylersin ben kendim alcam yavruma hepsini gerek yok zahmet etmesinler. Dedim sen istersen al tabi ama onlar da alacaklar uzun zamandır bu anı bekliyorlar ne kadar almayın desek de alıcaklar seve seve. İkişer ikişer olcak minnoşun herşeyi 😂 inşallah Rabbim nasip eder 🤲
Benimki şimdiden batman tulumları bakıyor minnoşa 😂

Aranızda doktora en geç ben gidicem sanırım. Ortalık biraz daha durulsun istiyorum. İlçe karantinadan yeni çıktı. Burda özel hastane yok zaten. Devlet hastanesini de pandemi hastanesi yaptılar. İle gitmek lazım. Oruçlu oruçlu adamı sürüklemiyim hiç. Bayramdan sonra giderim, geri dönmem, annemde kalırım bi süre diye düşünüyorum. O da tek zaten. Tabi ortalık durulursa... yoksa geri dönerim evime.

Back