Allah yardımcın olsundun tam bulantim gecti dedim. bugun yne ayniyim. ogurmekten burnum kanadi![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsundun tam bulantim gecti dedim. bugun yne ayniyim. ogurmekten burnum kanadi![]()
Canim gozun ayfin cok sevindim saglikla kucagimiza almak nasip olsunKizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
Ben de gidip gitmemek konusunda kararsızım. Sen hiç gittin mi bilmiyorum ama ben daha dün öğrendim 5 haftalık ama ne zaman gidiyim bilmiyorumAranızda doktora en geç ben gidicem sanırım. Ortalık biraz daha durulsun istiyorum. İlçe karantinadan yeni çıktı. Burda özel hastane yok zaten. Devlet hastanesini de pandemi hastanesi yaptılar. İle gitmek lazım. Oruçlu oruçlu adamı sürüklemiyim hiç. Bayramdan sonra giderim, geri dönmem, annemde kalırım bi süre diye düşünüyorum. O da tek zaten. Tabi ortalık durulursa... yoksa geri dönerim evime.
Insalllaaah cok amin canimmm bidaha 5 hafta sonra gel dedi doktorim zaten virüs var dedi cok kusman kanaman olursa hemen hel dedi sizler nezaman gidiceksinnzz birdahaCanim gozun ayfin cok sevindim saglikla kucagimiza almak nasip olsun![]()
Aynen öyle Insallah caniimAralık annelerinin hepsinin bebişleri bi şekilde mucizeviherkes mucizeler yaşamış resmen.
İnşallah kucağımıza alırız mucizelerimizi ❤
Canim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamistiInsalllaaah cok amin canimmm bidaha 5 hafta sonra gel dedi doktorim zaten virüs var dedi cok kusman kanaman olursa hemen hel dedi sizler nezaman gidiceksinnzz birdaha
Hiç gitmedim cnm. Zaten bulantım da var, şu an hastanede, yollarda uğraşmak istemiyorum hiç. İlk bebeğimde doktorumun verdiği ilaçtan aldım içiyorum. Zaten tek ilaç kullandırmıştı. İçinde folik asit, Demir, vitaminler, magnezyum falan hepsi var.Ben de gidip gitmemek konusunda kararsızım. Sen hiç gittin mi bilmiyorum ama ben daha dün öğrendim 5 haftalık ama ne zaman gidiyim bilmiyorum
Yaaa öğrenirmiyizzzzz insallaah yaaa haziranin 3 falan gderim herhkde bendeCanim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamisti
Canım herkesin kesesi bir olmaz takma kafana bunlari bende keseyi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel demisti doktorum beta banada yapmadi bikere yapmisti baskada yapmadıarkadaşlar merhaba, herkese sağlıklı keyifli bir hamilelik diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz meleklerimizi insallah.
benim aklıma takılan bir konu var içim pek rahat değil.
son adet tarihin 18 mart, adet tarihime göre 6+0 gözüküyoruz. 20 nisan günü test yaptım, reglim 1 gün gecikmişti, pozitif cıktı, sonra hastaneye gittik beta hcg 133 cıktı, ultrasonda bişi gözükmedi. doktor 1 hafta sonra gelin dedi.
27 nisan yani geçtiğimiz pazartesi tekrar gittik, ultrasonda keseyi gördük 7 mm olarak ölçtü doktor içinde oluşum var dedi ama biz bişi göremedik tabi. Kan testi yapcaz mı diye sorunca da geçen haftaki görüntüne göre kese gelişimi iyi gerek yok kan testine haftaya tekrar gel o zaman yaparız kan testini dedi. kalp atışını da duyarız büyük ihtimal dedi.
şimdi ben internetten bakıyorum 6+0da ultrason görüntüleri keseler cok daha büyük benimki cok kücük geldi 7 mm olarak, geç döllenme olmuş olsa bile neden kan testi istemedi, sonuçta artışıma düzgün mü diye bakması gerekmez miydi, kese günde 1mm büyüyormuş benimki 9 mmdir şu an tahminen, biraz geriden mi geliyorum sizce benimle yakın günleri olan var mı acaba
gögüslerim cok şiş ve hassas, ve sürekli regl benzeri kramlarım oluyor onun dışında bir belirtim yok,
içim hiç rahat değil![]()
Neeeee diyosun☹Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Bende bebek istediğim için folik asit kullanıyordum ona devam ediyorum. Hem virüsten dolayı hemde ilçedeyiz buradaki doktor çok ilgisiz ona gitmek istemiyorum. Biraz ortalık düzelene kadar beklerim galibaHiç gitmedim cnm. Zaten bulantım da var, şu an hastanede, yollarda uğraşmak istemiyorum hiç. İlk bebeğimde doktorumun verdiği ilaçtan aldım içiyorum. Zaten tek ilaç kullandırmıştı. İçinde folik asit, Demir, vitaminler, magnezyum falan hepsi var.
Ne yazsam bilemedimArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Rabbim insalllaah tekrardan yüzünüzü güldürsün saglicakla al kucagina canimArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun canımArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Canim her seyin hayirlisi cok uzuldum . Ne denir bilmiyorum daha dun konustuk elden bisey gelmiyo tevekkul zamaniArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Maaşallah, gözünüz aydın canım.Kizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
Canım benim görüşüm; doktorun eğer bir problem yok diyorsa lütfen internetten vs araştırma yapıp kendinize evham yapmayın boşu boşuna. Bu hem kendinize, hem de bebeğinize zarar. Ben önceki gebeliğimde hep internetten baktım, çeşit çeşit doktor dinledim vs ama olacağın önüne geçilmiyor bebeklerimin gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bu kez kendimi biraz daha rahat tutmaya çalışıyorum , doktorumun tavsiyelerine uyuyorum o kadar.arkadaşlar merhaba, herkese sağlıklı keyifli bir hamilelik diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz meleklerimizi insallah.
benim aklıma takılan bir konu var içim pek rahat değil.
son adet tarihin 18 mart, adet tarihime göre 6+0 gözüküyoruz. 20 nisan günü test yaptım, reglim 1 gün gecikmişti, pozitif cıktı, sonra hastaneye gittik beta hcg 133 cıktı, ultrasonda bişi gözükmedi. doktor 1 hafta sonra gelin dedi.
27 nisan yani geçtiğimiz pazartesi tekrar gittik, ultrasonda keseyi gördük 7 mm olarak ölçtü doktor içinde oluşum var dedi ama biz bişi göremedik tabi. Kan testi yapcaz mı diye sorunca da geçen haftaki görüntüne göre kese gelişimi iyi gerek yok kan testine haftaya tekrar gel o zaman yaparız kan testini dedi. kalp atışını da duyarız büyük ihtimal dedi.
şimdi ben internetten bakıyorum 6+0da ultrason görüntüleri keseler cok daha büyük benimki cok kücük geldi 7 mm olarak, geç döllenme olmuş olsa bile neden kan testi istemedi, sonuçta artışıma düzgün mü diye bakması gerekmez miydi, kese günde 1mm büyüyormuş benimki 9 mmdir şu an tahminen, biraz geriden mi geliyorum sizce benimle yakın günleri olan var mı acaba
gögüslerim cok şiş ve hassas, ve sürekli regl benzeri kramlarım oluyor onun dışında bir belirtim yok,
içim hiç rahat değil![]()
Canım benim, bunun ne demek olduğunu bilirim... 4 sene önce ikiz bebeklerimi kaybettim. Rabbim yeniden bir bebek nasip edecektir inşaallah. Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun.Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
Aramızda 4 gun var senle ayni gisioz hep kntrollwre bidaha nezaman gdceksn canim sukur bgun bende duydum❤Bizde geldik. Kalp atış aldık 7+5 günlük Allah herkese nasip etsin