2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yemek yemek bana eziyet gibi oldu artık... Aksam yemegi yedim eşimle iftarda. Hala midem bulanıyor, halsizlik, kafamı tutamıyorum sanki. Yediğim yemek sanki hiç mideme inmiyor gibi hissediyorum.

İftarda bi şekilde konuya girdim. Nasıl hesaplıyorsunuz diye sordum. Biraz karışık bi olaymış anlattı bana da tam anlayamadım anladığım kadarını anlatıcam.
her insanın kanı 3senede bir değişirmiş. Eğer eşinizle yaşlarınız aynıysa birinizin doğum günü olmuş diğerininki henüz olmamışsa erkek çocuk anlamına geliyor. Eğer ikinizin de doğum günü geçtiyse kız çocuk anlamına geliyor. Bide aranızdaki yaş farkı da önemli çift sayı falan. Ay kafam yandı. Neyse anlatacağım önemli şey bu değildi. Bu konuyu çözemedim. Çok farklı bi konu var anlatıyorum şimdi

Kafam karıştııı

Bi ip alıyorsunuz ve iğneyi ipe geçiriyorsunuz. Ucundan tutup sağ elinizi şu şekil yapıyorsunuz. Sol elinizle ipin ucundan tutup, iğneyi baş ve işaret parmağı arasındaki boşluktan 3kere aşağı yukarı yapıp hemen avcunuzun üstünde tutuyorsunuz. İğne ileri geri gidiyorsa bu erkek, eğer daire oluyorsa kız anlamına geliyor. Ve kaç çocuğunuzun olacağını da biliyorsunuz. Aynı şekilde devam ediyorsunuz. Benimkini 2kere denedi 2si de erkek. 3.denemede iğne kımıldamadı. 2 oğlun olcak dedi. Ve bunu bu güne kadar tanıdığım herkeste denedim hepsi de doğru çıktı dedi. Ondan sonra ben de kendimde denedim tekrardan. 2 ileri geriden sonraki denemede iğne nasıl duruyor kımıldamıyor şaşkınlıkla izledim
şimdi hepinizz deneyin sonuçlarınızı çooook merak ediyorummm

Ben eski dr una gidicem ama o çok yoğundu randevu bulamadım can hastanesinde calibe hanıma gittim ilgili bir dr.ama ben genede kordon kadın doğum Mete beye gidicem.
Benim de bir doktor bulmam lazım eski doktorum karataş hastanesindeydi.Bakalim ins bir doktor bulup devam edebilirim

Yemek yemek bana eziyet gibi oldu artık... Aksam yemegi yedim eşimle iftarda. Hala midem bulanıyor, halsizlik, kafamı tutamıyorum sanki. Yediğim yemek sanki hiç mideme inmiyor gibi hissediyorum.
Canım benim yaa Rabbim yardımcın olsun. Ben de kafamı tutamıyorum çok halsizleştim. Mideni rahatlatacak ekşi şeyler ye ekşi elma varsa iyi gelir

Bunu eskiden altın yuzukle de yaparlarmis canım. Herkesin düşüncesine saygım var ama bana böyle şeyler komik geliyor yani karnının üstünde sallanan iğne ile rahimdeki bebeğin cinsiyetinin ne alakası var o iğnenin sallanması, durması vs bunlar fizik kanunları ile alakalı şeyler.

Canım benim yaa Rabbim yardımcın olsun. Ben de kafamı tutamıyorum çok halsizleştim. Mideni rahatlatacak ekşi şeyler ye ekşi elma varsa iyi gelir
Allah razı olsun... Elma yok ama limonlu soda yapıp icebilirim. Sağolasın

Bunda daha çok karıştı
Bana böyle şeyler günah geliyor kız sanki Allahın işine karışıyor gibi hissediyorum
Bugün anlama kıtlığı yaşıyorum okuduklarıma hiç anlamıyorum ya

Ben de söyledim kp ime yüzükle yapıyorlar falan dedim onlar boş dedi. Ben gençken bi arkadaşım vardı annesi iyi falcılardandı o öğretmiş. Ramazan ayında da faldan konuşuyoruz ALLAH affetsin. Ne demişler fala inanma falsız kalma

Allah razı olsun... Elma yok ama limonlu soda yapıp icebilirim. Sağolasın ❤
Canım olips emiyorum ben biraz rahatlatıyor ferahlatıyor midemi ama böyle 1 dk emip bırakıyorum sonra fena olunca tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…