- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 36
Aslında haklisin canım ama bazı doktorlar o şekilde ilerliyor benim doktorum da bakacak olursak bulunduğum şehirde en iyi doktor prof ve perinatoloji uzmani yani riskli gebelik uzmani adam gerçekten bilgili bilgisine güveniyorum ama telefonu yok asistanını arıyorsun o veriyor konuşuyorsun.. gece başıma birşey gelse dedim hastaneye geliyorsun adımı söylüyorsun eğer durumun çok acil se beni ararlar değilse yatışın yapılır sabah bakarım dedi.. ve benim hamileliğim benden kaynaklı olarak ciddi riskli bu durum beni çok endişelendirdi fakat başka da doktora güvenemem... Bende bu konuda muzdaribim malesefMerhaba. İstanbuldayım ben.
Gitmek istediğim bir hastane vardı, orada kendimce iyi bir doktor araştırıp gittim. Giderken aklımda soru işaretleri vardı. Adam çok ilgilendi tsh hormonuma bakılacaktı, ona bile lab. A kadar bizle indi. Siz şimdi gidin dedi, sonucu mailleşelim dedi. Telefonu vermedi ama maile 5 dk içinde geri döndü epeyce mailleştik. Eğer mailleşelim deyip dönmeseydi yeni doktor arardım diye düşünüyorum. Doktora ulaşamamak kötü oluyor.