• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba. İstanbuldayım ben.
Gitmek istediğim bir hastane vardı, orada kendimce iyi bir doktor araştırıp gittim. Giderken aklımda soru işaretleri vardı. Adam çok ilgilendi tsh hormonuma bakılacaktı, ona bile lab. A kadar bizle indi. Siz şimdi gidin dedi, sonucu mailleşelim dedi. Telefonu vermedi ama maile 5 dk içinde geri döndü epeyce mailleştik. Eğer mailleşelim deyip dönmeseydi yeni doktor arardım diye düşünüyorum. Doktora ulaşamamak kötü oluyor.
Aslında haklisin canım ama bazı doktorlar o şekilde ilerliyor benim doktorum da bakacak olursak bulunduğum şehirde en iyi doktor prof ve perinatoloji uzmani yani riskli gebelik uzmani adam gerçekten bilgili bilgisine güveniyorum ama telefonu yok asistanını arıyorsun o veriyor konuşuyorsun.. gece başıma birşey gelse dedim hastaneye geliyorsun adımı söylüyorsun eğer durumun çok acil se beni ararlar değilse yatışın yapılır sabah bakarım dedi.. ve benim hamileliğim benden kaynaklı olarak ciddi riskli bu durum beni çok endişelendirdi fakat başka da doktora güvenemem... Bende bu konuda muzdaribim malesef

Aslında haklisin canım ama bazı doktorlar o şekilde ilerliyor benim doktorum da bakacak olursak bulunduğum şehirde en iyi doktor prof ve perinatoloji uzmani yani riskli gebelik uzmani adam gerçekten bilgili bilgisine güveniyorum ama telefonu yok asistanını arıyorsun o veriyor konuşuyorsun.. gece başıma birşey gelse dedim hastaneye geliyorsun adımı söylüyorsun eğer durumun çok acil se beni ararlar değilse yatışın yapılır sabah bakarım dedi.. ve benim hamileliğim benden kaynaklı olarak ciddi riskli bu durum beni çok endişelendirdi fakat başka da doktora güvenemem... Bende bu konuda muzdaribim malesef

Hani bir laf var ya canım iki ucu ... değnek diye. O hesap. İçine siniyorsa varsın hemen ulaşama asistanına ulaş. Bi yanım da diyor ki ulaşmak lazım. Çok arada bir durum. Ama doktorun çok iyi olması çoğu açığı kapatır.

Hani bir laf var ya canım iki ucu ... değnek diye. O hesap. İçine siniyorsa varsın hemen ulaşama asistanına ulaş. Bi yanım da diyor ki ulaşmak lazım. Çok arada bir durum. Ama doktorun çok iyi olması çoğu açığı kapatır.
Evet zaten beni de tutan durum iyi bir doktor olmasi özel hastanede bi doktora gittim nasıl falan diye gerçekten konuşmalarıyla bile farkediliyor acemiliği yolun başında oluşu bu doktor üniversite de ve yaşı da var eğitimi falanda çok iyi sordugun bütün soruların cavabını da tatmin edici bir şekilde yanıtlıyor.. Artık böyle kabullendik 😊

Evet zaten beni de tutan durum iyi bir doktor olmasi özel hastanede bi doktora gittim nasıl falan diye gerçekten konuşmalarıyla bile farkediliyor acemiliği yolun başında oluşu bu doktor üniversite de ve yaşı da var eğitimi falanda çok iyi sordugun bütün soruların cavabını da tatmin edici bir şekilde yanıtlıyor.. Artık böyle kabullendik 😊

O zaman böyle devam edeceksin çünkü o verdiği güven çok çok önemli. Umarım hiç acil durum olmadan geçer biter gebeliğin. 💜

Bir de plansız bir gebelik olunca insan iyice panik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten.öğrendiğim günden beri o kadar şey değişti ki hayatımda.uyum sağlamaya çalışıyorum bu duruma psikolojik anlamda cok sarsıyor beni bu hormon denen naneler
canım bir arkadasım Medicanada Süleyman Beye gitti gectiğimiz yıl süresince cok da memnundu. tedirgin etmediğini ve rahat oldugunu soylemişti. bir arastır istersen. telefonla da ulaşabiliyordu.

Sinirim bozuldu. 😀😀 Cidden sinirim bozuldu. 😀
Bizim ev de 2 katlı ama Allahtan bahçemiz yok, yok anam yok ben başaramazdım. 😀 Bahçe olayı işin içine girdimi hepten zorlanıyor.. 😀😀 Şurda terasta 2-3 sıra çiçek var da onlar bile zorluyor beni. 😀
Çığlık atacam çığlık. 😀 1 mutfağın benden fazlaymış diğerleri aynı sayılarda gel sarılalım birbirimize güç verelim. 😀😀😀
Canım ben kullanılanları yazdım. Hepsini yazmaya bile yoruldum bırak toplamayı. Toplamda bahçedeki de dahil olmakla 5mutfak var 2sini kullanıyorum. 5banyo ve tuvalet var hepsini kullanıyorlar ben 2sini kullanıyorum diğerleri ne durumda inan haberim bile yok of çıldırıciğiiimmmm. Allah yardımcımız olsun bacım işimiz çok zor 😂😂😂

Kızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu
Canım ben iki defa yaşadık ,daha önce bı kurtajim olmuştu böyle lekelenmeden dolayı o yüzden hemen hastaneye gittim ,pruluton iğne yaptılar ,zaten progestan da kullanıyorum ,bı sıkıntı çıkmadı ,inşallah sende de yoktur sıkıntı,ikincisinde doktor biz bu tür kanamalara düşük tehdidi diyoruz dedi,dikkat etmek lazimmis

Canım ben kullanılanları yazdım. Hepsini yazmaya bile yoruldum bırak toplamayı. Toplamda bahçedeki de dahil olmakla 5mutfak var 2sini kullanıyorum. 5banyo ve tuvalet var hepsini kullanıyorlar ben 2sini kullanıyorum diğerleri ne durumda inan haberim bile yok of çıldırıciğiiimmmm. Allah yardımcımız olsun bacım işimiz çok zor 😂😂😂

anam okurken tükendim 😀 senin işin benden kat kat fazla 😀amaann yapma kız boşver 😀

Back