• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ya 8. Haftada kasık ağrısı başlayan var mı. Benim bitmişti bugun gene çok şiddetli oldu adet olacakmışım gibi ağrısı

Ahh ahhh sigara deme ogrendigimden beri biraktim ilk hafta zor gecti simdide ara ara aklima dusuyor😔😔
bende öğrendiğim gün bıraktım hiç de aklıma düşmüyordu ama ta ki bu akşama kadar ☹️☹️ Eşimin arkasından bakakaldım sigaraya giderken ☹️

Bunda daha çok karıştı 😀
Bana böyle şeyler günah geliyor kız sanki Allahın işine karışıyor gibi hissediyorum 😀
Bugün anlama kıtlığı yaşıyorum okuduklarıma hiç anlamıyorum ya😀
Estafurullah canım tabiki yok öyle bişey. Mesela ALLAH korusun diyelim ki ben tek çocuk istiyorum falda da 4 çocuk çıkmış ben fala inanıp ilk çocuktan sonra gidip kısırlaştırıyorum kendimi olmasın diye. O zaman ALLAHın işine karışmak gibi olur bana göre. Ama bu yaptığımız bi oyun. Birazdan kocamda deniycem bakalım başka çocuğu olacak mı 😂

Estafurullah canım tabiki yok öyle bişey. Mesela ALLAH korusun diyelim ki ben tek çocuk istiyorum falda da 4 çocuk çıkmış ben fala inanıp ilk çocuktan sonra gidip kısırlaştırıyorum kendimi olmasın diye. O zaman ALLAHın işine karışmak gibi olur bana göre. Ama bu yaptığımız bi oyun. Birazdan kocamda deniycem bakalım başka çocuğu olacak mı 😂

Allahımm😀😀😀😀
4 ü okudum tüylerim diken diken oldu 😀😀

Canım olips emiyorum ben biraz rahatlatıyor ferahlatıyor midemi ama böyle 1 dk emip bırakıyorum sonra fena olunca tekrar
Olips yok ama naneli sakız vardı galiba onu bir deneyeyim. Durumumu tam da tarif edemiyorum , sanki yemekler mideme inmiyor da midemle boğazım arası bir yerde birikiyor gibi. Ve aşırı olmasa da bulantı hâli, halsizlik öyle değişik şeyler yasiyorum. Gün içinde ben de evin temizliğini çok yapamıyorum kollarım kalkmiyor resmen. Henüz yeni hamile oldugumuz için malum zorlamak da iyi değil. eşim supurge açıyor, ben de mutfak toplama toz alma falan anca.

Bunda daha çok karıştı 😀
Bana böyle şeyler günah geliyor kız sanki Allahın işine karışıyor gibi hissediyorum 😀
Bugün anlama kıtlığı yaşıyorum okuduklarıma hiç anlamıyorum ya😀
Bugun o kitlik bendede var bi okudugumu bidaha okuyorum ama kafam idrak etmiyor bugun🤭🤭

Allahımm😀😀😀😀
4 ü okudum tüylerim diken diken oldu 😀😀
Mesela dedim kızz 😂 bak mesela bizde Novruz bayramı adetimiz var. Genç kızlar evli birinin alyansını kendi saç teline bağlayıp bi bardak suya sokup çıkarıyor ve bardağın içinde tutup bardağa her vuruşunu saymaya başlıyor. Kaç çıkarsa o yaşta evleneceksin. Ben ergenliğimden beri her novruzda yaptım hepsinde 23 çıktı ve 23te de evlendim. Ailemde herkeste çıkmış 😂 eğlenceli şeyler yapıyoruz işte ALLAHa şirk koşmuyoruz estağfurullah

Kızlar ya 8. Haftada kasık ağrısı başlayan var mı. Benim bitmişti bugun gene çok şiddetli oldu adet olacakmışım gibi ağrısı
Bugun bende pek iyi degilim gogus agrimda kasik bel agrimda gecmisti bugun goguslerim felaket sis ve agriyo karnimda ve belimdede adet olucakmisim gibi agriyo rahim iyice buyundu birde adet olma zamanimizdi muhtemelen ondandir diye dusunuyorum

Bugun bende pek iyi degilim gogus agrimda kasik bel agrimda gecmisti bugun goguslerim felaket sis ve agriyo karnimda ve belimdede adet olucakmisim gibi agriyo rahim iyice buyundu birde adet olma zamanimizdi muhtemelen ondandir diye dusunuyorum

Aynısını düşündüm akşam. Son adetim 22 şubattı. Acaba dedim adet zamanı geldi de ondan mı ağrıyor diye.

Mesela dedim kızz 😂 bak mesela bizde Novruz bayramı adetimiz var. Genç kızlar evli birinin alyansını kendi saç teline bağlayıp bi bardak suya sokup çıkarıyor ve bardağın içinde tutup bardağa her vuruşunu saymaya başlıyor. Kaç çıkarsa o yaşta evleneceksin. Ben ergenliğimden beri her novruzda yaptım hepsinde 23 çıktı ve 23te de evlendim. Ailemde herkeste çıkmış 😂 eğlenceli şeyler yapıyoruz işte ALLAHa şirk koşmuyoruz estağfurullah

Sen Azerbaycandaydın dimi? 😍😍

Kocanda deneme canim fazla cikarsa kavga sebebi olur bak benden soylemesi🤣🤣

bende öğrendiğim gün bıraktım hiç de aklıma düşmüyordu ama ta ki bu akşama kadar ☹☹ Eşimin arkasından bakakaldım sigaraya giderken ☹
Bende dun aksam iftardan sonra giderken baktim arkasindan baktim nasil iciyor diye hic acimiyor sigarayi nerdeyse yicek kizima hamileyken tiksinmistim asiri kusmaktan kokusuna bile gelemiyordum ama bunda okadar kusmadigim icin canim istiyor korkuyorumda icersem bulanicak midem kusarim diye

Bende dun aksam iftardan sonra giderken baktim arkasindan baktim nasil iciyor diye hic acimiyor sigarayi nerdeyse yicek kizima hamileyken tiksinmistim asiri kusmaktan kokusuna bile gelemiyordum ama bunda okadar kusmadigim icin canim istiyor korkuyorumda icersem bulanicak midem kusarim diye

Benim ilk hamileliğim tepki nasıl verir vücudum bilmiyorum ama bu akşam çok istedim ☹️☹️☹️

İftarda bi şekilde konuya girdim. Nasıl hesaplıyorsunuz diye sordum. Biraz karışık bi olaymış anlattı bana da tam anlayamadım anladığım kadarını anlatıcam.
her insanın kanı 3senede bir değişirmiş. Eğer eşinizle yaşlarınız aynıysa birinizin doğum günü olmuş diğerininki henüz olmamışsa erkek çocuk anlamına geliyor. Eğer ikinizin de doğum günü geçtiyse kız çocuk anlamına geliyor. Bide aranızdaki yaş farkı da önemli çift sayı falan. Ay kafam yandı. Neyse anlatacağım önemli şey bu değildi. Bu konuyu çözemedim. Çok farklı bi konu var anlatıyorum şimdi
Canm kayınpeder teorisine göre bizim kız o zaman 😄😄

Back