• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ya 8. Haftada kasık ağrısı başlayan var mı. Benim bitmişti bugun gene çok şiddetli oldu adet olacakmışım gibi ağrısı
[/QUOTE

canım benimde ara ara oluyor hatta geçen gün yine lekelenmem oldu. Doktorda normal olabilir diyor Allaha emanet miniklerimiz 🙏🏻

Onceki hamileliginde hatirlayan varmi saglik ocaklarida kalp atisini dinliyordu dopler miydi cihazin adi kac haftadan sonra kontrollerde dinliyolarsi hatirlayamiyorum

Bugun bende pek iyi degilim gogus agrimda kasik bel agrimda gecmisti bugun goguslerim felaket sis ve agriyo karnimda ve belimdede adet olucakmisim gibi agriyo rahim iyice buyundu birde adet olma zamanimizdi muhtemelen ondandir diye dusunuyorum
Evet gögüslerimde çok aşırı şiddet var ama kasıklarım endişelendirdi eşimde işte olunca psikolojik herhalde çok hasta hissettim kendimi doğru senn deyince baktım yumurtlama dönemimmiş benimde onla alakalı olabilir ya da rahiö büyüyordur diye herhalde

Evet gögüslerimde çok aşırı şiddet var ama kasıklarım endişelendirdi eşimde işte olunca psikolojik herhalde çok hasta hissettim kendimi doğru senn deyince baktım yumurtlama dönemimmiş benimde onla alakalı olabilir ya da rahiö büyüyordur diye herhalde
Endiselenme canim bunlar normal seyler desemde dedigime once kendim uygulamaliyim bende bazen endiseleniyorum 😁

Çarşamba günü kontrolden sonra hastanede kan verdim. Onun sonuçları çıkmış bugün internetten baktım.
Anti rubella igm Negatif
Anti toxoplazma IgM. Negatif
Anti CmV IgM. Negatif

Ben çocukken hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. Kızamık, kabakulak, su çiçeği vs hiç bu hastalıklar bana bulasmadi -ki kardeşim hepsini geçirdiği halde. Dolayısıyla benim bu hastalıklara karşı bağışıklığım yok.

Değil mi canım kendi kendini telkin bile etse insan normal olduğunu bilse bile gene de endişe etmeden olmuyor
Simdi endiselerimiz farkli doguncada daha farkli olucak yani anneysen endisen hic bitmiycek ben asiri panik ve endiseli biri olarak bazen kendimden korkuyorum

Bi ip alıyorsunuz ve iğneyi ipe geçiriyorsunuz. Ucundan tutup sağ elinizi ✋ şu şekil yapıyorsunuz. Sol elinizle ipin ucundan tutup, iğneyi baş ve işaret parmağı arasındaki boşluktan 3kere aşağı yukarı yapıp hemen avcunuzun üstünde tutuyorsunuz. İğne ileri geri gidiyorsa bu erkek, eğer daire oluyorsa kız anlamına geliyor. Ve kaç çocuğunuzun olacağını da biliyorsunuz. Aynı şekilde devam ediyorsunuz. Benimkini 2kere denedi 2si de erkek. 3.denemede iğne kımıldamadı. 2 oğlun olcak dedi. Ve bunu bu güne kadar tanıdığım herkeste denedim hepsi de doğru çıktı dedi. Ondan sonra ben de kendimde denedim tekrardan. 2 ileri geriden sonraki denemede iğne nasıl duruyor kımıldamıyor şaşkınlıkla izledim :KK57:
şimdi hepinizz deneyin sonuçlarınızı çooook merak ediyorummm :KK6:
Eskiden yüzükle yaparlardı.ben hatırlıyorum görmüştüm bir yerlerde ve çok gülmüştüm. 🙈🙈 tamamen tesadüf çıkan o sonuçlar.🤭 ama işin eğlenceli kısmı işte. Takvimlere bakmak bunları yapmak falan...👍😊

Canm kayınpeder teorisine göre bizim kız o zaman 😄😄
Çözebildiysen helal sana 😂 bana diğeri daha kolay geldi hesaplama işi zor. Anatomiden falan bahsetti. Benim kayınpederin maşallah bilmediği bir sanat bilim dalı yok. Anlattı bennde bön bön baktım 😂 iğneyi uygulamalı yaptı ondan şak diye çözdüm ben pratikte iyiyim 😂

Back