Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Ben de sabah ağrıdığımda uyuyım uyanıyım geçer düşüncesile uyudum. Çok şükür azaldı epey, ama tam geçmedi. Gece yatınca da vardı hafiften. Ama bugün çok şükür bel ağrısı dışında ağrım yok. Evet işleri dinlenerek yapmak lazım. Bende yemek pişiriyordum artık 1saat olcak ayaktayım arada 5-10dklık oturdum. Yine de belim koptu sanki geldim yattım hemen. Böyle durumda evde yardım edecek birinin olması şart. İlk talihsiz gebeliğimde annem sağolsun gelip işlerimi görüyordu yakındık kirada kalıyorduk. Şimdi hem taşındık aramızda 1buçuk,2 saat var. Hemde şu karantinden dolayı kimse gelemiyor yardıma. Ev pis ve canım çok sıkılıyor. Eşim sağolsun arada süpürge açıp alıyor halı üstündeki şeyleri. Ama yine de fena. Karantin bitsin inşallah yardımcı çağırıcamBende dün akşam epeyce ayakta durdum. Eşim arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyordu. Dedim bende mutfağı toplayayım. İpin ucunu kaçırdım sanırım, 1 saati geçmiştir ayakta kalma sürem, sonra kasık ağrım başladı. Uykuya dalarken daha ağrıyordu. Sabah uyandım geçmişti çok şükür.