• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar naber nasilsiniz. dun aksam ruyamda bir meyve gordum soylemeyeym simdi size. sabah uyandim dedm ondan istiyorum. baktim evde yokmus. komsudan istedim yedim. bu simdi asermemiydi. asermek nasil bi his ay her aklima dusen acaba aseriyorum mu diye dusunduruyo😂
oglumda bende rüyamda bir tabak dolusu bır meyve :)) yıyorum bıtecek dıye korkuyorum uyandım dedım aşermek buysa ben aş erdim şubat ayında o meyveyi bulmustuk

Bayrampaşa canım.
Anladim canim bana biraz uzak aslinda doktorum iyi konuskan numarada verdi ama neden bilmem icime sinmedi ultrasonla bakarken cok acele ediyor yakinlastirma falan yapmiyor bebegi net gormek icin acaba zararli o yuzdenmi cok bebegi yakinlastirip dikkatli bakmiyor onceki hamileligimde doktor cok ayrintili bakiyordu inceliyordu bu oyle yapmiyor bakmasiyla cekmesi bir oluyor boyle yapmasi iyimi kotumu anlayamadim birturlu ama normalde cok ilgili mesaj atinca yada arayinca hemen bakiyo tlf konusurkende ilkgili konusuyo ama bilemedim

Ben hep bebeği sağ tarafımda hissederdim ama bi kaç gündür solda ağrılarım var o yüzden benim de kafam karıştı canım
Seni aksam bu temiz kan konusunu ogrenip gelmis olarak bekliyoruz iki temiz olursa ne olur iki kirli olursa ne olur iyice ogren yoksa biz burda corba olmus olarak hesapliycaz 😂😂😂

Biyeri aramadım kız. Kayınpederim hesaplayabiliyor. Biz söylemeden hesapladı eşime tebrik ederim oğlun olacak dedi. Ama nasıl hesaplıyor bilmiyorum. Duyduğuma göre kaç yıldasa bir insanın kanı değişiyor taze kan oluyor. Eşimin doğum günü marttaydı onun kanı tazeymiş. Benim mayısta. Taze kan değil. O yüzden erkek dedi. Böyle bişeydi sanırım. :KK28:
Tam olarak ogrensene kuzum paylasirsa bizimle bisi ogrenmis oluruz😊

kizlar naber nasilsiniz. dun aksam ruyamda bir meyve gordum soylemeyeym simdi size. sabah uyandim dedm ondan istiyorum. baktim evde yokmus. komsudan istedim yedim. bu simdi asermemiydi. asermek nasil bi his ay her aklima dusen acaba aseriyorum mu diye dusunduruyo😂
Bende gecen iki meyve gordum aslinda olsa bile oyle cok meyve yemem ben aklima gelmez ama nasilsa ruyama girdi doktordan gelirken esim bisey istiyomusun dedu ikisinide soyledim aldu bir yiyisim vardi gorseniz halime gulerdiniz🤭🤭

Sen 2nizi de 4 diye hesapla. Yeni hatırladım 4yılda bir demişti sanırım. Ama kızlarda 3yılda bir değişirse ben şu an 27yim gelecek ay 28 olcak yani benimki de taze. 4yılı baz alacak olursak doğru. Eşim 28 oldu taze kan, ben 27yim gelecek ay 28 olcak taze değil. O yüzden sen de 4hesapla ikinizi de
Biz ikimizde kirli kan ciktik:KK70::KK70:

Anladim canim bana biraz uzak aslinda doktorum iyi konuskan numarada verdi ama neden bilmem icime sinmedi ultrasonla bakarken cok acele ediyor yakinlastirma falan yapmiyor bebegi net gormek icin acaba zararli o yuzdenmi cok bebegi yakinlastirip dikkatli bakmiyor onceki hamileligimde doktor cok ayrintili bakiyordu inceliyordu bu oyle yapmiyor bakmasiyla cekmesi bir oluyor boyle yapmasi iyimi kotumu anlayamadim birturlu ama normalde cok ilgili mesaj atinca yada arayinca hemen bakiyo tlf konusurkende ilkgili konusuyo ama bilemedim

İçine sinmesi çok önemli canım.
Numara konusunu açıkçası ben istemedim, o da vermedi. Mail konusunda böyle hemen geri dönüş yapacaksa numara istemem gibime geliyor.
Benimki çok ayrıntılı baktı, bebeği çok yakından inceledi. Hatta 6+1 de karından kalp atışını yakaladı, bunun doktorun başarısı olarak nitelendirdik biz. Çünkü çok inceledi. Hatta ciğerlerimi böbreklerimi falan da inceledi ultrason aletiyle. Eşim de odadaydı, müsadenizle ciğerlerine de bakayım dedi. Eşim tabi dedi. Ama bilmiyoduk nasıl bakacağını, bluzumu sıyırdık biraz daha, aleti ciğerlerime falan tuttu. Hiç böyle muayene olmamıştım. Epey beğendik biz.

Biyeri aramadım kız. Kayınpederim hesaplayabiliyor. Biz söylemeden hesapladı eşime tebrik ederim oğlun olacak dedi. Ama nasıl hesaplıyor bilmiyorum. Duyduğuma göre kaç yıldasa bir insanın kanı değişiyor taze kan oluyor. Eşimin doğum günü marttaydı onun kanı tazeymiş. Benim mayısta. Taze kan değil. O yüzden erkek dedi. Böyle bişeydi sanırım. :KK28:
Benim eşimin doğum günü 29 marttı benimde Temmuz ama 25 martta hamile olduğumu anladım ikimizinde taze değilmiş kız mi oluyor😅

İçine sinmesi çok önemli canım.
Numara konusunu açıkçası ben istemedim, o da vermedi. Mail konusunda böyle hemen geri dönüş yapacaksa numara istemem gibime geliyor.
Benimki çok ayrıntılı baktı, bebeği çok yakından inceledi. Hatta 6+1 de karından kalp atışını yakaladı, bunun doktorun başarısı olarak nitelendirdik biz. Çünkü çok inceledi. Hatta ciğerlerimi böbreklerimi falan da inceledi ultrason aletiyle. Eşim de odadaydı, müsadenizle ciğerlerine de bakayım dedi. Eşim tabi dedi. Ama bilmiyoduk nasıl bakacağını, bluzumu sıyırdık biraz daha, aleti ciğerlerime falan tuttu. Hiç böyle muayene olmamıştım. Epey beğendik biz.
Sansliymissin canim benimki niye oyle yapiyor anlamadim bebege zarari oldugunu biliyoruz zaten ama hic ekrani yakinlastirip oyle ayrintili bakmadi boyle olmasi beni biraz soguttu bakalim onumde bir ay var o surede virus azalirsa belki kizimdaki doktora giderim birde 11 ila 14 hafta araliginda ikili tarama testi yaptirmamiz lazim yarin saglikocagina gidicem tahliler icin ac karina demisti ebe sanirim bakalim sonuclar ne cikacak

Sansliymissin canim benimki niye oyle yapiyor anlamadim bebege zarari oldugunu biliyoruz zaten ama hic ekrani yakinlastirip oyle ayrintili bakmadi boyle olmasi beni biraz soguttu bakalim onumde bir ay var o surede virus azalirsa belki kizimdaki doktora giderim birde 11 ila 14 hafta araliginda ikili tarama testi yaptirmamiz lazim yarin saglikocagina gidicem tahliler icin ac karina demisti ebe sanirim bakalim sonuclar ne cikacak

Sağlık ocağındam arayıp çağırdılar mı canım sen mi gideceksin direk?

Arkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Ankara içinde iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek ve gebeliğim boyunca tek bir hekimde kalmak istiyorum.
O kadar kafam karıstıki cok arastırdım işin içinden çıkamadım.İyi bir doktor nasıl anlasılır? Şu an Liv Hastanesi'ne gidiyorum.5 haftalık gebesin demişti on gün sonra tekrar gel demişti.tabi bu arada kan testi istedi ben seni arayacagım sonuc için dedi.arayan soran olmadı.yogundur unutmuştur diye ben aradım baglanamadım bölüme bile.ve hevesim kırıldı değiştirmeli miyim acaba doktorumu
Sizlerde durum nasıl ilerledi
Merhaba, ben de Ankara'dayim, evime yakın diye Medical Park a gittim, doktoruma ilk defa gittim, ilgiliydi, sonuçlarım çıkınca hemen aradı, devam etmeyi düşünüyorum. Ankara'da özel muayenehaneye gitmek istersen Fatma Reside Önalan diye bir doktor var, giden herkes aşırı memnun, her zaman ulasabiliyormussun, çok ilgiliymis, Çukurambar'da olduğu için gitmek istemedim. Dediğim gibi evime yakın olması önemli benim için.

Sağlık ocağındam arayıp çağırdılar mı canım sen mi gideceksin direk?
Canim ben arayip haber vermistim pazartesi gel tahlileri yapalim diye cagirdilar persembe gunu doktorda cuma kalp atislarini duyunca doktor saglikocaginda yaptir tahlileri orda yapilmayanlarida burda yapariz dedi yoksa niyetim yoktu saglikocagina gitmeye korkuyorum virusten dolayi

Canim ben arayip haber vermistim pazartesi gel tahlileri yapalim diye cagirdilar persembe gunu doktorda cuma kalp atislarini duyunca doktor saglikocaginda yaptir tahlileri orda yapilmayanlarida burda yapariz dedi yoksa niyetim yoktu saglikocagina gitmeye korkuyorum virusten dolayi

Ben kimseyi aramadım. Sağlık ocağının lafı bile geçmedi hatta.
Sorma çok korkuyoruz, bu salı doktora gideyim diyordum. Eşim gitmesek mi dedi.
Korkudan kıpırdayamıyoruz ki of. ☹️

Ben kimseyi aramadım. Sağlık ocağının lafı bile geçmedi hatta.
Sorma çok korkuyoruz, bu salı doktora gideyim diyordum. Eşim gitmesek mi dedi.
Korkudan kıpırdayamıyoruz ki of. ☹
Istanbul canim ayni korkulari bende yasiyorum ama tahlileri mecbur yaptiricam yoksa bende endiseliyi aslinda eve yakin ama saglikocaginin kosullarina guvenemiyorum yoksa kendi doktoruma giderken icim cok rahat hic virus aklima bile gelmiyor kolanin muayene ucreti nekadar canim

Istanbul canim ayni korkulari bende yasiyorum ama tahlileri mecbur yaptiricam yoksa bende endiseliyi aslinda eve yakin ama saglikocaginin kosullarina guvenemiyorum yoksa kendi doktoruma giderken icim cok rahat hic virus aklima bile gelmiyor kolanin muayene ucreti nekadar canim

Hiç bilmiyorum canım ödemeyi eşim yaptı ben kanamadan sonra gittiğim için kafam leyla gibiydi. Hiç hatırlamıyorum kaç para aldıklarını.

Back