Sen 35sin ya eşin?
Esim 42 kasimda 43 olucakSen 35sin ya eşin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 35sin ya eşin?
Esim 42 kasimda 43 olucakSen 35sin ya eşin?
Hamileligin bası olmasa belki tutulur fakat en zor dönemlerındeyız anıden mide bulantısı olablir orucu riske atmaya gerek yok diye dusundum bu sene bende tutamıycam ben esime zor yemek hazırladım dün hiç bu kadar kötü olmamıstımTünaydın güzel anneler
Mis gibi bir bahar havası var, dışarı cikamasak da inşaallah güzel günler yakın... Bahar ve yaz aylarında hamile olmak ne güzel, yakında çeşit çeşit meyveler cikacak. Hava güneşli olacak, bol bol d vitamini alacağız ☀
Ramazan'ın 2 gunu oruc tutmayı denedim ancak dün son saatler gerçekten hiç iyi geçmedi. Sahurda da pek yiyemedim zaten midem almadı. Vicdanen rahatım diyorum denedim ve gerçekten tutamayacagimi anladım.
Judy_K hanımlar nedir bu taze kan anlamayadım banada acıklar mısınızHa gayret bulucaz bu teknigibirazdaha zorliyim bakalim belki erkek olur🕯
5+2de kese gördüm. Kalp atışı icin bekliyorum canımAnladim canim benim yarin kontrolum var 5+1 oluyorum degerin kacta gorunmustu hatirliyomusun
Ne güzel dilekler bunlar gözlerim doldu inanın. Kuş koysunlar yolunuza. Sağlıcakla gelsin evladınız. Dualarınızda bana da yer verirseniz şu mübarek günlerde çok sevinirim. Güzel yürekli insan...Canımcım hiç belirti falan arama. Boşver. Ben o kadar kendimi transfere kaptırdıydım ki artık adetim gelse de gitsem diyordum. 5gün geçince midemde şiddetli ağrı oldu ayakta duramıyordum resmen yumruk yemiştim sanki mideme. Hiç olmazdı böyle. O zaman eşim dedi adetin de geçti hamile olabilirmisin diye ihmal vermedim ertesi gün test aldı sabah idrarıyla yapınca çıktı hemen. Bel ağrısıydı göğüs ağrısıydı kasık ağrısıydı bunların hiçbirini yaşamadım ben. 2gün de bekle adet olmazsan test yap inşallah aramıza katılırsın bir mucizeyi de sen yaşarsın canım
Neyseki merak konusunda yalniz degilmisimJudy_K hanımlar nedir bu taze kan anlamayadım banada acıklar mısınız
evet canım bende lansınoh ve gogus kalkanı almıstım ,gogus kalkanını lagusalık aklıyla goguslerim yara olduktan sonra kullanmıstım ama ıse yaramıstıBu arada nisan annelerini okuyorumda gogus ucu yara olanlar varmis benimde cok kotu yara olmustu kaniyordu agliyordum emzirirken gumus gogus koruyucu kullananlar varmis hemen iyilestiriyomus netten baktim 140 tan basliyor fiyati buraya yaziyorum aklimizda bulunsun daha erken ama belki isimize yarar
Cinsiyetleri meraklanip bilmedigimiz bir ise kalkistik teknigi ogrenmeye calisiyoruz deneme yanilmayla bakicaz bakalim dogru cikacakmiJudy_K hanımlar nedir bu taze kan anlamayadım banada acıklar mısınız
İkinizin de kanı değişmiş. Benim devreler yandı bi ağzını aramaya çalışıcam benim kpin bakalım nasıl hesaplıyormuşEsim 42 kasimda 43 olucak
Benimki de yasaklamamıştı. Ta ki kanaamam olana kadar. Progestan verince iliski yasamayin dedi. Benim de öncesinde kaybim var ya ondan olabilirMerhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı
hadi bakalım :) birde Ramzi teorisi varmıs karından bakıldıgında ultrosan kagıdında bebek soldan gırmısse erkek ,sagdan girmiş gozunuyorsa kız ama ben okadar ınceledım sagdan soldan gırmeyı anlamadım (kese ıcınde kı sag sol durumu onuda bılmıyorum benım mınıgm dık duruyordu sagdan soldan degıl dim direkCinsiyetleri meraklanip bilmedigimiz bir ise kalkistik teknigi ogrenmeye calisiyoruz deneme yanilmayla bakicaz bakalim dogru cikacakmi
Canım benim kayınpederim bişekilde taze kan eski kanla cinsiyet hesaplıyor ve doğru çıkıyor hep. Onun tekniğini bulmaya çalışıyoruz. Eşimin kanı taze ama benimki gelecek ay tazeleniyor o yüzden oğlunuz olacak dedi bize. Ne kadar doğru orasını inşallah öğrenicez ultrasondaJudy_K hanımlar nedir bu taze kan anlamayadım banada acıklar mısınız
Kizlar keseyi ve kalp atisini kacinca haftada görmustunuz ?
Vallahi benimde devreler yandi erkegin ki 4 yilda birse esimin 2021 de yenilenmesi lazim yani onunku eski oluyor benimkini hesaplarken devreler yandiİkinizin de kanı değişmiş. Benim devreler yandı bi ağzını aramaya çalışıcam benim kpin bakalım nasıl hesaplıyormuş
aa ne guzell bizede bir yorum yapsaydı keske :)) sen ogren canm bütün topıkler toplanır burda valla ünlü olursunCanım benim kayınpederim bişekilde taze kan eski kanla cinsiyet hesaplıyor ve doğru çıkıyor hep. Onun tekniğini bulmaya çalışıyoruz. Eşimin kanı taze ama benimki gelecek ay tazeleniyor o yüzden oğlunuz olacak dedi bize. Ne kadar doğru orasını inşallah öğrenicez ultrasonda ❤
Hep dua ediyorum canım kalbi bebek hasretiyle yanıp tutuşan kadınlar için. Rabbim inşallah anneliği anne olmayı hakeden herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin. İçimden bir ses aramıza katılacaksın diyor canım. İnşallah bekliyoruz seni ve meleğiniNe güzel dilekler bunlar gözlerim doldu inanın. Kuş koysunlar yolunuza. Sağlıcakla gelsin evladınız. Dualarınızda bana da yer verirseniz şu mübarek günlerde çok sevinirim. Güzel yürekli insan...
Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladı ile veya evlatsızlığı ile imtihan etmesinHep dua ediyorum canım kalbi bebek hasretiyle yanıp tutuşan kadınlar için. Rabbim inşallah anneliği anne olmayı hakeden herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin. İçimden bir ses aramıza katılacaksın diyor canım. İnşallah bekliyoruz seni ve meleğini❤
Hoşgeldinnn sağlıkla kucağına al canım. Öğrendin mi cinsiyeti?Selam anne adayları
Ben ekim annesi yazdıklarınızı görünce ilk günlere gittim. O ilk kese, kalp atışı heyecanları ne güzel :)
Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.