• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tünaydın güzel anneler :KK25:
Mis gibi bir bahar havası var, dışarı cikamasak da inşaallah güzel günler yakın... Bahar ve yaz aylarında hamile olmak ne güzel, yakında çeşit çeşit meyveler cikacak. Hava güneşli olacak, bol bol d vitamini alacağız ☀️
Ramazan'ın 2 gunu oruc tutmayı denedim ancak dün son saatler gerçekten hiç iyi geçmedi. Sahurda da pek yiyemedim zaten midem almadı. Vicdanen rahatım diyorum denedim ve gerçekten tutamayacagimi anladım.

Ben 10.gün kanda negatif görünce ilaçları bıraktım 12.gün adet oldum. Normalde 28 güne bir adet olurum. Normal şartlarda olsam şuan adetin 4.günü olmalı daha olmadım kasık batması dışında hiçbir belirtim yok gögüs ağrım yok hassasiyet yok adet olurken belim ağrır bel ağrım var adet olurum büyük ihtimalle bir kaç güne
Canımcım hiç belirti falan arama. Boşver. Ben o kadar kendimi transfere kaptırdıydım ki artık adetim gelse de gitsem diyordum. 5gün geçince midemde şiddetli ağrı oldu ayakta duramıyordum resmen yumruk yemiştim sanki mideme. Hiç olmazdı böyle. O zaman eşim dedi adetin de geçti hamile olabilirmisin diye ihmal vermedim ertesi gün test aldı sabah idrarıyla yapınca çıktı hemen. Bel ağrısıydı göğüs ağrısıydı kasık ağrısıydı bunların hiçbirini yaşamadım ben. 2gün de bekle adet olmazsan test yap inşallah aramıza katılırsın bir mucizeyi de sen yaşarsın canım 🤲

Kiz o kim oyle diyen merak ettim nereyi aradinda oyle dediler ne oluyor biri bisi soyleyip benide aydinlatsin🤪🤪
Biyeri aramadım kız. Kayınpederim hesaplayabiliyor. Biz söylemeden hesapladı eşime tebrik ederim oğlun olacak dedi. Ama nasıl hesaplıyor bilmiyorum. Duyduğuma göre kaç yıldasa bir insanın kanı değişiyor taze kan oluyor. Eşimin doğum günü marttaydı onun kanı tazeymiş. Benim mayısta. Taze kan değil. O yüzden erkek dedi. Böyle bişeydi sanırım. :KK28:

Biyeri aramadım kız. Kayınpederim hesaplayabiliyor. Biz söylemeden hesapladı eşime tebrik ederim oğlun olacak dedi. Ama nasıl hesaplıyor bilmiyorum. Duyduğuma göre kaç yıldasa bir insanın kanı değişiyor taze kan oluyor. Eşimin doğum günü marttaydı onun kanı tazeymiş. Benim mayısta. Taze kan değil. O yüzden erkek dedi. Böyle bişeydi sanırım. :KK28:
Desek bizide hesaplasa canim 🤣🤣

Dogumu bedavaya getirecekmis eniste uyanikmis🤣🤣🤣
Tek aksiyon planı bu olsa ben de öyle düşünürdüm kesin 🤣🤣
Hesaba göre benim kan taze eşiminki değil bakalım ne olacak 😀

Şuan iyiyim gece eşime çok sinirledim daha doğrusu hamilelikten galiba çok taktım galiba ondan fırladı tansiyon:KK43: yoksa benimde hep düşüktür.bugün takip edicem yükselirse dr.la konuşurum 🙏🏻
Ben de normalde sakin biriyim ama bu aralar çatacak yer arıyorum. Hormonlardan canım. Sakin zamanda ona da anlat benim hormonlarım tavan, sen bu aralar alttan al diye. İnşallah tekrarlanmaz canım. Çok dikkat et kendine. 😘

Normalde günü gününe olurum canım ama gebelik belirtisi yok o yüzden iki hafta beklerim
Çok bekleme yinede canım. Belirti olmaya biliyor ben hiç belirti yaşamadım. 2hafta çok geç. Benim doktorum da çok dikkatli sağolsun, sen tüp bebek denedin tutmadı bi kaybın da var o yüzden kontrolde tutmak lazım seni dedi. 2gün arayla test yap koyulaşma varsa hemen gel dedi bakalım bebek rahimde mi yoksa tüplerde mi. Çok şükür düğmemi rahimde gördük ondan sonra ilaç takviyesi başladı. Ben fazla bekleme derim. Yinede sen bilirsin tabi. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım 🤗

Tünaydın güzel anneler :KK25:
Mis gibi bir bahar havası var, dışarı cikamasak da inşaallah güzel günler yakın... Bahar ve yaz aylarında hamile olmak ne güzel, yakında çeşit çeşit meyveler cikacak. Hava güneşli olacak, bol bol d vitamini alacağız ☀
Ramazan'ın 2 gunu oruc tutmayı denedim ancak dün son saatler gerçekten hiç iyi geçmedi. Sahurda da pek yiyemedim zaten midem almadı. Vicdanen rahatım diyorum denedim ve gerçekten tutamayacagimi anladım.
Allah kabul etsin tuttuklarını canım. Ben denemedim bile tutamayacağımı biliyorum çünki 2saat aralıkla acıkıyorum hemde günlerdiir bişey yememiş gibi elim ayağım titriyor. Yığılır kalırdım herhalde biyere :ruh:
Pozitif mesajın için de teşekkürler 😍 evet en sevdiğim aylar bunlar. Baharı ve yazı çok seviyorum hamileliğimizin denk gelmesi süper oldu. daha neşe dolu oluyor insan :KK6: meyveleri de tabi sabırsızlıkla bekliyorum :KK45:

Tek aksiyon planı bu olsa ben de öyle düşünürdüm kesin 🤣🤣

Hesaba göre benim kan taze eşiminki değil bakalım ne olacak 😀
Ama kaç yılda bir kan değişiyor orasını kaçırdığım için bilemiyorum 😂

Çok bekleme yinede canım. Belirti olmaya biliyor ben hiç belirti yaşamadım. 2hafta çok geç. Benim doktorum da çok dikkatli sağolsun, sen tüp bebek denedin tutmadı bi kaybın da var o yüzden kontrolde tutmak lazım seni dedi. 2gün arayla test yap koyulaşma varsa hemen gel dedi bakalım bebek rahimde mi yoksa tüplerde mi. Çok şükür düğmemi rahimde gördük ondan sonra ilaç takviyesi başladı. Ben fazla bekleme derim. Yinede sen bilirsin tabi. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım 🤗
Teşekkür ederim canım yorumlar için senin hiç belirti olmadı mı canım belirti olmayınca yoktur diyorum ben

Acaba dogruluk payi nekadar daha once boyle soylediklerinde hep dogrumu cikmis bunuda bilmek lazim bu teknigin bir ismi vardir arastiricam merak ettim

Bu mevzuyu ilk defa duyuyorum kac yilda bir yenileniyo bilesek hesaplardir ben olsam meraktan sorardim cnm🤭🤭
Bana söylemedi ki oğluna söylemiş. O da aklında kaldığı kadarıyla bana anlattı. Biraz mesafeliyiz de o_O

Back