• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
hadi bakalım :) birde Ramzi teorisi varmıs karından bakıldıgında ultrosan kagıdında bebek soldan gırmısse erkek ,sagdan girmiş gozunuyorsa kız ama ben okadar ınceledım sagdan soldan gırmeyı anlamadım (kese ıcınde kı sag sol durumu onuda bılmıyorum benım mınıgm dık duruyordu sagdan soldan degıl dim direk :halay:
Benimki sağdandı canım ultrason kağıdına göre

Vallahi benimde devreler yandi erkegin ki 4 yilda birse esimin 2021 de yenilenmesi lazim yani onunku eski oluyor benimkini hesaplarken devreler yandi

😂😂😂 Öğrencem canım bugün iftarda bi ağzını ararım bakalım :KK8:

aa ne guzell bizede bir yorum yapsaydı keske :)) sen ogren canm bütün topıkler toplanır burda valla ünlü olursun :KK70:

Evet yapcam koydum kafaya 😂 inşallah öğrenip gelcem akşam 😂

Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladı ile veya evlatsızlığı ile imtihan etmesin

Amin canım. Senin transferden bir ay mı yoksa iki ay mı geçti?

Taze kan ne demek ya ben hiç anlamıyorum bu söylediklerinizi:)
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem 😍

Evet 2 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim :KK200:
Cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi idrak ettim hamileliği zaten nedne bilmiyorıum :)
Hoş buldum bu arada. Nasıl geçiyor günlerin ?
hayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza peki sizin bebegınız ultrason da kesenın sagında mı solunda mı bızde ogrenene kadar her yolu arastırcagız galiba :) :)

Evet 2 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim :KK200:
Cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi idrak ettim hamileliği zaten nedne bilmiyorıum :)
Hoş buldum bu arada. Nasıl geçiyor günlerin ?
Yaaa 😍 sağlıkla gelsin prenses ❤️
Bende hep kızıyorum kendime niye hamile gibi hissetmiyorum diye. Belki cinsiyeti öğrenince ve artık iyice büyüyünce hissederim minnoşumu. Biz daha 7 haftalığız. Çok şükür kalp atışını duyduk. ❤️ Kan pıhtılaşma sorunum var doktorum ilaç iğne falan yazdı. 12.haftaya kadar full dikkat dedi. Dinlenerek geçiyor günlerim. Çok şükür fazla ağrım mide bulanmam olmuyor. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği. Sen nasıl atlattın canım ilk haftaları?

Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem 😍
Ben canım 14 martta transfer oldum. 23 martta kan verdim negatif çıktı az da olsa bir değer çıkmayınca ilaçları kestim 3 gün sonra adet oldum 26 martta normalde 28 güne bir adet olurum takvime göre bugün adetin 4.günü olmalı şimdilik gelen giden yok

Yaaa 😍 sağlıkla gelsin prenses ❤
Bende hep kızıyorum kendime niye hamile gibi hissetmiyorum diye. Belki cinsiyeti öğrenince ve artık iyice büyüyünce hissederim minnoşumu. Biz daha 7 haftalığız. Çok şükür kalp atışını duyduk. ❤ Kan pıhtılaşma sorunum var doktorum ilaç iğne falan yazdı. 12.haftaya kadar full dikkat dedi. Dinlenerek geçiyor günlerim. Çok şükür fazla ağrım mide bulanmam olmuyor. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği. Sen nasıl atlattın canım ilk haftaları?
Benim ilk tedaviden kızım var 2 yaşında bu ikinci tedavimdi hamileliğimi normal insandan daha normal geçirdim sıfır bulantı sıfır halsizlik her şey normaldi sanki hamile değilmişim gibi şükür sağlıklı bir doğum yaptım 2 yaşında kızım var

Aklimda deli sorular olustu suan ya ikiside taze kan degilse amannn uff corbaya dondu kafam

Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺

Benimki direk yasakladı biz hiç sormadan. Lekelenmeyle gittim ya ondan.

Herkese merhabaa. Dün gece acayip bir kasık ağrısı yaşadım. Sabah uyandığımda geçmişti. Dün biraz yoruldum, ondan oldu sanırım. 💜

Ama kaç yılda bir kan değişiyor orasını kaçırdığım için bilemiyorum 😂
Ben Doğum gününe göre hesaplıyor sanmıştım senin mesajından ama 4 yıla çıkmış 😀 ikimiz de pisik biz 🤭insan merak ediyo tabi ama hepsi de sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🥰

Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺

Benim ki de yasaklamadi ama korunmayi önerdi ama ben biraz cekiniyorum kalp atisini duyana kadar icim rahat etmez gibi

Son düzenleme:
Kızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu

Sen 2nizi de 4 diye hesapla. Yeni hatırladım 4yılda bir demişti sanırım. Ama kızlarda 3yılda bir değişirse ben şu an 27yim gelecek ay 28 olcak yani benimki de taze. 4yılı baz alacak olursak doğru. Eşim 28 oldu taze kan, ben 27yim gelecek ay 28 olcak taze değil. O yüzden sen de 4hesapla ikinizi de
Şimdi ben hamile kaldıgım ay 27ydim suan 28im.Eşimde şuan 27 2-3 ay sonra 28 olacak. Kafam karıştı ikimizde kirli kan sanırım ne oluyor yani:D:D

Kızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu
Benim kirmiziya yakindi canim korkma ama ihmal etme git 6 haftaya kadar yumurta progestoronn hormonun salhiliyormus 7 haftada plesanta bu hormonu devir alip lendi salgiliyormus bu donemdede ara ara lekelenme ve kanama oluyormus bende korkarak gittim ertesi gun sorun yok dedi progestan verdi 100 mg gunde uc tane agiz yoluyla ertesi gun bakti kanama alani var ama kesede sorun yok her ihtimale karsi kullan yinede dedi cuma gittigimde kalp atisini duydum hala ara ara lekelenmem var dedim kac gunluk ilacin var dedi 4 gunluk dedim onuda bitirince birak ilaci dedi korkulacak bisey olsa devam ettirirdi ama bugun benimde vardi lekelenmem ama artik endiselenmiyorum

Back