- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 37
Taze kan ne demek ya ben hiç anlamıyorum bu söylediklerinizi:)2 taze kanla kız olduğunu biliyorum mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze kan ne demek ya ben hiç anlamıyorum bu söylediklerinizi:)2 taze kanla kız olduğunu biliyorum mesela
Benimki sağdandı canım ultrason kağıdına görehadi bakalım :) birde Ramzi teorisi varmıs karından bakıldıgında ultrosan kagıdında bebek soldan gırmısse erkek ,sagdan girmiş gozunuyorsa kız ama ben okadar ınceledım sagdan soldan gırmeyı anlamadım (kese ıcınde kı sag sol durumu onuda bılmıyorum benım mınıgm dık duruyordu sagdan soldan degıl dim direk
Evet 2 hafta önce bir kızım olacağını öğrendimHoşgeldinnn sağlıkla kucağına al canım. Öğrendin mi cinsiyeti? ❤
Vallahi benimde devreler yandi erkegin ki 4 yilda birse esimin 2021 de yenilenmesi lazim yani onunku eski oluyor benimkini hesaplarken devreler yandi
aa ne guzell bizede bir yorum yapsaydı keske :)) sen ogren canm bütün topıkler toplanır burda valla ünlü olursun
Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladı ile veya evlatsızlığı ile imtihan etmesin
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicemTaze kan ne demek ya ben hiç anlamıyorum bu söylediklerinizi:)
hayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza peki sizin bebegınız ultrason da kesenın sagında mı solunda mı bızde ogrenene kadar her yolu arastırcagız galiba :) :)Evet 2 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim
Cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi idrak ettim hamileliği zaten nedne bilmiyorıum :)
Hoş buldum bu arada. Nasıl geçiyor günlerin ?
Yaaa sağlıkla gelsin prensesEvet 2 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim
Cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi idrak ettim hamileliği zaten nedne bilmiyorıum :)
Hoş buldum bu arada. Nasıl geçiyor günlerin ?
Kagida bakip mi sag sol taraf oluyor buda bi muamma eger kagida bakiyorsa benim sol taraf gozukuyor ama bebek sag tarafimda kafam iyice karisti biri beni kurtarsinnnBenimki sağdandı canım ultrason kağıdına göre
Ben canım 14 martta transfer oldum. 23 martta kan verdim negatif çıktı az da olsa bir değer çıkmayınca ilaçları kestim 3 gün sonra adet oldum 26 martta normalde 28 güne bir adet olurum takvime göre bugün adetin 4.günü olmalı şimdilik gelen giden yokÖğrencem canım bugün iftarda bi ağzını ararım bakalım
Evet yapcam koydum kafaya inşallah öğrenip gelcem akşam
Amin canım. Senin transferden bir ay mı yoksa iki ay mı geçti?
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem
Benim ilk tedaviden kızım var 2 yaşında bu ikinci tedavimdi hamileliğimi normal insandan daha normal geçirdim sıfır bulantı sıfır halsizlik her şey normaldi sanki hamile değilmişim gibi şükür sağlıklı bir doğum yaptım 2 yaşında kızım varYaaa sağlıkla gelsin prenses ❤
Bende hep kızıyorum kendime niye hamile gibi hissetmiyorum diye. Belki cinsiyeti öğrenince ve artık iyice büyüyünce hissederim minnoşumu. Biz daha 7 haftalığız. Çok şükür kalp atışını duyduk. ❤ Kan pıhtılaşma sorunum var doktorum ilaç iğne falan yazdı. 12.haftaya kadar full dikkat dedi. Dinlenerek geçiyor günlerim. Çok şükür fazla ağrım mide bulanmam olmuyor. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği. Sen nasıl atlattın canım ilk haftaları?
Bebek cinsiyet tahmini için 16 anneanne yöntemi kızlaaaarre burayı okuyun herhangi birini deneyen varmı?
Aklimda deli sorular olustu suan ya ikiside taze kan degilse amannn uff corbaya dondu kafamÖğrencem canım bugün iftarda bi ağzını ararım bakalım
Evet yapcam koydum kafaya inşallah öğrenip gelcem akşam
Amin canım. Senin transferden bir ay mı yoksa iki ay mı geçti?
Kan 4yılda bir değişiyormuş. Eğer kocanın kanı tazeyse seninki değilse erkek evladın olucak. İkisi de tazeyse kız olucak demektir. Daha net inşallah akşam öğrenicem
Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺
Ben Doğum gününe göre hesaplıyor sanmıştım senin mesajından ama 4 yıla çıkmış ikimiz de pisik biz insan merak ediyo tabi ama hepsi de sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilAma kaç yılda bir kan değişiyor orasını kaçırdığım için bilemiyorum
Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺
Şimdi ben hamile kaldıgım ay 27ydim suan 28im.Eşimde şuan 27 2-3 ay sonra 28 olacak. Kafam karıştı ikimizde kirli kan sanırım ne oluyor yaniSen 2nizi de 4 diye hesapla. Yeni hatırladım 4yılda bir demişti sanırım. Ama kızlarda 3yılda bir değişirse ben şu an 27yim gelecek ay 28 olcak yani benimki de taze. 4yılı baz alacak olursak doğru. Eşim 28 oldu taze kan, ben 27yim gelecek ay 28 olcak taze değil. O yüzden sen de 4hesapla ikinizi de
Bu haftalarda normal diye biliyorum progesteron fitil varsa vajinal Alabilirsiniz keser hemenKızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu
Benim kirmiziya yakindi canim korkma ama ihmal etme git 6 haftaya kadar yumurta progestoronn hormonun salhiliyormus 7 haftada plesanta bu hormonu devir alip lendi salgiliyormus bu donemdede ara ara lekelenme ve kanama oluyormus bende korkarak gittim ertesi gun sorun yok dedi progestan verdi 100 mg gunde uc tane agiz yoluyla ertesi gun bakti kanama alani var ama kesede sorun yok her ihtimale karsi kullan yinede dedi cuma gittigimde kalp atisini duydum hala ara ara lekelenmem var dedim kac gunluk ilacin var dedi 4 gunluk dedim onuda bitirince birak ilaci dedi korkulacak bisey olsa devam ettirirdi ama bugun benimde vardi lekelenmem ama artik endiselenmiyorumKızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu