• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah kabul etsin tuttuklarını canım. Ben denemedim bile tutamayacağımı biliyorum çünki 2saat aralıkla acıkıyorum hemde günlerdiir bişey yememiş gibi elim ayağım titriyor. Yığılır kalırdım herhalde biyere :ruh:
Pozitif mesajın için de teşekkürler 😍 evet en sevdiğim aylar bunlar. Baharı ve yazı çok seviyorum hamileliğimizin denk gelmesi süper oldu. daha neşe dolu oluyor insan :KK6: meyveleri de tabi sabırsızlıkla bekliyorum :KK45:
Evet canım gerçekten hamileyken açlik durumu farklı oluyormuş onu anladim. Sagolasin, Allah razı olsun 🤗

İnşallah canım dert etme. Karından görmezse vajinal baksın. Bende vajinal göründü adetimi 10 gün geçtiğinde
9.gunu oluyo ama iste ara kanama yasadim ben o yuzden dis gebelik filan dusunuldu degerimdeki artista tatmin etmediginden bilmiyorum hayirlisi olsun hepimiz adina insallah olumlu sonuclarla donerim igne yapildiktan sonra lekelenme yasamadim tutundu sanirim

Evet canım gerçekten hamileyken açlik durumu farklı oluyormuş onu anladim. Sagolasin, Allah razı olsun 🤗
Cümlemizden canım ❤️
Gece yatağımdan kalktım gözlerim kapalı oturmuş yemek yiyorum. Kocam geldi napıyorsun diye. Seninki bana yemek yediriyor dedim. :p

Ozaman dogruluk payi var yapan birini bulmam lazim 🤣🤣
İnstoşta bir sayfa vardı cinsiyet hesaplama. Hep okuyordum yorumlarını hep doğru hesaplıyorlar. Sanırım kp tekniğiyle o da 😂 ama bildiğim kadarıyla parayla yapıyorlar bu işi

9.gunu oluyo ama iste ara kanama yasadim ben o yuzden dis gebelik filan dusunuldu degerimdeki artista tatmin etmediginden bilmiyorum hayirlisi olsun hepimiz adina insallah olumlu sonuclarla donerim igne yapildiktan sonra lekelenme yasamadim tutundu sanirim
İnşallah canım dahada yaşamadıysan tutunmuştur yoksa artardı kanaman. İnşallah sağlıklı gebeliktir güzek haberlerle dönersin

Kizlar evde kahve cekirdeginiz varsa denemek isteyen deneyebilir. Annemler eskiden oyle ogrenirmis ve sonrasinda kime yaptiysa tuttu tabi hasa Allahin isine karisilmaz ama eglenceli oluyo yakin cevremizde tuttu ablamlarda komsularda ultrosuna girmeden annemin yanina gelen cok insan taniyorum. Gereken sadece bir adet kahve cekirdegi. Abdestli olup 3 kulfu bir elham okuyarak teninize degecek yani gogus arasindan gececek sekilde asagi birakmaniz tabi yaparken sutyensiz olup bol bisey giyinmeniz gerekiyo takilmayip asagi dusmesini saglayin ayrik tarafi kiz duz tarafi erkek denir. Benim direk hamile oldugumda aklima geldi ama evimizde yok annemde mutlaka oluyo yapacagim .

Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺️

İnstoşta bir sayfa vardı cinsiyet hesaplama. Hep okuyordum yorumlarını hep doğru hesaplıyorlar. Sanırım kp tekniğiyle o da 😂 ama bildiğim kadarıyla parayla yapıyorlar bu işi
Canim biyerde buldum erkeklerin kani 4 yildabir kadinlarin kani 3 yildabir yenileniyormus dogdugun yildan baslayip hamile kaldigin yila kadar hesapliyomussun ona gore bakiliyormus kimin kani o yil yenilendiyse cinsiyet kani yenilenin ki oluyormus hesapladim kabaca ikimizin kanida yenileniyor demek ki kiz olacak🤣🤣🤣 tabi hayirlisi neyse o olsun kizda olsa kabulum erkekte olsa hayirlisi neyse o olsun saglikli olsunlarda

Merhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı ☺
Hayır benimki yapma dedi. Galiba benimki riskli ondan. 🤷

Kizim kardesi kiz olsun istiyor esim hayirlisi diyor benim ivimden erkek geciyor diyer yapilan testlerin bir kismina baktimda yarisi erkek yarisi kiz yani kafam cok karisti benim🙄🙄

Canim biyerde buldum erkeklerin kani 4 yildabir kadinlarin kani 3 yildabir yenileniyormus dogdugun yildan baslayip hamile kaldigin yila kadar hesapliyomussun ona gore bakiliyormus kimin kani o yil yenilendiyse cinsiyet kani yenilenin ki oluyormus hesapladim kabaca ikimizin kanida yenileniyor demek ki kiz olacak🤣🤣🤣 tabi hayirlisi neyse o olsun kizda olsa kabulum erkekte olsa hayirlisi neyse o olsun saglikli olsunlarda
Sen 2nizi de 4 diye hesapla. Yeni hatırladım 4yılda bir demişti sanırım. Ama kızlarda 3yılda bir değişirse ben şu an 27yim gelecek ay 28 olcak yani benimki de taze. 4yılı baz alacak olursak doğru. Eşim 28 oldu taze kan, ben 27yim gelecek ay 28 olcak taze değil. O yüzden sen de 4hesapla ikinizi de

Sen 35sin ya eşin?

Evet ondan olabilir sanırım progestan kullanımı verdiğinde bile yasaklamadı benimki
Yapın o zaman 😔 ben benimkini geçtim artık bende istek başladı ya :KK8: 2günde 1yaparken 2ay oldu, benimki yine dayanıyor doktor tembihlemiş sakın yapmayın diye. Yoksa duramazdı :oops:

Sen 2nizi de 4 diye hesapla. Yeni hatırladım 4yılda bir demişti sanırım. Ama kızlarda 3yılda bir değişirse ben şu an 27yim gelecek ay 28 olcak yani benimki de taze. 4yılı baz alacak olursak doğru. Eşim 28 oldu taze kan, ben 27yim gelecek ay 28 olcak taze değil. O yüzden sen de 4hesapla ikinizi de
Ha gayret bulucaz bu teknigi🤪🤪birazdaha zorliyim bakalim belki erkek olur🤣🤣🕯

Back