• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doğru söylüyor. Ben yemek yapma, yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında bişey yapmıyorum. Yemeyi de mecbur yapıyorum başka yapacak kimse yok diye. Riskli gebelikmiş benimkisi. Doktorum 12.haftaya kadar maksimum dikkat dedi süpürge bile yapma dedi. Cam silmek nedir silmeyiver bişey olmaz. Bugün hiçbir iş yapmadıydım sabahtan beri vardı ağrı. Sanırım rahim genişliyor ondandır.

O koca karı şeylerini ben de hala yapıyorum. 😂 Tuz değil de üzerlik var bizde. Üzerlik yakıyorum bi yere gittiğimde biri gelince falan göz varsa alıyor hemen yani en azından öyle rahatlıyorum.
Ben kimseyi tahmin edemem. Benimkini kp hesapladı erkek dedi. Onun hesaplamalarının hepsi çıktı tüm torunlarında. Bakalım şimdi de çıkacak mı. Ay sağlıklı olsunlar da hiç merak etmiyorum aslında 🤗
ben eskilere inanirim onlar ne derse dogru drrler yasanmislik tecrube aslinda benim kaynanada tahmini cikiyoda aramak lazim yarin bakalim😂

Sütyensiz bana çok rahat da öyle olunca ağrı oluyor o yüzden mecbur en en büyük sütyenimi giyip dolaşıyorum. 😂 Ama donsuz gezemem ya fitil kullanıyorum sabahtan akşama kadar onun kalıntıları geliyor bide fena kaşıntı yapıyor sinirbozucu şey. Ama doktorum bebeğinin gelişmesi için kullanman lazım karar senin dedi. Mecbur kullanıyorum
üffff allah sifa wersin o kasintiyi cok iyi bilirim tatli tatli kasinir ama canin yanar insallah iyi olursun canim yaaa

Çok şaşkınım sanki kendi mesajımı okuyor gibi oldum. Ocakta transfer oldum 14gün sonra adet oldum. Doktorun 2ay dinlenmeli rahmin dedi. İlk ay adet oldum ikinciyi bekliyordum ki doktoru arıycam 3donmuş embriyom vardı onların transferi için. Hamileymişim meğersem. 🤗😍 Rabbim biliyor işte zamanını. Biz bilemeyiz
Bir umut yazısı daha :) sizde problem neydi acaba gebelik belirtileri nelerdi ne zaman test yaptınız

6w0d yazıyor ama bana doktor 5 haftalik dedi 6 yazan adetime gore olan sanirim o kagitlardaki yazan adetine gore hesaplayan
bu doktorlarda sasirmis gecenlerde gittigimde 7+4tu adete gore tabi ama ultrasonda 7+1 cikti doktorda aynisini soledi kagittada 7+1yaziyo 3 gun geriden geliyo dedi anlayamadim aman bi sekilde sag salim ciksinlarda😂

Çok şaşkınım sanki kendi mesajımı okuyor gibi oldum. Ocakta transfer oldum 14gün sonra adet oldum. Doktorun 2ay dinlenmeli rahmin dedi. İlk ay adet oldum ikinciyi bekliyordum ki doktoru arıycam 3donmuş embriyom vardı onların transferi için. Hamileymişim meğersem. 🤗😍 Rabbim biliyor işte zamanını. Biz bilemeyiz
İlk ay adet iniz gecikti mi peki

Doğru söylüyor. Ben yemek yapma, yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında bişey yapmıyorum. Yemeyi de mecbur yapıyorum başka yapacak kimse yok diye. Riskli gebelikmiş benimkisi. Doktorum 12.haftaya kadar maksimum dikkat dedi süpürge bile yapma dedi. Cam silmek nedir silmeyiver bişey olmaz. Bugün hiçbir iş yapmadıydım sabahtan beri vardı ağrı. Sanırım rahim genişliyor ondandır.

O koca karı şeylerini ben de hala yapıyorum. 😂 Tuz değil de üzerlik var bizde. Üzerlik yakıyorum bi yere gittiğimde biri gelince falan göz varsa alıyor hemen yani en azından öyle rahatlıyorum.
Ben kimseyi tahmin edemem. Benimkini kp hesapladı erkek dedi. Onun hesaplamalarının hepsi çıktı tüm torunlarında. Bakalım şimdi de çıkacak mı. Ay sağlıklı olsunlar da hiç merak etmiyorum aslında 🤗
Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımda ☺️ Ondan mı yoksa geçeceği vardı da ondan mı bilmem geçivermişti ☺️ Yazıyı okuyunca aklıma geldi.
İlk hamileliği ilanlardaki heyecanı, korkuyu anlıyorum. En ufak şeyde panik yapıyorsunuz. Dememle olmayacak biliyorum ama stres de çok iyi bi şey değil. Bu yazılan belirtileri hepimiz yaşıyoruz. Koca bi bebek taşıyacağız, yerinin hazırlanması lazım ☺️ İlk hamileliğimde kalp atışı durmuştu, aldılar. Dr, sağlıksız bebek ya düşer ya da böyle olur demişti. Ne kadar dikkat etsem de olmamıştı. Kızımda ise 40. haftanın bittiği gün Doğum yaptım. Hiç de dikkat etmememe rağmen. Risk varsa elbette gerekli dikkati göstereceğiz ama dr her şeyin yolunda gittiğini söylemişse rahat bi nefes alıp bu günlerin tadını çıkarın ☺️

ben eskilere inanirim onlar ne derse dogru drrler yasanmislik tecrube aslinda benim kaynanada tahmini cikiyoda aramak lazim yarin bakalim😂
Yok canım bu tahmin değil. Bi şekilde hesaplayabiliyor kocamın kanı taze seninki değil dedi böyle bişey söledi anlamadım tabi. 😂 Sen de ara bakalım ne dicek sana 😍

Bir umut yazısı daha :) sizde problem neydi acaba gebelik belirtileri nelerdi ne zaman test yaptınız
Bizde problem yoktu. Sebebi bilinmeyen kısırlık dendi. Evlendiğimden 1sene sonra hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Sonra olmadı hiç. 2 sene geçti. Aralıkta yumurta toplandı ocakta transfer oldu. Transferden sonra adet oldum. Sonraki ay 3gün gecikmeyle adet oldum. Ondan sonrakı ay 1hafta bekledim gelmeyince test yaptım 1nisanda. 3nisanda da keseyi gördük 🤲 inşallah umut oluruz sizlere. Rabbim tüm hasretinde olanlara versin bu güzel duyguyu 🤲

Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımda ☺ Ondan mı yoksa geçeceği vardı da ondan mı bilmem geçivermişti ☺ Yazıyı okuyunca aklıma geldi.
İlk hamileliği ilanlardaki heyecanı, korkuyu anlıyorum. En ufak şeyde panik yapıyorsunuz. Dememle olmayacak biliyorum ama stres de çok iyi bi şey değil. Bu yazılan belirtileri hepimiz yaşıyoruz. Koca bi bebek taşıyacağız, yerinin hazırlanması lazım ☺ İlk hamileliğimde kalp atışı durmuştu, aldılar. Dr, sağlıksız bebek ya düşer ya da böyle olur demişti. Ne kadar dikkat etsem de olmamıştı. Kızımda ise 40. haftanın bittiği gün Doğum yaptım. Hiç de dikkat etmememe rağmen. Risk varsa elbette gerekli dikkati göstereceğiz ama dr her şeyin yolunda gittiğini söylemişse rahat bi nefes alıp bu günlerin tadını çıkarın ☺

Üzerliktendir canım ben çok inanırım 😍 gün içinde 2-3 aksilik üst üste gelince ya da kocamla saçma sapan birşeyin üstünde kavgamız olursa yani bişeyler yolunda gitmiyorsa hemen üzerlik yakarım geçer. Büyüklerimin dediklerine göre Peygamberimizin kızı Hz.Fatıma evlatları için ekmiş bu otu. Bilmiyorum belki de tam anlamıyla inandığım için geçiyor 😍🤗
Diğer konuya gelecek olursak benim de bir kaybım var ve doktorum kan pıhtılaşma sorunun ciddi anlamda var dedi. Muhtemelen ilki de o sorundan gelişimini durdurmuş gereken ilaçları almadığın için dedi. Şu anki doktorum başka, ilaçlar yazdı bunun için. Kullanıyorum bende. Ama maksimum dikkat et dedi 12.haftaya kadar.. hasta değilsin hep yatma ama kalk gez yarım saat sonra gel yat, yemek pişiriyorsun hafif şeyler pişir çabucak bitir gel yat. O yüzden doktorumun dediklerini yapıyorum ben de. Rabbim korusun hepimizin meleklerini 🤲

Judy_K Judy_K gece de benim başladı sol kasık ağrım:( ama bacağıma vurdu öyle bir ağrı.sonra kafamda bir ağrı hissettim tansiyonumu ölçtüm 13/8 çıktı yükselmiş normalde 10/11 büyük 6/7 küçük olur.inşlh bu ani tansiyon yükselmesi bebeğime zarar vermemiştir:( 1 saat içinde geçti şuanda iyiyim ama gece çok tedirgin oldum

Günaydın Kızlar Çin takvimine göre iki farklı sitede birinde erkek diyor, birinde kız en önemli şey tabiki sağlığı allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize çok amin🙏🏻 içime doğan ilk günden beri erkek hayırlısı inşallah kızın ayrı güzelliği var, erkeğin ayrı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımda ☺ Ondan mı yoksa geçeceği vardı da ondan mı bilmem geçivermişti ☺ Yazıyı okuyunca aklıma geldi.
İlk hamileliği ilanlardaki heyecanı, korkuyu anlıyorum. En ufak şeyde panik yapıyorsunuz. Dememle olmayacak biliyorum ama stres de çok iyi bi şey değil. Bu yazılan belirtileri hepimiz yaşıyoruz. Koca bi bebek taşıyacağız, yerinin hazırlanması lazım ☺ İlk hamileliğimde kalp atışı durmuştu, aldılar. Dr, sağlıksız bebek ya düşer ya da böyle olur demişti. Ne kadar dikkat etsem de olmamıştı. Kızımda ise 40. haftanın bittiği gün Doğum yaptım. Hiç de dikkat etmememe rağmen. Risk varsa elbette gerekli dikkati göstereceğiz ama dr her şeyin yolunda gittiğini söylemişse rahat bi nefes alıp bu günlerin tadını çıkarın ☺
İlk kaybın için cok geçmiş olsun.Merak ettiğim birşey var kalp durması birden mi oluyor doktor öncesinde mi dedi saglıksız gebelik diye onu merak ediyorum? O kısmı anlayamadım önce mi dedi yoksa düşükten sonra mı dedi?

İlk kaybın için cok geçmiş olsun.Merak ettiğim birşey var kalp durması birden mi oluyor doktor öncesinde mi dedi saglıksız gebelik diye onu merak ediyorum? O kısmı anlayamadım önce mi dedi yoksa düşükten sonra mı dedi?
İlk gittiğimde sadece kese görünmüştü. Kalp atışları için 8. Haftaya randevu vermişti. Gittim. Kalp atışı yoktu. Bebeğin büyüklüğünden yola çıkarak yakın zamanda durmuş olduğunu söylemişti dr. Kürtaj oldum, patolojiye de gönderdiler. Açıklamayı o zaman yaptı. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Bizlere de hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi.

Back