canım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir benceGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim bugün çok garip bir şekilde kasık ağrım var. Hiç olmuyordu uzun zamandır. Doktorumun kasık ağrın olursa kullan dediği fitili kullandım yatıyorum. Ama kasık ağrısı gibi değil de vajinanın üst kemiği var ya sanki o kısımlar ağrıyor çok garip. Sizlerde yaşayan var mı?
7+3 bol mide bulantisiyla merhaba7+5ten bol bol koku hassasiyetiyle herkese selamlar.
Bir sayfada yaptım erkek çıkıyo başka birinde kızSelam canim ben googlede aradim. Ilk once kendi yasini hesapliyorsun cin takvimine gore sonra da gebe kaldigin aya bakiyorsun.
Bazi sayfalarda otomatik hesaplama yapiyor sen kendi dogum tarihini veriyorsun bide gebe kaldigin ayi. O sonra diyor kiz mi erkek mi diye
Hissettiğin için bilinçaltı olarak rüya görmüşsün canım aklında hep erkek bebeğim olucak gibi bişey olmuş. Belki hiçbirşey hissetmesen gördüğün çıkacakBen hep erkek hissettim canm ilkinde erkekte gördüm rüyamda oğlum oldu ikinci de hep kesin erkek olur diyordum ama hamile kalınca o his çok kalmadi hayırlısı kızda olursa supriz olurcinsiyeti bekliyorum heyecanla alışveriş yapicam minigime
Bende ayniyim esim evde olunca kivraniyorum ama o yokken icimdeki butun kotulukleri saliyorumbugun calisiyorum kizlar ama asiri gaz problemim war sanirsin senfoni orkestrasi war arkamda bide tutmak zorundayim icimdeki sis bulutunu dusunun milletin olmadigi yerlere kaciyorum
Benim de bu şekilde ama bana başlatmıyor:/ Bu akıntı ve lekelenmelerden sonra gittiğimde kalp atışını duydum gerçi ama hamilelikte normal bunlar olur diyor.koyu sarı ve bazen de o akıntının içinde kahveengilikler oluyor. ama sık sık değil, sadece sürekli yani bir türlü tamamen bitmiyor. 1-2 gün hiçbir şey yok, sonra bakıyorum yüne var. ağrım da pek yok
Demekki doğru değilmiş o tespit de çürüdühmmmm ben ilk bebegimde erkek cocuk gormustum acik we net olarak erkek ewladin olucak denmisti saglikli bi oglum oldu cok sukur aradan 6 yil sonra bu yawrum oldu bundada erkek cocugu gordum daha hamile oldugumu bilmiyoken bakalim once sagliklisi tabi de erkek cocuk sewgisu cok baska ya kizi hic bilmiyorum hep erkek diye doguyo icime
Bizde 4 ünde bitiyor karantin. Awmler açılır mı bilmem.ayin 8 inde awmler acilcakmis
Bilmem ki sorun oymuş galiba uyudum uyandım geçti çok şükür rahatladım ya.Bende sikan birsey varsa cikariyorum rahatlıyorum
Amin canımÇok şükür hepimiz iyi olalım kimseye birşey olmasın
Benim de geçti sabah iç çamaşırımı değiştirdimdi. O sıkmış sanırım bilmiyorum. Çıkardım bide doktorun söylediği fitili kullandım uyudum. Bişeyim kalmadı çok şükür. Ama çok korktuydum ya ağrı vajina kemiiğime vuruyordu resmencanım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir bence
Ben de eşime diyorum şimdi yanında yapamıyorum o yüzden 2dakkada bir tuvaletteyim. 9.ayımda sık sık tuvalete gidemem salarım herhalde şimdiden kusura bakmaBende ayniyim esim evde olunca kivraniyorum ama o yokken icimdeki butun kotulukleri saliyorum
Tebrik ederim sizin mesajları tesadüfen gördüm ben de mart ayında negatif tüp bebek denemesi oldu. Negatif sonrası 3 gün sonra adet oldum. Nisan ayı adetim 3 gün geçti. Ama tüp sonrası böyle düzensizlikleri oluyormuş sizin nasıldı. Ayrıca bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor adet olacak gibi akıntım çok yok. Gögüslerim hiç ağrımıyor. Sanırım gögüs ağrısı gebelik belirtisi ben de sıfır ağrı inşallah benim de mucize olurKızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla
Kızımda bulantılarım daha yoğundu, kusmalar falanBen de ilk hamileliğimde kıvırcık saçlı böyle akça pakça bi erkek görmüştüm rüyamda ama benim de Kızım oldu kıvır kıvır saçlarıylaevvela sağlıkla gelsin ama gönlümden geçen bu sefer de rüyamdaki gibi bir oğlumun olması
Canım bünyeyle alakalı.benim hamilelikten öncede midem hassastı şimdide öyle.cogu çevremdeki insanın mide bulantısı olmamış turp gibi çocukları varYanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?
Midesi bulanmayanlara hayranım.1 haftadır kabus gibi geçiyor her gunumHic kusmadım ben de. Bulantı değil de mide ekşimesi var ama yemek yememe engel değil. Annemin de hiç bulanmamış. Çok normalmiş. Doktorlar biraz genel geçer konuşuyor galiba
Inşallah o günler hemen gelirYa onu boşver canım kusmalarla olmuyor ikisinde de kusan var hiçbirinde kusmayan var. Zaten çabucak geçecek inşallah zaman. Bide bakcaz ki artık burda cinsiyetleri paylaşıyoruz bir birimizlee ❤inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?