2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir bence

Bir sayfada yaptım erkek çıkıyo başka birinde kız ikiside otomatik hesaplıyor

Hissettiğin için bilinçaltı olarak rüya görmüşsün canım aklında hep erkek bebeğim olucak gibi bişey olmuş. Belki hiçbirşey hissetmesen gördüğün çıkacak ben de heyecanla bekliyorum. İnşallah iyi olsunlar da

Benim de bu şekilde ama bana başlatmıyor:/ Bu akıntı ve lekelenmelerden sonra gittiğimde kalp atışını duydum gerçi ama hamilelikte normal bunlar olur diyor.

Demekki doğru değilmiş o tespit de çürüdü inşallah sağlıkla gelsin canım. Ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum

canım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir bence
Benim de geçti sabah iç çamaşırımı değiştirdimdi. O sıkmış sanırım bilmiyorum. Çıkardım bide doktorun söylediği fitili kullandım uyudum. Bişeyim kalmadı çok şükür. Ama çok korktuydum ya ağrı vajina kemiiğime vuruyordu resmen

Bende ayniyim esim evde olunca kivraniyorum ama o yokken icimdeki butun kotulukleri saliyorum
Ben de eşime diyorum şimdi yanında yapamıyorum o yüzden 2dakkada bir tuvaletteyim. 9.ayımda sık sık tuvalete gidemem salarım herhalde şimdiden kusura bakma

Kızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla
Tebrik ederim sizin mesajları tesadüfen gördüm ben de mart ayında negatif tüp bebek denemesi oldu. Negatif sonrası 3 gün sonra adet oldum. Nisan ayı adetim 3 gün geçti. Ama tüp sonrası böyle düzensizlikleri oluyormuş sizin nasıldı. Ayrıca bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor adet olacak gibi akıntım çok yok. Gögüslerim hiç ağrımıyor. Sanırım gögüs ağrısı gebelik belirtisi ben de sıfır ağrı inşallah benim de mucize olur

Kızımda bulantılarım daha yoğundu, kusmalar falan Bunda da bulantım çok ama kusmadım hiç, az da olsa bi şeyler yiyebiliyorum. O yüzden bu kez farklı mı acaba diye düşünmedim değil

Canım bünyeyle alakalı.benim hamilelikten öncede midem hassastı şimdide öyle.cogu çevremdeki insanın mide bulantısı olmamış turp gibi çocukları var

Ah çok şükür karın agrım gecti sonunda. her dak wc ye gidip bakınmaktan helak olmuştum. Ama göğüs acısı baki tabi

Ya onu boşver canım kusmalarla olmuyor ikisinde de kusan var hiçbirinde kusmayan var. Zaten çabucak geçecek inşallah zaman. Bide bakcaz ki artık burda cinsiyetleri paylaşıyoruz bir birimizlee ❤ inşallah
Inşallah o günler hemen gelir

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…