2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaa bekimde midem öyle ilac kullanmama rağmen hala bulantılarım oluyor bisey yiyemiyorum içemiyorum

Merhaba ben Bursa da pembemaviye Nedret kolsa a gittim cok memnunum doktora gidince zaten o kafandaki soruları sen sormadan hemen cevaplıyor gidince farkına varırsın

Bana kız gibi geliyor.

Azalma oldumu kuzum bulantilarda bnmkiside b6 takviyeli
Canım ilaç yoktu eczanede bugün akşama dogru alabildik. Sabah baslayacagim kullanmaya inşallah. Seninkinde B6 varsa o önlüyordur büyük ihtimal bulantıyı. Veya belki sen hamileliğinde midesi bulanmayan şanslı annişlerden birisin

Canım sana doktorun ilaç vermisti galiba, çok kötüysen kendine eziyet etme iç ilacını .

Canım sana doktorun ilaç vermisti galiba, çok kötüysen kendine eziyet etme iç ilacını .
Evet canım içiyorum ilacı. Gece yatarken 2 tane demişti. Dün gece 1 içtim yine öyle içerim 2 içince de aynı oluyor

Canım o zaman birşey diyemiyorum eğer ulasabilirsen doktoruna bir sor belki değiştirir ilaci
Doktora ulasamam ama belki bu kadar kesiyordur içmeden kusardim içince kusturmuyor bulantı devam ediyor. Dayancazbir şekilde. Eşim şimdiden pert. Çocuğa bakıyor bulaşık çamaşır toplama yemek onda

Kızlar herkese merhabalar 6+3 yenice hamileyim kalp atışımızı duyduk salı günü ikinci gebeliğim Kızım 3 yaşında çok heyecanlıyız biz de Fb ta bi grup kurdum gelirseniz çok sevinirim
Buranı haricinde grup kurmak maalesef ban sebebidir.

Kızlar herkese merhabalar 6+3 yenice hamileyim kalp atışımızı duyduk salı günü ikinci gebeliğim Kızım 3 yaşında çok heyecanlıyız biz de Fb ta bi grup kurdum gelirseniz çok sevinirim
Bende 6+2 hamileyim daha gitmedim ama doktora salı günü gidicem inşallah

Ne kadar olumsuzluk yasamissin artık tecrübelisin bence fırsat verme benimde Allah fırsat verirse annem kesin gelir çocuğuma bakar felan zaman gostericekde benim nerde doğum yapacağım da belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…