2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Karnımı ovalattırıyorum ben de.
3 dk duruyor, aaayy diyorum. Hemen aşkım diyor. Devam ediyor. Ölecem ya. Çook hoşuma gidiyor.
ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyo

ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyo

Krize soktun beni gece gece Öyle bi gülüyorum ki kedi bile şoka girdi.

Teşekkürler canım

Canım tebrik ederim. Çok sevindim

İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun
Bende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,
ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdi
Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,
hatunlar oruc tutcak olan war mi
Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicam

ne guzel bende denemek istiyorum ac kalinca bulantim oluyo ama bakalim allahtan hayirlisi dicem

Ne güzel haberler bunlar. Çok sevindi. Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…