- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Bana yuksek dedi doktor ama ilac filan vermedi. Suan beklemekten baska bisey yapamayacagim. Degerimde pek artik olmamis lekelenme geliyo hayirlisi olsun her seyinEvet 2.5 altıymış başka doktor 2nni altı demişti bugun kendi doktorum geldi 2.30 çıktı değerlerimiz iyi dedi ama hergün yarım hap içiyordum 2 günde bire düştü yarım hap şeklinde. İlaçla dengeleniyoranladım he rşeyin bir çözümü oluyor inşallah güzel haberler alın
Bende öyle düşünüyorum ama eşim yok diyor kalp atışına da 4. Gün gidicem gitsem doktora sorardımİlaçları iftar sahur arasına göre ayarlarsan deneyebilirsin aslında. Birkaç gün bakmak lazım en azından tutabiliyor muyum diye :)
Zorladım geçen 7 bardak içebildim sanki içerken midem bulanacak gibi oluyorSu hamileliğin ilk 3 ayından yemekten daha önemliymiş kendini zorla içmeye bak canım.
Insallah canim tum istegim Artik Rabbim ne derseİnşallah 36 gelir canım 32 birazcık erken sanki. Sağ salim gelsinler tüm bebişler birer birer.
Zorladım geçen 7 bardak içebildim sanki içerken midem bulanacak gibi oluyor
Onu bir gün içebildim 3 bile içemiyorum ben normalde ramazanlıkta 2 bardak zor içiyordumOlsun olsun 7 bardak da çok az değil ben zorlayarak 5-6 içebiliyorum ama içim kalkıyor
Onu bir gün içebildim 3 bile içemiyorum ben normalde ramazanlıkta 2 bardak zor içiyordum
10 dk kesiyor mu?Benim kardeşim söylemişti ekmeğe tuzu, sanırım tuz vücutta su tuttuğu için ishale çözüm oluyor. Yani mantığını bilmiyorum ama 10 dk içinde kesiyorbi daha olmazsın insallahh
Normale kalsa ben günde 1defa yiyim bi yudum bile su içmeğen biriyim. Ama durum farklı. Artık bunları yapmak zorundayız bebiş içinNormalde de ben yemek yemiyorum günde 2 defa suylada aram yok içemiyorum
Ay ben onu çay diye duydum bir kaşık kuru çay çiğne dediydi yeni doğum yapmış arkadaşım. Ben de yeni hatırladım. Çok sinir bozucu bişey ya bubir tatlı kasıgı kahve üzerine limon suyu cıgneyıp yutacaksın ishali hemen kesiyor
10 dk kesiyor mu?Baktım geçmiyor denerim canım çok sağol. İnşallah olmasın kimseye. Çok kötü bişey ya
Benim kocaya zar zor aldırdım istediğimi, şimdi de yiyemiyorum ishal oldumO bende de oluyor bende 5 6 7 hic farketmiyor kalkiyorum gun icinde de uyuyorum gece 12 gibi yine yatiyorum. Benim de canim fastfood cekiyo hatta burda bi zurna durumcu var sabah aksam yerim
Okurken mesajını bi yandan da gözlerim gidiyordu güldüm halime ben de yatıyorum ya durmadanBen de aynen öyleşu an da uykum geliyor 1saat önce kalktım yataktan halhuki
Çok teşekkürler canımEvet canım denersinDikkat et kendine
Geçer ishalin insallah bol su tuket ben de kabiz oldumBenim kocaya zar zor aldırdım istediğimi, şimdi de yiyemiyorum ishal oldumdoktorum yemene dikkat et dedi
Canım hiç sıkma canını bende ilk gittiğimde sadece keseyi gördü ve içinde yolk kesesini gördü dr. bu yolk kesesi aslında bize olumlu olacağının ilk işaretini veriyor 2 hafta sonra gel dedi.. bende içimden tedirgin oldum acaba boşmu falan diye ama şükür 2 hafta sonra bebegide kalp atışını da duyduk sende içinde gördüğün o beyaz nokta yolk kesesi bebişte oluşur 2 3 güne hatta otomatik mide bulantısı da başlıyor bende öyle olmuştuBaşka doktordan randevu aldım haftaya perşemde inş olumsuz bişey çıkmaz içim rahatlayamadan geri geldim
Aynısını söylemişler:) şimdi aradı değerim güzel yükselmiş haftaya kese knt çağırdı Perşembe ye randevu aldımAz once bende gordum ama doktor biseu söylemedi emin olmak icin kan degerinden sonra konusmak istedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?