2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok sevindim arkadasin icin bosa diyet yapmak sadece anneyi strese sokuyor kesinlikle

Ben de ozellikle mukusu dert ediyordum, sevindim pek onemli olmadigina evet sutun kalitesi ve miktari dusuyor bence de diyette.

Sabahları bizdede o durum var acilamiyolar ellam onun dışında genelde 2 saat uyanık 1 veya 40 dk uyku seklinde gidiyilor
Hepsi aynı demek ki Uykunun en tatlı yerinde uyanıyorlar tam benim uykum açılıyor sıpanın uykusu geliyor. O yatınca bende yatayım diyorum ama ne mümkün
Bizim de aynı şekilde sonraki uyku araları 2 saati buluyor. Özellikle akşamüstüne doğru uykusu geliyor ama uyumuyor falan çok uğraştırıyor beni. Uyutmasam huysuz oluyor mecbur uyutmaya çalışıyorum 1 saat uğraşıyorum 15 dk. sonra uyanıyor bakalım umarım değişir

Al benden de o kadar canım bizde de öyle işte ben o yüzden diyet yapmıyorum için rahat olsun ek gıdaya bir şey kalmadı var mı yok mu anlayacaz

Valla nasıl içimi rahatlattin allah razı olsun. Oğlumun ensesinde de kızarıklık var. O kadar korkuyordum ki alerjiden. Ama ben kasik maması da verdim ya hiç bir şey olmadı. Biraz ondan da rahatladım

Kızlar buarada biz bugün 5 aylık olduk. Sadece anne sütü alıyor. Sizler su veriyor musunuz? Havalar ısındı ya günde 2-3 çay kaşığı versem mi diye düşünüyorum
Canım anne sütü veriyorsun sadece ve mutlaka günde 3 4 defa su ver.
Doktor bana dedi anne sütünde şart. Diğer süt de su var az ihtiyacı olabilir. Bir su çok sağlıklı dedi. Benim kızım 1 hafta önce 5 aya girdi.

Büyüdüler maşallah Ben daha önceki hiç su vermedim ama artık vermeye başlayayım burada havalar iyice ısındı su ihtiyacı daha fazla olabilir. Bebek için satılan sulardan mı almak lazım yoksa damacana suyu kaynatıp versek olur mu acaba?

Arkadaşlar eğitmenden uyku eğitimi alıyoruz şimdilik saatlerini ayarlıyoruz sonrada kendi kendine uyumayı öğretcez inşallah sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum. Birşey sormak istiyorum. Gündüz uykusunu misal 4 saat uyuyor diyelim tek uykuda. Kaçıncı saatte kaldırın muhakkak diyorlar?

Kolaylıklar diliyorum. Birşey sormak istiyorum. Gündüz uykusunu misal 4 saat uyuyor diyelim tek uykuda. Kaçıncı saatte kaldırın muhakkak diyorlar?
Bu ayda gündüz uykusu toplam uyuması gereken süre 4 max 5 saat olmalıymış. Bana uyandır falan demedi zaten benimkisi uyumadığı için Sadece 5 saat gündüz uykusu olmalı dedi gece ve gündüzü ayırt edebilmesi için

Ben her zaman vermiyorum açıkcası unutuyorum ama verdiğim zaman kaynatıp soğutup veriyorum içmiyor zaten 2 kaşık zorla

Ben yaklaşık 3 aydır o ikilemde gelip gidiyorum bir kestim süt ürünlerini bir başladım, bir ara baya sıkı uyguladim evet süt ürünleri rahatsız ediyor gazı kusmayi arttiriyor kakayı arttırıyor bizde ama egzama kan olmadi hiç. Süt yoğurt peynir tuketmiyorum hâlâ ama arada çikolata ve tatlı kaçamağı yapıyorum. Sütlü tatlı değil ama içinde yoğurt olan şerbetli tatlilar falan eksik olmuyor Ramazanda evden. Yumurta da şüpheli bizim onu da haftada iki defa yiyorum çok rahatsız olmasın diye. Doktor belki de bir yaşına kadar devam edebiliriz diyete dedi sütlü çikolatalı tatliları çok özledim. Ek gıdaya başlayinca emin oluruz inşallah bir buçuk ay daha sabır

Bizimkinde de var ensesinin sol tarafında hiç geçmiyor. Böyle küçük küçük kızarıklıklar ne olduğunu bilmiyorum
benim oglumunda var ama ayni yerde babasiyla benimde dogum lekemiz var oglumda da dogum lekesi oldugunu dusunuyordum

Hadi ya kardeşim samsunda polis hiç duymadı hatta eşim ellam diyince garibine bile gidiyor
Ben de günlük dilde kullanmıyorum ama köye gittiğimde duyuyorum canım.
Bebeklerinizi bu aralar nasıl giydiriyorsunuz kizlar? Dişarisi 21 dereceydi bugün ama ev daha serin kombi kapanmadı gece soğuk oluyor. Artık battaniye falan tutmuyor üzerinde tepinip atıyor. Uzun kollu ince giydiriyorum ama demin çorapları ıslak gibiydi ayaklari terlemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…