2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tedirgin oldum şimdi. Kullanmayayım bari. Teşekkür ederim
Cnm kullanip kullanmamak senin elinde folik asitin fazlaligi idrarla atiliyormus zaten doktorun verdi herkez kullaniyor gereksiz olsa doktorlar neden versin sen doktorun dedigine bak seni muayene eden bakan o sonucta oyle olsa vebim dokturum derdi degistir onu birak baska folikasit verir bunu kullan derdi bazi folikasitlerde vitamin takviyesi var bunda o yok

Bakalım yarın sabah sonucu mesaj atıcam değerlendirecek:)

burada o çok konuşuldu, folibiol mg olarak fazla, gereksiz. çoğumuz parayla alınanlardan kullanıyoruz. ben mesela folactive kullanıyorm ve gayet memnunum.
Canim zaten herkez parayla aliyor folikasitlerin hicbirini devlet karsilamiyor diyer ilaclardan farki yan etkisi ve vitamin bulunmamasi yoksa bana yaptigi hicbir yan etkisi yok her doktorun yazdigi ilac farkli her doktorun dusundugu uyguladigi yontem gibi dusun gereksiz diye cumle kullanmasan daha iyi olurdu sonucta o ilaci kullanmasini istemis bu tarz konusup doktorlarin vermis oldugu ilaclari kiyaslamamak lazim baskalarinida tereddute birakmamak adina

Gebelikten oncede simdide folattro kullaniorum canım cok sukur bir yan etkisini gormedim , multivitamin diye geçiyor, folibol mg olarak gerçekten yuksek yari yari icmeye calis

Folikasit vucuttan fazlasi atilan bir vitamin oldugundan 5 mg almakta sakinca yok. Ben gebelikten once içiyordum. Hamile kalınca doktorum elindeki folbilou bitir sonra folitaya geç dedi. Doktorun ne dediyse onu yapmanı öneririm. Nete fazla bakmamak gerekiyor.

Folik asitin fazlasi vücuttan atiliyor ama ilac haline gelmesi icin konulan katki maddeleri malesef atilmiyor canim. 3 gun kullanacağı bir ilac degil bence kadin dogum doktoruna bu konuyu danismali gorusmeye gittiğinde

Folik asitin fazlasi vücuttan atiliyor ama ilac haline gelmesi icin konulan katki maddeleri malesef atilmiyor canim. 3 gun kullanacağı bir ilac degil bence kadin dogum doktoruna bu konuyu danismali gorusmeye gittiğinde
Bu hafta doktora gidemeyeceğim için tereddütte kaldım kullanıp kullanmama arasinda canim. gidince soracağım doktora inşallah

Canım bunu sağlık ocağı doktoru verdi ondan tedirgin oldum daha kadın doğum doktoruna gidemedim yasaktan dolayı haftaya gidicem

Napıcaz bu bulantıları günlerim mafoldu kendime gelemiyorum resmen
ben bugun bi yazi okudum taze hindistan cewizi meywesini suyuyla tuketmek hem bebege iyi geliyomus hemde annenin bulantilarini kesiyonus aksam aldim marketten ama henuz denemedim calusihorum sabah ewe gittigimde denicem bakalim

Yaş 27 tahmini doğum 16.12.2020 67 kg

Az az sık sık yemeye çalışıyorum şimdilik, başucumda leblebi paketi şimdilik böyle idare ediyorum. Daha da artarsa napıcam bilmiyorum, ilaç içmek de istemiyorum, inşallah mecbur kalmam
Bende zofer kullanıyorum ama korkarak yarım iciyorum nasıl gecicek bilmiyorum

Canım bence boy ölçüsü, beta değeri vs kişiye göre değişiyor. Çünkü geç döllenme ya da başka faktörler olabiliyor. Karşılaştırma yapma bence. Benimki de 7+0 da daha küçüktü sizinkine göre mesela ama doktorum bir problem olmadığını söyledi ki sürekli sordum muayene boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…