Bende nurse harvey kullanıyodum ama ben daha çok rezene falan veriyodum. Doktor bana bebeğin çok gazlı başka bişeyi yok dedi. Bitki çaylarını gaz damlasını kes sen de içme dedi. Bizimkinin karnı hep gurul gurul ediyordu sürekli ağlıyodu durmuyodu uyuması çok azdı. Meme emerken birden bire çok fena ağlama tutuyodu ondan götürdüm bişey yok dedi
Geçer geçer az daha dayancaz 4 aya kadar da iyce azalır inşallahBen kessem çok çok mutsuz bir bebek oluyor sürekli aglıyor 3 ay oldu artık sıkıldım gaz olayından artık
Bilmiyorum valla kesmemi söyledim kestim şimdi daha iyi gibi sancıları eskiye göre azaldı.Canim cok gazlı diyip sonra niye damlaları kestirdi ki? Damlalar gazi azaltmada cok yardımcı oluyor bence. Ben hala rezene vs demleyip içiyorum.
Canım bizim hiç belli olmuyor. Bazen gecede 2 kere kalkıyor emmeye bazen de 2 saatte bir veya saatte bir sürekli kalkıyor. O gün ki huzursuzluğuna bağlı oluyor. Gece tuvalet yapmıyor bazen sabaha kadar tuvaletinin sıkıntısından sık sık uyanıyor belli olmuyor yani.Gece kaç defa emziriyorsunuz? Biz geçen haftaya kadar 1 defa 5 te kalkiyorduk. Artik gece 3 bucukta birde 6 bucukta kalkiyoruz. Sizde durumlar nasıl?
Canım doğumdan sonra biraz kan ilacı kullandım sağlık ocağında ebe verdi de. Ama çok kullanmadım. Acayip saçlarım dökülüyor öyle böyle değil resmen avuç avuç. Salı günü kontrolü var orada doktora sorup vitamin isteyeceğim.Kızlar saç dokulmesi yasiyormusunuz ? Doğumdan itibaren Vitamin takviyesi kullandınız mı ?
Canım merhaba benim ki de aynı. Sırt üstü yanlarına dönüyor yüzüstüne daha başlamadı dönmeye. Bazen altını değiştirirken ben sağına soluna çevirirsem benden destek alıp dönüyor yüzüstüne ama daha kendisi dönemiyor. Başını da güzel tutuyor yüzüstü yatırınca bir sıkıntı yok yani. Kaç aylıktı bebeğinMerhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin güzel günler dilerim. Bebeğim sırt üstünden yana dönüyor , hala yüz üstüne dönmeye başlamadı ,yüz üstü pozisyonu da sevmiyor ama başını güzel tutuyor, sizin bebekleriniz nasıl
36+3 de doğdu bebeğim cnm , 38 haftaya göre 1 hafta sonra 4 aylık olacağız , teşekkür ederimCanım bizim hiç belli olmuyor. Bazen gecede 2 kere kalkıyor emmeye bazen de 2 saatte bir veya saatte bir sürekli kalkıyor. O gün ki huzursuzluğuna bağlı oluyor. Gece tuvalet yapmıyor bazen sabaha kadar tuvaletinin sıkıntısından sık sık uyanıyor belli olmuyor yani.
Canım doğumdan sonra biraz kan ilacı kullandım sağlık ocağında ebe verdi de. Ama çok kullanmadım. Acayip saçlarım dökülüyor öyle böyle değil resmen avuç avuç. Salı günü kontrolü var orada doktora sorup vitamin isteyeceğim.
Canım merhaba benim ki de aynı. Sırt üstü yanlarına dönüyor yüzüstüne daha başlamadı dönmeye. Bazen altını değiştirirken ben sağına soluna çevirirsem benden destek alıp dönüyor yüzüstüne ama daha kendisi dönemiyor. Başını da güzel tutuyor yüzüstü yatırınca bir sıkıntı yok yani. Kaç aylıktı bebeğin
Anladım canım bazı bebeklerin gazı daha çok oluyor. Bende maflor kullanıyordum o da probiyotik. Çok bir etkisini görmedim diyr 3 ay dolunca yenisini almadım doktor da gerek yok dedi. Ertesi gün kaka yapamadı 2-3 gün baya zorlandı gaz ve kaka konusunda. Dünden beri daha iyi sanki. Bence vücutları alışıyor bırakınca da düzene girmesi zaman alıyor olabilirBiogaia zaten probiyotik nurse harveyi gündüz digerini de gece gaz damlası diye geçiyor onu da gece veriyorum dün arkadaşımızın yazdıgından etkilendim vermedim sabah olmadı saat 12 oldu hala huzursuz
Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylıkken dönmüştü. Üstelik çok hareketli bir bebekti doğduğunda bile kendini yana atıyordu ama tam dönmesi 5 ayı buldu. 4 aydan sonra başlar yavaş yavaş sanırımMerhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin güzel günler dilerim. Bebeğim sırt üstünden yana dönüyor , hala yüz üstüne dönmeye başlamadı ,yüz üstü pozisyonu da sevmiyor ama başını güzel tutuyor, sizin bebekleriniz nasıl
Bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak cnm 38 hafta doğuma göre 36+3 de 16 kasımda doğum yapmıştımBebeğin kaç aylık bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylıkken dönmüştü. Üstelik çok hareketli bir bebekti doğduğunda bile kendini yana atıyordu ama tam dönmesi 5 ayı buldu. 4 aydan sonra başlar yavaş yavaş sanırım
Bugün hiç vermedim ve çok garip daha iyiydi gaz konusunda. Bakalım yarın nasıl olcakYani bi deneyin her bebek farklıdır tabi ki ama en azından onu da denemiş olun
Bir arkadaş yazdı dün ona yollayacağımCanim eger burada kullanan cikmazsa saglik ocagina verebilirsin aile hekimin ihtiyaci olan ailelere veriyor ben kuculen bezleri falan saglik ocagina goturuyorum aklinda olsun
Haklısın ama kıyamıyorum.. gündüz neredeyse hiç uyumuyorGunduz iyidir insallah uykusu. Aslinda acikinca onlar uyaniyor agliyor aliskanlik haline getirip ilerde acikmasa dahi gece emmek isteyebilir.
Hadi bakalım ya inşallahBugün hiç vermedim ve çok garip daha iyiydi gaz konusunda. Bakalım yarın nasıl olcak
Ben de 17 kasımda doğum yaptım 1 gün var aralarındaBebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak cnm 38 hafta doğuma göre 36+3 de 16 kasımda doğum yapmıştım
Bizim 3 aylık olunca azaldı 4 aylık olduk şimdi daha da az ama bitmediKızlar 4 aylık olup gazı biten var mı:)/merak ediyorum
Bizim bitti zaten maşallah çok gazlı bir bebek değildi kendi kendine çıkarıyordu şimdi de öyle kendi işimi kendi hallediyorKızlar 4 aylık olup gazı biten var mı:)/merak ediyorum
Canım selam sen nasılsın? Valla çok değişken kuzum 3 aya kadar gazından çektim sık sık uyanıyordu.. 3 aylık olduk tam bir düzen oturttuk dedim ne güzel 5 saat bile uyuduğu oluyordu. Şimdi 4 aylık oldu hoşgeldiii 4. Ay atağıııı...Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?